Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

ir vistiek patys skaniausi agurkai yra švieži :D tų šviežiai paraugtų išvis net nemėgstu, o va mano vyras tai dievina, tai pats dėl savęs darosi. mes su špoke dievinam tiesiog graužt šviežius agurkus, ypač dabar, kai jų skonis tikrai kaip agurkų :D maniškė turbūt po puskilį jų per dieną sukapoja, totaliai agurkinis vaikas :) pas ją egzistuoja tik dvi daržovės- vasarą agurkai, žiemą morkos :D

tai ką, paskutinė vasaros diena  :B

Aš irgi nesuprantu tų šviežiai paraugtų agurkų fenomeno. Man skanu švieži arba marinuoti. Nors, jei yra pomidorų, agurkų iš viso gali net nebūti.

Atsakyti

Išsitraukiau iš mėginukų dėžutės Frapin 1270. Puikus kvapas, bet jei reikėtų nupasakot, tai tik pasakyčiau, kad salstelėjus mediena. Natos žemiau, bet aš jų bent kol kas neatskiriu.

Top notes
Cocoa, Coffee, Orange, Pineapple, Plum, Resin, Tonka Beans
Middle notes
Basswood, Blossoms, Dried Fruits, Hazelnut, Spices
Base notes
Guaiac Wood, Honey, Vanilla, Woody Notes

nepazistu tokiu :)  ir vengiu  nauju pazinciu :)

ir vistiek patys skaniausi agurkai yra švieži :D tų šviežiai paraugtų išvis net nemėgstu, o va mano vyras tai dievina, tai pats dėl savęs darosi. mes su špoke dievinam tiesiog graužt šviežius agurkus, ypač dabar, kai jų skonis tikrai kaip agurkų :D maniškė turbūt po puskilį jų per dieną sukapoja, totaliai agurkinis vaikas :) pas ją egzistuoja tik dvi daržovės- vasarą agurkai, žiemą morkos :D

su kuo ir sveikinam, rytoj sveikinsime  su  pirma rudenelio diena :)

Aš irgi nesuprantu tų šviežiai paraugtų agurkų fenomeno. Man skanu švieži arba marinuoti. Nors, jei yra pomidorų, agurkų iš viso gali net nebūti.

ai,  ir  nereikia jums suprasti :) mums daugiau lieka kas supranta:) bet aisku nespjaunu ir i svieziai  nuskintus agurkus  ir pomidorus :)  jau zinau, kad siltnamio durys  bus varstomos daznai :) tik pamirsau paklausti ar dar  pomidoru  derlius yra :)

Atsakyti

Linamog, rodos tu iš čia esančių esi įsigijusi Lono čiužinį? Koks tai buvo čiužinys? neseniai nuspirkau ir turiu klausimą.

Aš taip pat turiu. Jei gerai pamenu lyg Tyla2. Reiktų googlint kurį ten pirkom. Tas buvo prieš kokius 5 metus.

Aleluja. Nuo rytojaus lauksiu sniego :B :nail:

Ta proga jau šiandien nusikirpau kudlas, vakare eisiu nagus susitvarkysiu.

Labdien ciocytės

Atsakyti

Laba. Tik paraugti agurkėliai skanumėlis, kai noriu greitai, agurkus sudedu į maišiuką, druskos, krapų, užrišu ir į šaldytuvą, po geros valandos jau valgau.  :essen: 

Linamog, rodos tu iš čia esančių esi įsigijusi Lono čiužinį? Koks tai buvo čiužinys? neseniai nuspirkau ir turiu klausimą.

Ir aš turiu Lono, Vega visko. 

Atsakyti

Aš tai absoliuti agurkinė ( nuskambejo kaip iš “agurkinių” gaujos 😀) , labai megstu ir šviežias ( triauškiu kilais kaip obuolius) ir truputį paraugtus ir rimtai raugintus žiemą). Va, pomidorai man dzin, suvalgau vieną kitą, nes tipo gi sveika.

Atsakyti

Megstu svieziai raugtus agyrkelius, sviezius traskius ir marinuotus. Nemegstu raugintu.

Relaksuoju ant sedmaisio, kol mazoji straksi batutuose. Paskui leksim midiju.

