Jo, balsas ir mano toks seksualiai užkimęs, sako bambeklis ir tyčia skambina man pasikalbėti apie nieką Žadu priploti jį po darbo
pas mus kažkaip aplink nemažai dabar su tom gerklėm vargstančių, tai mažum koks virusas va kaimynę/kolegę širyt sutikau, žiūriu su pastilėm nuo gerklės eina, klausiu sergi, jo sako, gerklę skauda labai, nu ir kalba tuo pačiu seksovu balsu.pas mane tai ne kiek užkimęs, bet atrodo nori pasakyt ir garsas lyg prislopintas
Kažin ar nebus karščio lauke, ir visokių kondicionierių viduje įtaka
Man tai būtent taip ir yra. šeštadienį papuoliau po kondicionierium, skauda gerklę ir nosis užgulta iki dabar. Ir kas per idiotai kondicionierių temperatūrą nustatinėja?
nu ne pirmi karščiai ir ne pirmi kondicionieriai. visą birželį karščiai buvo, darbe kondiškė ant 17, o aš sušilusi po kondicionierium net atsistodavau, kad atvėsintų, ir nieko, kaip ridikas, nei slogos, nei gerklės skausmų. ir ne pirmi metai nei tie karščiai, nei tie kondicionieriai, nei aš besivėsinanti po kondicionierium manęs tikrai taip lengvai 'neima' tos kondiškės, gerklės skausmo net nepamenu kada vasarą esu turėjusi.
Terezza, ne idiotai, o dievai nustatinėja be kondicionierių net aš vasaros nekęsčiau karštis yra good, bet tik tada, kai tu nedirbi, tada nors ir 40 o kai dirbi patalpoj, tai varvėt nuo karščio...oj ne
iš penkto karto postą įkėliau, vamzdiec....
Skotu nulepausiai man irgi labai mieli kaciukai. Ciupk, Frofe ir as paniurkysiu
Sveikos.
Labas vakaras, aš ir su gerkle vėl pasikankinau, nors kondicionieriaus darbe nėra. Šiandien mano tečiui 62 suėjo, kadangi mama sugalvojo iškristi pas brolį dieną prieš gimtadienį, teko man priimti svečius, paruošti stalą, o aš tai dar ir dirbu bet vakare kieme labai smagiai pasisedėjom su kepsniais, tečiui uždegiau žvakutę ant torto ir liepiau norą sugalvoti (pasirodo to nuo vaikystės šito nedarė) bet noras tai saulės baterijos ant stogo, ir daugggg..... Rytoj vežuosi į Trakus su irklentėmis paplaukioti ir steiko valgyti, smagiai dieną praleisti
Terezza, ne idiotai, o dievai nustatinėja be kondicionierių net aš vasaros nekęsčiau karštis yra good, bet tik tada, kai tu nedirbi, tada nors ir 40 o kai dirbi patalpoj, tai varvėt nuo karščio...oj ne
Nu ne. Kai is +33 ateini iki +17 atsaldyta patalpa, tai butnt ant negalvojanciu idiotu siutas ima. Kai stipriai susalusio zmogaus negalima staigiai sildyt, taip ir sukaitusio negalima atsaldyt per kelias sekundes. Jei patalpa butu atvesinta iki kokiu 22-25, butu pats tas. O dabar butent idiotizmas.
Rykute, ilgiausiu metu teciui 🎈 kokia tu gera dukra 🎈
Upjora, jau naktis, atveso... pareik vaikyti 😀
Rykutes tėčiui ilgiausių metų ilgiausių.
Frofesorės nauja meilė kokio meilumo.
Limcamca, pareinu. Tame jūsų Londone dvėsiau prie +34°. Sekmadienį dar Sunday roast padėjau ruošti uošvienei. Niekur neturistavom, nieko naujo nepamatėm. Vakar grįžom ir vakare tokie žaibai. Neapsakomas vaizdas. Šiandien jau gyvenu. Ryte gavau žinutę iš uošvio, šaiposi iš manęs, sako, tik 19°, šalta. Pamatė mano nelaimingą veidą per tuos karščius. Visi sunerimę buvo. Nu, nepernešu. Gerai, kad atostogauju.
Biški apsimėtau reikalus ir lėksim lodoriaus iš sanatorijos pasiimti. Vakar vakare skaudėjo širdį, žaibai, perkūnija, jis taip bijo... Kaip jis ten jautėsi be mūsų.
Diena tobula, oras tobulas 🥰
Paplaukiojom su irklentėmis aplink Trakų pilį, aplankėme Tiškevičiaus dvarą ir nuostabiai pabaigėme Margio viešbutyje prie ežero. Toliau trauksime į Maximą ledų ir pas gimines į sodybą prie ežero maudytis 😁
Nu ir lietus prasikošė Kaune, o aš maže su tapkėmis į darželį išvedžiau 🙊🙈🙉