Nu ir lietus prasikošė Kaune, o aš maže su tapkėmis į darželį išvedžiau 🙊🙈🙉
Nieko baisaus. Pasivaikščiodama ir kojas nusiplaus
Labas dienas
labas dienas,
alia gerai, kad atveso , o tai sekma diena maniau, kad galus atiduosiu buvo galvos skausmas su pykinimu nuo karscio tai jau 8 val vakare buvau lovyteje A kodel tik dabar rasau a siaip, nes vel noriu silumos, bet ne karscio kas cia dar, labai mielai susiskaite Rykutes tevelio gimtadienio svente,labai grazios ir isimintinos ilgam tokios akimirkos.
pasiskaitinejau Ryanair atnaujinimus, tai sako, kad 2.3.4 dienomis, neturetu buti jokiu trikdziu
Festina, kaip Tavo sveikata?
Laba.
labas dienas,
Gavau aš čia kurią dieną Al Haramain Amber Oud Gold, tikrai panašūs į Erba Pura, pastarieji intensyvesni, kažkuri nata juose labai dominuoja, kurios Amber Oud Gold nėra arba silpnai uodžiasi ir ji pranyksta tarp kitų natų. Laikosi irgi ilgai visą dieną jaučiu juos, tokiom bangom, man netgi sakyčiau pastarieji priimtinesni, švelnesni kiek. Dar testavau naujus Xerjoff Erba Pura, tikrai ne tas jau, kvapas trumpiau laiko, kitą dieną ant lapuko visai nesijautė, anei truputėlio. Tokia vat mano nuomonė.
Laba.
Gavau aš čia kurią dieną Al Haramain Amber Oud Gold, tikrai panašūs į Erba Pura, pastarieji intensyvesni, kažkuri nata juose labai dominuoja, kurios Amber Oud Gold nėra arba silpnai uodžiasi ir ji pranyksta tarp kitų natų. Laikosi irgi ilgai visą dieną jaučiu juos, tokiom bangom, man netgi sakyčiau pastarieji priimtinesni, švelnesni kiek. Dar testavau naujus Xerjoff Erba Pura, tikrai ne tas jau, kvapas trumpiau laiko, kitą dieną ant lapuko visai nesijautė, anei truputėlio. Tokia vat mano nuomonė.
tai sakai klimpsti
nesu bandziusi Amber Oud Gold gal kada bus proga, bet laikausi nuomones, kad nereikia man panasiu kvapu Man keistai skamba kai ateina i grupe ir sako, kad labai patinka toks ir toks kvapas ir noreciau kazko panasaus Tai ir imk ta kvapa kuris tinka ir patinka, kam ieskoti kazko panasaus, nebent kaina netinka.
jeigu taip ir yra kaip sakai, tai Xerjoff sudirbo gera Erba Pura nes senoji tik po triju plovimu dingsta nuo rubu Man tai daznai atrakcija buna lyginant rubus, kai nuo karscio vel pakyla kvepalu debeselis kuriais buvau pasikvepinusi aisku tikrai ne visi taip stipriai buna 'isikibe'
Ačiū, dar krutu, lėtai lėtai Bijau, kad nieko negerėja ir nžn ar turėsiu jėgų viena į kelią leistis
oje mergyt, cia Tu jau rimtai ' sugriuvai'. labai tikiu, kad dar yra laiko pasveikti. gal galime kuo nors pagelbeti? patarimai, patirtis? ar cia tik laikas Tau gali padeti?
tai sakai klimpsti
nesu bandziusi Amber Oud Gold gal kada bus proga, bet laikausi nuomones, kad nereikia man panasiu kvapu Man keistai skamba kai ateina i grupe ir sako, kad labai patinka toks ir toks kvapas ir noreciau kazko panasaus Tai ir imk ta kvapa kuris tinka ir patinka, kam ieskoti kazko panasaus, nebent kaina netinka.
jeigu taip ir yra kaip sakai, tai Xerjoff sudirbo gera Erba Pura nes senoji tik po triju plovimu dingsta nuo rubu Man tai daznai atrakcija buna lyginant rubus, kai nuo karscio vel pakyla kvepalu debeselis kuriais buvau pasikvepinusi aisku tikrai ne visi taip stipriai buna 'isikibe'
Visai įklimpti nenoriu, tik truputį, laikausi. Labai panašių kaip tiedu irgi neperku, šįkart susigundiau Erba Pura išbandyti senąją versiją. Supurkšiu abu, po 5 ml tik ėmiau, tai kas čia tėra, gal Amber Oud Gold vėliau ir imsiu didesnį kiekį. Dabar apie Xerjoff Naxos didesnį kiekį svajoju. O kiek dar pauostyti norėčiau.
Vat naujoji Erba Pura tikrai silpnai kvepia, vos dieną atlaikė lapukas, net nustebau, kai kitą dieną pauosčius jis visai nekvepėjo, lyg nepurkštas. Ai dar patiko Choix Une Nuit, reikės ant riešo pratestuot.
oje mergyt, cia Tu jau rimtai ' sugriuvai'. labai tikiu, kad dar yra laiko pasveikti. gal galime kuo nors pagelbeti? patarimai, patirtis? ar cia tik laikas Tau gali padeti?
Sugriuvau, o taip namo noriu...
Nepadeda man grynas paracetas, o kitko čia negausi. Bambeklis jau kolegų prašė vaistų, atnešė, pasibaigusiu galiojimu, tik prieš porą metų Tai pridėjau šokoladą, tinkamo galiojimo, ir grąžinau siuntėjui
Greičiau mano ex kur išvažiuotų 😓 kaip daėdė jo teroras jau 😠
uzregistruok Tu ji i koki pazinciu portala ar ka. gal pades jam tiklingai nukreipti energija ir mintis.
Sugriuvau, o taip namo noriu...
Nepadeda man grynas paracetas, o kitko čia negausi. Bambeklis jau kolegų prašė vaistų, atnešė, pasibaigusiu galiojimu, tik prieš porą metų Tai pridėjau šokoladą, tinkamo galiojimo, ir grąžinau siuntėjui
..nezinau kas tau konkreciai yra, bet jeigu paracetas yra paracetamolis, tai gal galima gi vaistineje pasitarus su vaistininku nusipirkti kazka rimciau. O Tu neturi galimybes eiti pas gydytojus ten kur gyveni? aisku kvailas klausimas. dar gal yra galimybe oline nusipirkti nereceptinius vaistus. del vaistu galiojimo, tai jeigu jie laikyti tinkamomis salygomis galima vartoti 6 men po galiojimo, bet 2 metai jau nekazka.