Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Gero skrydžio rytoj  :4u:  :lietuva:

O tu viena ar su brangiausiuoju?

aciu  :oro_buckis: .Brangiausias  atskris  truputi veliau :)  as irgi   kartais noriu  laiko tik sau :)

Atsakyti

Vakar šokau iki 6 ryto, taip smagiai, kad šiandien visa senatvė ant kojų pasijuto  :D 

Rytoj mažoji keliauja į priešmokyklinę paruošiamąją grupę jau, o sūnus į 12 klasę  :karsta:  :mega_shok:​ 

Atsakyti

na kas lagaminus kraunasi, kas  siaip  planus  kuria :)

Aš irgi jau pamažu daiktus dėlioju.

Atsakyti

Labas rytas, su rudenio pradžia 🥳 iš tikro tai rugsėjis man toks bėgimo, išlaidų mėnuo, kad aš jo nelaukiu niekad ir net prisibijau 🙄😅

Atsakyti

Terezza, 01 Rgs 2019 - 22:44, parašė: Aš irgi jau pamažu daiktus dėlioju.
Galėjai ir dar lėčiau dėliotis ir į oro uostą atvykti 4 val vėliau nes skrydis atidėtas 5 val Niu nice vienok 😊😂
Atsakyti

Labas rytas, su rudenio pradžia 🥳 iš tikro tai rugsėjis man toks bėgimo, išlaidų mėnuo, kad aš jo nelaukiu niekad ir net prisibijau 🙄😅

O po rugsejo iskarto prasideda Kalėdų išlaidos 😊🤣

Atsakyti

O po rugsejo iskarto prasideda Kalėdų išlaidos 😊🤣

Neskaitant, kad lapkričio mėnesį nusipirkau bilietus į Boloniją 🙈🙉

Atsakyti

4u.gif

Ei,mamzes,as cia viena svecius pastebejau,ar mandagumo jus mokyti>

Uzeik,uzeik Mildute,sesk ant aslano.Tuoj arbatos uzkaisiu. :popc1: Va imk popkornu uzkramtyk.Va jau rugsejis prasidejo,tuoj judesys bus.Apie save papasakok,nes mus jau kaip ir pazisti,jeigu baliona atsinesei.

Privet mamzelkos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 02 rugsėjo 2019 - 15:23

Kaip tu Elija laikaisi? Turi jau naują darbą?

Atsakyti

Neskaitant, kad lapkričio mėnesį nusipirkau bilietus į Boloniją 🙈🙉

Mes tai i Kiprą matysim po 2 sav. Bet pažiūriu koks ten karštis prognozėse, ir nebežinau ar noriu 🤣

Atsakyti

🍧

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 02 rugsėjo 2019 - 19:01

Bet tai kaip gerai, kad Lietuvoje stichijų nėra ...Bahamose uraganas jau tūkstančius namų sugriovė  :unsure: 

Ar yra vaikų besidžiaugiančių prasidėjusiais mokslo metais? ...o keltis jiems kaip sunku šiandien buvo  :oh: 

Ir labas visoms :)  ...ech, rytoj jau rudenį žada ...tikiuosi kad klysta  :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 02 rugsėjo 2019 - 20:12