Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Greičiau mano ex kur išvažiuotų 😓 kaip daėdė jo teroras jau 😠

O Rykutės situacijoj - tai tik balioną galiu sugalvot :4u:  ...arba gal šitą  :gun_smilie: ...nors kartais užtenka prisiminti, kad todėl jis ir ex bei nesigadinti sau nuotaikos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 29 rugpjūčio 2019 - 19:22

..nezinau kas  tau konkreciai  yra, bet  jeigu paracetas yra paracetamolis,  tai gal  galima gi vaistineje pasitarus su vaistininku  nusipirkti kazka rimciau. O  Tu neturi  galimybes eiti pas gydytojus ten kur gyveni? aisku kvailas  klausimas. dar gal yra galimybe oline  nusipirkti  nereceptinius vaistus. del vaistu galiojimo, tai  jeigu jie laikyti tinkamomis salygomis galima  vartoti 6 men po galiojimo, bet  2  metai jau nekazka.

Nieko stebuklingo, greičiausiai perpūtė. Čia gi Norvegija, net gydytojai paracetamolį išrašo, nuo visko  :frusty:  Vaistinėj patarė, jei nepadeda, gerti dvigubą dozę  :oh:​  

Atsakyti

Nieko stebuklingo, greičiausiai perpūtė. Čia gi Norvegija, net gydytojai paracetamolį išrašo, nuo visko  :frusty:  Vaistinėj patarė, jei nepadeda, gerti dvigubą dozę  :oh:​  

Na elementarių vaistukų nuo gerklės, kosulio, skausmo ar pan. gi Lietuvoje nusipirk ir tiesiog turėk savo vaistinėlėje. Esant poreikiui įsipurškei, išgėrei ar patepei ir vėl kaip nauja.

Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2019 08 29, 15:16)

</p><p>pasiskaitinejau Ryanair atnaujinimus,  tai sako, kad 2.3.4 dienomis, neturetu buti  jokiu trikdziu smile.gif

as sian su jais is Atenu parskridau, jokiu nesklandumu.

Gera grizti namo. Man visad gera, pasiilgstu savo namu. Ir kokia grazi, bei zalia ta Lietuva wub.gif visad, griztant is siltu krastu, pastebiu kiek daug pas mus zalumos....

Labs.
Atsakyti

Festina, pataisyk, jei aš neteisi. Iš LT negali kokį mizerną kiekį atsivežt, žinodama, jog sergi kasdien? Esu net sūnui siuntus. Per mikriukus gal. Jau jei pati nesirūpini, žinodama savo sveikatą, tai nežinau. Na, gal mes ko nežinom. Bet kuriuo atveju, linkiu sveikatos ir kad nesutrukdytų atostogoms. :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

...na kartais tikrai tik ir reikia dviguba doze ir gerti. tik keista, kad nera jokiu vaistu nuo 'persalimo ir gripo' tiesiog elementariose parduotuvese ar   vaistinese. labai keista.

arba kaip Piene patare, tikrai  pasirupinciau vaistais  is Lietuvos jeigu tokia  sunki padetis   pas tuos troliusmumius. as ir pati kokio sinupreto ar geleomirtolio  atsivezu, o jeigu ne atsisiunciu is vokietijos  vaistines.

as sian su jais is Atenu parskridau, jokiu nesklandumu.

Gera grizti namo. Man visad gera, pasiilgstu savo namu. Ir kokia grazi, bei zalia ta Lietuva wub.gifvisad, griztant is siltu krastu, pastebiu kiek daug pas mus zalumos....

Labs.

tai, kad jie nestreikuoja dabar :) streikas vel bus rugsejo 2,3,4, dienomis :) bet  raso, kad pavyko susitarti su 95% pilotu, kad nestreikiuos :)

sveika  grizus namo.  man irgi buna  gera  matyti lietu  ir  zalia  zole  po 'karstu'  saliu kur viskas nudeginta.

Atsakyti

Tai žinoma, atsivežam visų reikalingų vaistų. Tik prieš tai bambeklis sirgo ir sugėrė. O vasarą negalvoji ir neplanuoji tokių ligų kaip peršalimai, tai ir vaistinėlės atsargų nepapildžiau. Pati kalta  :rolleyes: 

Atsakyti

Tai žinoma, atsivežam visų reikalingų vaistų. Tik prieš tai bambeklis sirgo ir sugėrė. O vasarą negalvoji ir neplanuoji tokių ligų kaip peršalimai, tai ir vaistinėlės atsargų nepapildžiau. Pati kalta  :rolleyes:

Dažniausiai taip ir būna, juk neužpirksi tų vaistų tonom. Jei reikia galiu į mikroautobusą pridėti, kolegės vyrą man rodos NO važinėja kaip tik 😉

Atsakyti

O atsiųst galima?

Atsakyti

Dažniausiai taip ir būna, juk neužpirksi tų vaistų tonom. Jei reikia galiu į mikroautobusą pridėti, kolegės vyrą man rodos NO važinėja kaip tik 😉

Ačiū už rūpestį  :4u: 

Kaip nors datrauksiu iki namų  :lietuva: O ten jau ir jūra iki kelių  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

....tai va, kad  labai anksti  atejo persalimai siais  metais,  tubut  del temperaturos  svyravimu.

Atsakyti

Ačiū už rūpestį  :4u: 

Kaip nors datrauksiu iki namų  :lietuva: O ten jau ir jūra iki kelių  :D  :D  :D​ 

cia  i ateiti jegu ka :)   ir atrodo, kad siuncia ir pas jus. https://www.unserekl...Erkaeltung.html

Atsakyti