Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Aš rytoj ir atarsiu, bet mažąja šiandien neplanuotai pasiėmė tėvas, tai net nežinau daba ką veikti riekės  :hmm: buvo planas į batutus  :D

Na tai puiku, lieka laikas tik sau  ...žinai apie tokį  :mastau:  :D​ 

Atsakyti

Na tai puiku, lieka laikas tik sau  ...žinai apie tokį  :mastau:  :D​ 

Žinau, aš nesu ta kuri pamirš save  :D bet kai neplanavau, tai pirmiausia miegosiu ir filmus žiūrėsiu  :B​ 

Atsakyti

Festina gal  Tu kokio  naktinio skrydzio paieskok :) niu mazu ir pigiau bus  ir sveikatai  geriau :)  o jeigu rimtai tai tikiuosi, kad busi sveikas kaip ridikas  kol  reikes kilti :)

Į naktinius skrydžius manęs vienos nepaleistų  :D  O man gyvybiškai svarbu pabūti atskirai, tik su savim  :rolleyes: 

Kaip ridikas tai nebūsiu, kur jau čia man, gal kaip pavytęs agurkėlis  :lol:  

Svarbiausia aplankyti savo zuikius ir dar į vieną kitą mergaitišką pasimatymą nulėkti, būtų idealu  :wub:​ 

Atsakyti

Į naktinius skrydžius manęs vienos nepaleistų  :D  O man gyvybiškai svarbu pabūti atskirai, tik su savim  :rolleyes:

O koks motyvas nepaleisti? :hmm: Jeigu ryte, dieną jautiesi blogai, net abejoji ar dėl silpnos sveikatos skrydis nėra per didelis iššūkis ...bet rašei, kad vakare, naktį savijauta pagerėja, esi žvalesnė, veiklesnė   :mastau: 

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2019 08 29, 21:02)
as sian su jais is Atenu parskridau, jokiu nesklandumu.

Gera grizti namo. Man visad gera, pasiilgstu savo namu. Ir kokia grazi, bei zalia  ta Lietuva  wub.gif  visad, griztant is siltu krastu, pastebiu kiek daug pas mus zalumos....

Labs.

As irgi namu issiilgus buvau, Kaune nnusileidus, vaziuojant link Klaipedos dar toks grazus saulelydis buvo, avietine saule, nors raudok prie vairo.
Atsakyti

O koks motyvas nepaleisti? :hmm: Jeigu ryte, dieną jautiesi blogai, net abejoji ar dėl silpnos sveikatos skrydis nėra per didelis iššūkis ...bet rašei, kad vakare, naktį savijauta pagerėja, esi žvalesnė, veiklesnė   :mastau:

Nu labai paprastas motyvas, saugumas naktį, plius kur tada dėtis ir kaip iki namų nusigauti. Kiekvieną kartą į viešbutį, piniginė neatlaikytų  :rolleyes: 

Taigi sergu dabar, todėl taip blogai jaučiuosi. Pasveiksiu ir sugrįšiu į savo normalią būseną  :ax:​ 

Atsakyti

Kaip ridikas tai nebūsiu, kur jau čia man, gal kaip pavytęs agurkėlis  :lol:  

Svarbiausia aplankyti savo zuikius ir dar į vieną kitą mergaitišką pasimatymą nulėkti, būtų idealu  :wub:​ 

kalbejau su mama,  tai sake, man 'backute' agrkeliu parauge, tokiu mazyciu, traskiu :)tai laukiu nesulaukia  kada rankas imerksiu :) ups  kazkaip nelabai estetiskai nuskambejo :)

As irgi namu issiilgus buvau, Kaune nnusileidus, vaziuojant link Klaipedos dar toks grazus saulelydis buvo, avietine saule, nors raudok prie vairo.

....tai  nei nuotrauku nei ispudziu is keliones nieko? labai jau  taupi brangioji :)

labas  visoms :)

Atsakyti

kalbejau su mama,  tai sake, man 'backute' agrkeliu parauge, tokiu mazyciu, traskiu :)tai laukiu nesulaukia  kada rankas imerksiu :) 

Tik grįžau ir užsiraugiau, ojej koks geris! Maži, traškūs 😍 labu.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 31 rugpjūčio 2019 - 11:29

Tik grįžau ir užsiraugiau, ojej koks geris! Maži, traškūs 😍 labu.

pats  graziausias vaizdas :)   akims ir geris skrandziui :). Nezinau kodel pas anglus nera populiarus trumpi agurkeliai, o  tie  ilgi tai skoniu nesiskiria nei ziema nei vasara. kad ir kokius pirkcau ar organinius ar ne vis vien buroku  atsiduoda  labiau  nei agurku. esu pirkusi is lietuviu parduotuves, bet  ten vel kol juos atveza igauna kazkoki pelesio kvapa :)  pavyte, nebet iskarto  pirkti paraugtus, bet vel kaip pataikai :)

p.s. Gaile  primink prasau koki ten krema naudoji is sugiharos sausai, jautriai  odai su aha rugstim lyg?

Atsakyti

Linamog, rodos tu iš čia esančių esi įsigijusi Lono čiužinį? Koks tai buvo čiužinys? neseniai nuspirkau ir turiu klausimą.

Atsakyti

Išsitraukiau iš mėginukų dėžutės Frapin 1270. Puikus kvapas, bet jei reikėtų nupasakot, tai tik pasakyčiau, kad salstelėjus mediena. Natos žemiau, bet aš jų bent kol kas neatskiriu.

Top notes
Cocoa, Coffee, Orange, Pineapple, Plum, Resin, Tonka Beans
Middle notes
Basswood, Blossoms, Dried Fruits, Hazelnut, Spices
Base notes
Guaiac Wood, Honey, Vanilla, Woody Notes

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 31 rugpjūčio 2019 - 12:15

ir vistiek patys skaniausi agurkai yra švieži :D tų šviežiai paraugtų išvis net nemėgstu, o va mano vyras tai dievina, tai pats dėl savęs darosi. mes su špoke dievinam tiesiog graužt šviežius agurkus, ypač dabar, kai jų skonis tikrai kaip agurkų :D maniškė turbūt po puskilį jų per dieną sukapoja, totaliai agurkinis vaikas :) pas ją egzistuoja tik dvi daržovės- vasarą agurkai, žiemą morkos :D 

tai ką, paskutinė vasaros diena  :B 

Atsakyti