Greičiau mano ex kur išvažiuotų 😓 kaip daėdė jo teroras jau 😠
O Rykutės situacijoj - tai tik balioną galiu sugalvot ...arba gal šitą ...nors kartais užtenka prisiminti, kad todėl jis ir ex bei nesigadinti sau nuotaikos.
..nezinau kas tau konkreciai yra, bet jeigu paracetas yra paracetamolis, tai gal galima gi vaistineje pasitarus su vaistininku nusipirkti kazka rimciau. O Tu neturi galimybes eiti pas gydytojus ten kur gyveni? aisku kvailas klausimas. dar gal yra galimybe oline nusipirkti nereceptinius vaistus. del vaistu galiojimo, tai jeigu jie laikyti tinkamomis salygomis galima vartoti 6 men po galiojimo, bet 2 metai jau nekazka.
Nieko stebuklingo, greičiausiai perpūtė. Čia gi Norvegija, net gydytojai paracetamolį išrašo, nuo visko Vaistinėj patarė, jei nepadeda, gerti dvigubą dozę
Nieko stebuklingo, greičiausiai perpūtė. Čia gi Norvegija, net gydytojai paracetamolį išrašo, nuo visko Vaistinėj patarė, jei nepadeda, gerti dvigubą dozę
Na elementarių vaistukų nuo gerklės, kosulio, skausmo ar pan. gi Lietuvoje nusipirk ir tiesiog turėk savo vaistinėlėje. Esant poreikiui įsipurškei, išgėrei ar patepei ir vėl kaip nauja.
Festina, pataisyk, jei aš neteisi. Iš LT negali kokį mizerną kiekį atsivežt, žinodama, jog sergi kasdien? Esu net sūnui siuntus. Per mikriukus gal. Jau jei pati nesirūpini, žinodama savo sveikatą, tai nežinau. Na, gal mes ko nežinom. Bet kuriuo atveju, linkiu sveikatos ir kad nesutrukdytų atostogoms.
...na kartais tikrai tik ir reikia dviguba doze ir gerti. tik keista, kad nera jokiu vaistu nuo 'persalimo ir gripo' tiesiog elementariose parduotuvese ar vaistinese. labai keista.
arba kaip Piene patare, tikrai pasirupinciau vaistais is Lietuvos jeigu tokia sunki padetis pas tuos troliusmumius. as ir pati kokio sinupreto ar geleomirtolio atsivezu, o jeigu ne atsisiunciu is vokietijos vaistines.
as sian su jais is Atenu parskridau, jokiu nesklandumu.
Gera grizti namo. Man visad gera, pasiilgstu savo namu. Ir kokia grazi, bei zalia ta Lietuva visad, griztant is siltu krastu, pastebiu kiek daug pas mus zalumos....
Labs.
tai, kad jie nestreikuoja dabar streikas vel bus rugsejo 2,3,4, dienomis bet raso, kad pavyko susitarti su 95% pilotu, kad nestreikiuos
sveika grizus namo. man irgi buna gera matyti lietu ir zalia zole po 'karstu' saliu kur viskas nudeginta.
Tai žinoma, atsivežam visų reikalingų vaistų. Tik prieš tai bambeklis sirgo ir sugėrė. O vasarą negalvoji ir neplanuoji tokių ligų kaip peršalimai, tai ir vaistinėlės atsargų nepapildžiau. Pati kalta
Dažniausiai taip ir būna, juk neužpirksi tų vaistų tonom. Jei reikia galiu į mikroautobusą pridėti, kolegės vyrą man rodos NO važinėja kaip tik 😉
Tai žinoma, atsivežam visų reikalingų vaistų. Tik prieš tai bambeklis sirgo ir sugėrė. O vasarą negalvoji ir neplanuoji tokių ligų kaip peršalimai, tai ir vaistinėlės atsargų nepapildžiau. Pati kalta
....tai va, kad labai anksti atejo persalimai siais metais, tubut del temperaturos svyravimu.
Ačiū už rūpestį
Kaip nors datrauksiu iki namų O ten jau ir jūra iki kelių
cia i ateiti jegu ka ir atrodo, kad siuncia ir pas jus. https://www.unserekl...Erkaeltung.html