Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Bet tai kaip gerai, kad Lietuvoje stichijų nėra ...Bahamuose uraganas jau tūkstančius namų sugriovė  :unsure: Ar yra vaikų besidžiaugiančių prasidėjusiais mokslo metais? ...o keltis jiems kaip sunku šiandien buvo  :oh: Labas visoms ...rytoj jau rudenį žada ...tikiuosi kad klysta  :B
Dauguma Bahamose namų panašūs į mūsų palapines per muges 😁😅😎🤭 bet aš visuomet džiaugiuosi, kad nėra pas mus jokių stichijų. 

Mano ant 10 atsikelti nesugebėjo normaliai, tai neįsivaizduoju kaip rytoj ant 8 bus mokykloje 😁😅

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 02 rugsėjo 2019 - 20:11

Dauguma Bahamose namų panašūs į mūsų palapines per muges 😁😅😎🤭 bet aš visuomet džiaugiuosi, kad nėra pas mus jokių stichijų. 

Mano ant 10 atsikelti nesugebėjo normaliai, tai neįsivaizduoju kaip rytoj ant 8 bus mokykloje 😁😅

Na tuos kur sugriautus per žinias rodė - tai nepanašūs į mugių palapines ...šiaip ar taip baisu taip be savo namų likti.

Liepiau kuprines susikrauti - tai tempia dar vis tempia  :D ...bet ir priemonėms nelabai ką išleidau. Daviau pinigų ir liepiau nusipirkti ko reikia - tai apie 20 eurų teišleido  :D   ...žiūrėsim kokiam čia laikui jiems užteks :hmm:  ...aišku dar prieš akis pratybų pirkimai, va ten tai ir 100 neužteks abiems...

Atsakyti

Baisu labai tapti benamiu ir net nežinai kada galėsi grįžti į juos. 

Mano šiais metais nieko iš vis nepirko, ryte pagalvojo, kad džinsų neturi 😁 man pratybos, šimtadieniai ir egzaminai... Pats nežino ko nori, jaučiu jo baimę, kad nepajėgs gerai baigti mokslų, egzaminų išlaikyti... Man stresas, nes kai siūlau tą ar aną papildomai, ignoruoja... 

Va taip vat einam į mokyklą 😂🤣

https://m.facebook.c...4&id=1732195580

Atsakyti

O kaip tavo namas? Gal  įkurtuvės tuoj?  :)​ 

Atsakyti

Bet tai kaip gerai, kad Lietuvoje stichijų nėra ...Bahamose uraganas jau tūkstančius namų sugriovė  :unsure:

Ar yra vaikų besidžiaugiančių prasidėjusiais mokslo metais? ...o keltis jiems kaip sunku šiandien buvo  :oh:

Ir labas visoms :)  ...ech, rytoj jau rudenį žada ...tikiuosi kad klysta  :B

Manoji tai spirga kaip nori i mokykla 😂. Kad toks spirgejimas butu ir po kokiu 6 metu  😆

Atsakyti

O kaip tavo namas? Gal  įkurtuvės tuoj?  :)​ 

Šiandien liustrą papirkau, taip ir tempiu kaip chamekas viską 😁 laukiu turėklų, be jų nejudėsiu, baisu man. Reik jau pradėt viską kuopti, atlikusias plyteles sudėti ir tt. Sunku rasti kas išvalys namą po remonto, visi daba ale su savo siurbliais minkštus baldus valo, bet va kai reikia normalaus valymo spec, neapsiima. 

Atsakyti

Pasidėjau grikių košę ant stalo ir išėjau į balkoną. Pareinu - mano gražuolės punta mano vakarienę pasičpsėdamos. Į vegetarizmą persimetė?  :hmm:​ 

Atsakyti

Pasidėjau grikių košę ant stalo ir išėjau į balkoną. Pareinu - mano gražuolės punta mano vakarienę pasičpsėdamos. Į vegetarizmą persimetė?  :hmm:​ 

Gal man reikia kačių užsiveisti, nepavalgyčiau vakarais, graži tapčiau 😅🤭

Atsakyti

Na jau nekaltos mažutės visai ...pati provokuoji nusidėti  :umn:​ 

Atsakyti

Gal man reikia kačių užsiveisti, nepavalgyčiau vakarais, graži tapčiau 😅🤭

O tai šunius neliečia ką palieki?

Atsakyti

O tai šunius neliečia ką palieki?

Nepasiekia 😁 o jei kur kiša nosį pasistiebęs, būna sudrausmintas, tai daba nelenda. Bet šiandien kilimą guminį prie lauko apgraužė 🙄😅

Atsakyti

Nepasiekia 😁 o jei kur kiša nosį pasistiebęs, būna sudrausmintas, tai daba nelenda. Bet šiandien kilimą guminį prie lauko apgraužė 🙄😅

Tai padėk tą savo vakarienę normaliai, kad pasiektų ir eik kur pasivaikščioti  :D  ...nereikės skųstis, kad tavo augintinis tau lieknėt nepadeda  :D 

Atsakyti