Draugo sesuo belenkaip isgyre brasikiu uogiene. Draugas pasirodo nuveze keleta mazu slovikeliu. Nori kad daugiau isvirciau uz pinigus 😂. O nieki ypatingo nedarau. Tik verdu kokias 5 min nuo uzvirimo ir su pektinu. Ir darau i 60 ml maxus slovikiukus

Atsakyti

Laba. Tik paraugti agurkėliai skanumėlis, kai noriu greitai, agurkus sudedu į maišiuką, druskos, krapų, užrišu ir į šaldytuvą, po geros valandos jau valgau.  :essen:

mano Vega plius, bet turbūt nesvarbu. tai toks klausimas iškilo,  jei jie turi 7 anatomines zonas, tai jie turi turėti kažkokį kojūgalį ir galvūgalį?  Pati jaučiu, kad vietomis kietumas skiriasi, bet ar tas pats kaip jį 'guldyt", nes niekur neradau, kad čiužiniai būtų kažkaip žymimi.

čiužinys labai liuks, nesiskundžiu, tik va tokios informacijos reikia, kol neišgulėjau kaip nors neteisingai  :D​ 

Atsakyti

Aš taip pat turiu. Jei gerai pamenu lyg Tyla2. Reiktų googlint kurį ten pirkom. Tas buvo prieš kokius 5 metus.

Ta proga jau šiandien nusikirpau kudlas, vakare eisiu nagus susitvarkysiu.

Labdien ciocytės

susitarkite, kad sniegas bus  antroje rugsejo puseje :) tik :)

as tai dar cesnako skiltele  isspaudziu :)

Aš tai absoliuti agurkinė ( nuskambejo kaip iš “agurkinių” gaujos 😀) , labai megstu ir šviežias ( triauškiu kilais kaip obuolius) ir truputį paraugtus ir rimtai raugintus žiemą). Va, pomidorai man dzin, suvalgau vieną kitą, nes tipo gi sveika.

man pomidorai su grierine ir  svoguniuku niam :)  ir is vis niam svogunas tik po to negaliu pernesti  to  kvapo :(  gal kas esate atrade  koki stebukla kaip  panaikinti svoguno  kvapa burnoje,  valgyti cesnaka netinka :)

Atsakyti

mano Vega plius, bet turbūt nesvarbu. tai toks klausimas iškilo,  jei jie turi 7 anatomines zonas, tai jie turi turėti kažkokį kojūgalį ir galvūgalį?  Pati jaučiu, kad vietomis kietumas skiriasi, bet ar tas pats kaip jį 'guldyt", nes niekur neradau, kad čiužiniai būtų kažkaip žymimi.

čiužinys labai liuks, nesiskundžiu, tik va tokios informacijos reikia, kol neišgulėjau kaip nors neteisingai  :D​ 

Nežinau ar turi, bet pas mane kai atvežė lovą ir čiužinį, tai mačiau, kaip meistrai apžiūrinėjo čiužinį ir tada padėjo, gal jie žiūrėjo į etiketę prisiūtą ant jo, tai ji yra galvūgalyje.  :hmm: Arba galima pasiklausti Lonas parduotuvėje. 

as tai dar cesnako skiltele  isspaudziu :)

Jo jo česnakiuko dar.

Atsakyti

aš irgi labiau pomidorinė, bet labiausia tai patinka šviežias agurkas ir pomidoras kartu :D ypač su grietine ir svogūno laišku :D  va va, agurkus aš irgi mėgstu marinuotus, ypač tuos mažuliukus kornišonus, va tuos kaip siemkes galiu varyt, bet man jie tokie žieminiai, vasarą visai jų nepasigendu. mano mama iš pomidorų anksčiau darydavo pomidorus savose sultyse, numirt galima! atsidarydavau kokį 0,7l stiklainį ir per kelias minutes sušlamšdavau. 

tau jau bilietas i Laplandiją užsakytas, gali kraut lagaminą :D 

Sistina, man su svogūnų laiškais ne taip stipriai jaučiasi po to tas kvapas iš burnos. aš beveik niekada nededu svogūno galvos, visada dedu laiškus. kažkada neradau šaldytuve laiškų, tai suvariau marinuotus svogūnėlius, irgi buvo good :D 

Atsakyti

ai, dar mama marinuodavo agurkus su garstyčiom. va ten tai irgi pasaka, o ne agurkai. traškūs, rūgščiai aštroki, vienus valgyt net skaniau būdavo, nei prie kažkokios mėsos :D 

Atsakyti

Kai ipratau valgyt raugintus agurkus( kopustus, burokus, cesnakus ir t.t.), man marinuoti ziauriai per saldus. Lb jauciu cukru ir acta tuose marinatuose ir visai nebeskanu.
Atsakyti