Aš rytoj ir atarsiu, bet mažąja šiandien neplanuotai pasiėmė tėvas, tai net nežinau daba ką veikti riekės buvo planas į batutus
Na tai puiku, lieka laikas tik sau ...žinai apie tokį
Festina gal Tu kokio naktinio skrydzio paieskok niu mazu ir pigiau bus ir sveikatai geriau o jeigu rimtai tai tikiuosi, kad busi sveikas kaip ridikas kol reikes kilti
Į naktinius skrydžius manęs vienos nepaleistų O man gyvybiškai svarbu pabūti atskirai, tik su savim
Kaip ridikas tai nebūsiu, kur jau čia man, gal kaip pavytęs agurkėlis
Svarbiausia aplankyti savo zuikius ir dar į vieną kitą mergaitišką pasimatymą nulėkti, būtų idealu
Į naktinius skrydžius manęs vienos nepaleistų O man gyvybiškai svarbu pabūti atskirai, tik su savim
O koks motyvas nepaleisti? Jeigu ryte, dieną jautiesi blogai, net abejoji ar dėl silpnos sveikatos skrydis nėra per didelis iššūkis ...bet rašei, kad vakare, naktį savijauta pagerėja, esi žvalesnė, veiklesnė
O koks motyvas nepaleisti? Jeigu ryte, dieną jautiesi blogai, net abejoji ar dėl silpnos sveikatos skrydis nėra per didelis iššūkis ...bet rašei, kad vakare, naktį savijauta pagerėja, esi žvalesnė, veiklesnė
Nu labai paprastas motyvas, saugumas naktį, plius kur tada dėtis ir kaip iki namų nusigauti. Kiekvieną kartą į viešbutį, piniginė neatlaikytų
Taigi sergu dabar, todėl taip blogai jaučiuosi. Pasveiksiu ir sugrįšiu į savo normalią būseną
Kaip ridikas tai nebūsiu, kur jau čia man, gal kaip pavytęs agurkėlis
Svarbiausia aplankyti savo zuikius ir dar į vieną kitą mergaitišką pasimatymą nulėkti, būtų idealu
kalbejau su mama, tai sake, man 'backute' agrkeliu parauge, tokiu mazyciu, traskiu :)tai laukiu nesulaukia kada rankas imerksiu ups kazkaip nelabai estetiskai nuskambejo
As irgi namu issiilgus buvau, Kaune nnusileidus, vaziuojant link Klaipedos dar toks grazus saulelydis buvo, avietine saule, nors raudok prie vairo.
....tai nei nuotrauku nei ispudziu is keliones nieko? labai jau taupi brangioji
labas visoms
kalbejau su mama, tai sake, man 'backute' agrkeliu parauge, tokiu mazyciu, traskiu :)tai laukiu nesulaukia kada rankas imerksiu
Tik grįžau ir užsiraugiau, ojej koks geris! Maži, traškūs 😍 labu.
Tik grįžau ir užsiraugiau, ojej koks geris! Maži, traškūs 😍 labu.
pats graziausias vaizdas akims ir geris skrandziui . Nezinau kodel pas anglus nera populiarus trumpi agurkeliai, o tie ilgi tai skoniu nesiskiria nei ziema nei vasara. kad ir kokius pirkcau ar organinius ar ne vis vien buroku atsiduoda labiau nei agurku. esu pirkusi is lietuviu parduotuves, bet ten vel kol juos atveza igauna kazkoki pelesio kvapa pavyte, nebet iskarto pirkti paraugtus, bet vel kaip pataikai
p.s. Gaile primink prasau koki ten krema naudoji is sugiharos sausai, jautriai odai su aha rugstim lyg?
Išsitraukiau iš mėginukų dėžutės Frapin 1270. Puikus kvapas, bet jei reikėtų nupasakot, tai tik pasakyčiau, kad salstelėjus mediena. Natos žemiau, bet aš jų bent kol kas neatskiriu.
ir vistiek patys skaniausi agurkai yra švieži tų šviežiai paraugtų išvis net nemėgstu, o va mano vyras tai dievina, tai pats dėl savęs darosi. mes su špoke dievinam tiesiog graužt šviežius agurkus, ypač dabar, kai jų skonis tikrai kaip agurkų maniškė turbūt po puskilį jų per dieną sukapoja, totaliai agurkinis vaikas pas ją egzistuoja tik dvi daržovės- vasarą agurkai, žiemą morkos
tai ką, paskutinė vasaros diena