Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Uzsakymu istorijose galima rasti kur buvo gyventa. Arba tiesiog emaile, ivedus miesta i paieska. 

Italijoje labai faina gyventi pas vietinius fermerius. Agriturismo vadinasi. 

Hotels.com tik uz 3 m rodo istorija. O mes ten buvom per 2015 kalėdines sventes. Bookinge nerandu, turbut ne per juos uzsakem

Atsakyti

buvau dar labai  jaunute kai  pamaciaus  jos foto kazkokiame   mamos zurnale, greiciausia Tarybine Moteris,  (bet gal  negalejo apie ja rasyti   tais laikais),  bet ji man tokia  grazi buvo,  tokia  rafinuota   dama, iki  dabar dar pamenu ta foto :)

Atsakyti
Priminet, kaip mane jaunystej, uzgesus masinai, kaimo berniokai bande uztempt. O as sedziu uz vairo kaip roze, laisva imetusi, ir sakau - nia, zinokit, neuzsiveda. Tada nutempe su krokodilais uzkure. O as tik po kokiu 10 metu apsisvieciau, kad tempiant reikia pirma pavara isijungt.
Atsakyti

Priminet, kaip mane jaunystej, uzgesus masinai, kaimo berniokai bande uztempt. O as sedziu uz vairo kaip roze, laisva imetusi, ir sakau - nia, zinokit, neuzsiveda. Tada nutempe su krokodilais uzkure. O as tik po kokiu 10 metu apsisvieciau, kad tempiant reikia pirma pavara isijungt.
Verkiu...  gerai, kad dar stabdžio nespaudei.

P.s. ir šiaip ne pirmą, o antrą arba jei biškį nuokalnė, tai ir trečią. 

P.p.s. Nieko su savim negaliu padaryt, ar teisIbės šian pramušė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 12 kovo 2019 - 22:59

:) cia geriau nei 'pavara2'  teks  eiti  anksciau i dusa,  nes jau systelejau  bekrystaudama :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 03 12, 22:57)
Verkiu...  gerai, kad dar stabdžio nespaudei.
<p> </p>
<p>P.s. ir šiaip ne pirmą, o antrą arba jei biškį nuokalnė, tai ir trečią. </p>
<p> </p>
<p>P.p.s. Nieko su savim negaliu padaryt, ar teisIbės šian pramušė.</p>

Vopsim, jungiu sviesa, traukiu konspektus, tusinukas ruksta... Man tik su CityBee ir vazinetis...
Atsakyti

Oi prijuokinot su tom pavarom šį vakarą  :lol:​ 

Atsakyti

Sveikos. Galiu jungtis? Temą skaitau senokai, bet nesiryžau, ir dabar turbūt nebūsiu labai akytvi narė, bet kartais būtų visai smagu paplepėti. Nickas naujas, sm jau daug metų, tik paskutinius buvau aktyvi skaitytoja.
Iš karto pataisau: senąją temą skaičiau 😉

Nu smagu,smagu kad zuikiu drasuoliu vis islenda.

tai, kad ant laisvos pavaros negalima vaziuoti :) visada gaunu velniu nuo suzadetinio  uz toki vaziavima :)

Pas mane tai jis eitu pescias jeigu burna taip ausintu.

Atsakyti

Nu smagu,smagu kad zuikiu drasuoliu vis islenda.

Pas mane tai jis eitu pescias jeigu burna taip ausintu.

Na  jis neikyriai pora kartu  pastebejo  mano vairavimo ypatumus :)

Atsakyti

kazkoks apsileidimas nieko nesu  bandziusi ir Memo, bet skaiciusi   daug kam jie tinka ir  patinka.

Aš irgi į juos nesu nosies įmerkus. Apsileidimas.

Kita vertus, turimų kvepalų man užteks minimum 10-čiai metų.

Rykute, tere, ar yra teke kurioj nors kelionėje gert vaistus nuo maliarijos?

Ne, kol kas neteko. Šiemet irgi galvoju išsisukti maudantis apsaugose nuo kandančių gyvių, ypač kad vidutinės rizikos zonoj būsiu labai neilgai.

Vienas bendrakeleivis buvo bandęs gert, gulėjo su haliucinacijom ir aukša temperatūra pora parų. Tai metė šitą reikalą.

Atsakyti

Ne, kol kas neteko. Šiemet irgi galvoju išsisukti maudantis apsaugose nuo kandančių gyvių, ypač kad vidutinės rizikos zonoj būsiu labai neilgai.

Vienas bendrakeleivis buvo bandęs gert, gulėjo su haliucinacijom ir aukša temperatūra pora parų. Tai metė šitą reikalą.

Sakai tik 10 metu 😊tada Tu ryškiai Erbos puros neturi 😊 nes  vien jos man uzteks 10-čiai metų kaip minimum 😆 net išplauti rūbai ją dar kvepia 🙉😂.

Siandien sulaukiau poros komplimentų pasikvepinusi  Xerjoff   “More than words” tai vieni iš tų kvepalų kuriuos visada mylėsiu-turėsiu ❤

Atsakyti

Nu va as busiu 2sav didžiausios rizikios zonoj. Tai nzn ka daryt. Ka gere bendrakeleivis, gal pameni?

Atsakyti