Bet kaip abydna, aš vakare atsigaunu, naktį jau galėčiau lėkti laukais, palaidais plaukais bet visi normalūs žmonės miega tik aš tokia čiudna
Ir dar... užsimaniau burbulų Gal čia šalutinis vaistų poveikis
.
tai, kad jie nestreikuoja dabar streikas vel bus rugsejo 2,3,4, dienomis bet raso, kad pavyko susitarti su 95% pilotu, kad nestreikiuos
sveika grizus namo. man irgi buna gera matyti lietu ir zalia zole po 'karstu' saliu kur viskas nudeginta.
Žadejo 22 d.pradet streiką, bet matyt, susitarė. Ai, nesuprasi ten jų.
Festina, sveikatos!
labs.
sveikos
šiandien pasidžiaugiau paskutinį kartą į darbą be kamščių atvažiavusi Laukiu rugsėjo su įtampa ir nerimu, mažius į naują mokyklą keliaus, norisi tikėti, akd bus geriau
kas žinot kiek konkrečiai yra minimalūs alimentai? Jei tėvas tarkim nemoka ar moka kiek gali, kol nėra tesimų sprendimo ar jam atbuline data nebus alimentai skaičiuojami
sveikos
šiandien pasidžiaugiau paskutinį kartą į darbą be kamščių atvažiavusi Laukiu rugsėjo su įtampa ir nerimu, mažius į naują mokyklą keliaus, norisi tikėti, akd bus geriau
kas žinot kiek konkrečiai yra minimalūs alimentai? Jei tėvas tarkim nemoka ar moka kiek gali, kol nėra tesimų sprendimo ar jam atbuline data nebus alimentai skaičiuojami
Nėra nustatyta, bet remiantis teismų praktika priteisiama 200€ minimum. Prisiteisti galima už 3 paskutinius metus.
sveikos šiandien pasidžiaugiau paskutinį kartą į darbą be kamščių atvažiavusi Laukiu rugsėjo su įtampa ir nerimu, mažius į naują mokyklą keliaus, norisi tikėti, akd bus geriau kas žinot kiek konkrečiai yra minimalūs alimentai? Jei tėvas tarkim nemoka ar moka kiek gali, kol nėra tesimų sprendimo ar jam atbuline data nebus alimentai skaičiuojamiUž 3 m atgal priteisia. Minimalių nėra, žiūri pagal turtinę padėti ir vaikų poreikius
sveikos,
Žadejo 22 d.pradet streiką, bet matyt, susitarė. Ai, nesuprasi ten jų.
Festina, sveikatos!
labs.
tai jie tarpais po pora dienu streikuoja:), o mums ir nereikia ju suprast, svarbu, kad kyla ir leidziasi laiku
Festina gal Tu kokio naktinio skrydzio paieskok niu mazu ir pigiau bus ir sveikatai geriau o jeigu rimtai tai tikiuosi, kad busi sveikas kaip ridikas kol reikes kilti
O as kazkokios pakilios nuotaikos siandien
Mano vakariene is Sushi express 😂. Apie jokius gaminimus net pagalvot negaliu. Keturlinka is darbo pareinu
ryt mergaiciu dirna. Nuo pat ankstaus ryto i darba. Ariam ariam oaskui lekiam kur nors dviese. Paskui vel griztam ir ariam. Sekmadieni atiduodam viska ir lekiam kumpiu svilint prie lv sienos
Mano vakariene is Sushi express 😂. Apie jokius gaminimus net pagalvot negaliu. Keturlinka is darbo pareinu ryt mergaiciu dirna. Nuo pat ankstaus ryto i darba. Ariam ariam oaskui lekiam kur nors dviese. Paskui vel griztam ir ariam. Sekmadieni atiduodam viska ir lekiam kumpiu svilint prie lv sienos
Aš rytoj ir atarsiu, bet mažąja šiandien neplanuotai pasiėmė tėvas, tai net nežinau daba ką veikti riekės buvo planas į batutus