Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

susitarkite, kad sniegas bus  antroje rugsejo puseje :) tik :)

as tai dar cesnako skiltele  isspaudziu :)

man pomidorai su grierine ir  svoguniuku niam :)  ir is vis niam svogunas tik po to negaliu pernesti  to  kvapo :(  gal kas esate atrade  koki stebukla kaip  panaikinti svoguno  kvapa burnoje,  valgyti cesnaka netinka :)

Oi, nu aš tai mielai. :D  Šiaip realiai tikėjausi kažkur bent jau lapkričio mėnesį, bet jei jau yra pasiūlymas rugsėjį, tai mielai. :wub: :D

Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildute: 31 rugpjūčio 2019 - 17:36
QUOTE(Sistina @ 2019 08 31, 12:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-tai  nei nuotrauku nei ispudziu is keliones nieko? labai jau  taupi brangioji smile.gif

Fotkinau labai mazai, norejosi gyvai viska jaust. Kelione sklandi, miestas patiko, viskas brangu, italu temperamentas man artimas. Noreciau grizt.

QUOTE(Pinotija @ 2019 08 31, 13:08)
<p><strong>Linamog</strong>, rodos tu iš čia esančių esi įsigijusi Lono čiužinį? Koks tai buvo čiužinys? neseniai nuspirkau ir turiu klausimą.</p>

Mano Vega Plius. Del galvugalio irgi susimasciau, bet kaip padejom, taip ir gulim, labai nenagrinejom.
Atsakyti

Oi, nu aš tai mielai. :D  Šiaip realiai tikėjausi kažkur bent jau lapkričio mėnesį, bet jei jau yra pasiūlymas rugsėjį, tai mielai. :wub: :D

Na vienok visoms vis vien neįtiksi 😊teks pasikliauti gamta ir tai ką ji mums paruošė, kolkas labai gražiai šiltas rugsėjis nusimato 😊

Fotkinau labai mazai, norejosi gyvai viska jaust. Kelione sklandi, miestas patiko, viskas brangu, italu temperamentas man artimas. Noreciau grizt.

Mano Vega Plius. Del galvugalio irgi susimasciau, bet kaip padejom, taip ir gulim, labai nenagrinejom.

Gerai, kad patiko, o grįžti ir užtikrinti įspūdžius visada galima. 

Del čiužinio, tai jie buna kad reikia rotuoti, o buna kad nieko nereikia. Dažniausia esu mačiusi kai visos etiketes lieka gale kojų 😊

Atsakyti

O mane tai nustebino Lono servisas. Prieš kelias dienas gavau sms, kur primenama, kad metas apversti čiužinį, nes jau prabėgo pusė metų po pirkimo  :D  ...va kaip rūpinasi Lietuvos gamintojai savo klientais  :super: 

Atsakyti

O mane tai nustebino Lono servisas. Prieš kelias dienas gavau sms, kur primenama, kad metas apversti čiužinį, nes jau prabėgo pusė metų po pirkimo  :D  ...va kaip rūpinasi Lietuvos gamintojai savo klientais  :super:

Piene, o kokį tu pirkus? Bręsta ir man mintis čiužinį keist, mano gal kokių 9 metų senumo. Nėra jis kažkoks blogas ar susidėvėjęs, tiesiog viena pusė man per minkšta. Mėgstu miegot ant kietesnio pagrindo. Parašiau 9 m. ir galvoju, kaip čia taip daug? Laikas greit praėjo. :)​ 

Atsakyti

Piene, o kokį tu pirkus? Bręsta ir man mintis čiužinį keist, mano gal kokių 9 metų senumo. Nėra jis kažkoks blogas ar susidėvėjęs, tiesiog viena pusė man per minkšta. Mėgstu miegot ant kietesnio pagrindo. Parašiau 9 m. ir galvoju, kaip čia taip daug? Laikas greit praėjo. :)​ 

Mano sūnūs pagulinėjo ant visų ir patys išsirinko vienas Harmonija, o kitas Mūza. Aš rinkausi Tyla. Taip kad turime tris rūšis ir visi davo pasirinkimais patenkinti ☺

Atsakyti

Sistina https://sugihara.lt/...rugstimis-50ml/

Bet mano oda ne sausa buvo, mišri jautri 

Atsakyti

Sistina https://sugihara.lt/...rugstimis-50ml/

Bet mano oda ne sausa buvo, mišri jautri 

O tai gal sausai nelabai ir tiks nors a ko gi ten netiks 😊išbandysiu 😊aciu 

Atsakyti

Apie ką tyla? Rugsėjo pirmąją ševnčiat?

Atsakyti

Apie ką tyla? Rugsėjo pirmąją ševnčiat?

na kas lagaminus kraunasi, kas  siaip  planus  kuria :)

Atsakyti

na kas lagaminus kraunasi, kas  siaip  planus  kuria :)

Gero skrydžio rytoj  :4u:  :lietuva: 

O tu viena ar su brangiausiuoju?

Atsakyti