Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Vaikis pyksta, kad jo draugeliai indus neplautus virtuvėj palieka. Sakė pasinaudos 100proc. veikiančiu būdu - sukraus puodus jiems į lovas  :D​ 

Atsakyti

Vaikis pyksta, kad jo draugeliai indus neplautus virtuvėj palieka. Sakė pasinaudos 100proc. VEIKIANCIU būdu - sukraus puodus jiems į lovas  :D 

:lol: .

Kaip sakoma leciausias greitis yra garso greitis.Mamos pasakyti zodziai daeina tik kaip tau sukanka 40metu.

Atsakyti

:lol: .

Kaip sakoma leciausias greitis yra garso greitis.Mamos pasakyti zodziai daeina tik kaip tau sukanka 40metu.

Škias mano žodžiai keliauja šiek tiek greičiau  :D​ 

Atsakyti

Škias mano žodžiai keliauja šiek tiek greičiau  :D 

Tai dar ne visi tavo pasakyti zodziai dar daejo.

Atsakyti

Nu as irgi tikiuos, kad LT grazi bobu vasara bus. Bilietus 90 proc., kad pirksiu ir su maze skrisiu. Nervuojuos tik del keduciu, bagazo ir kitokiu nesamoniu.

Teko, deja, mums atsaukti savaitgalio kelione i Key West, nes tropine audra/uraganas Dorianas atslenka. Dicke apsizliumbe, kad mini atostogos nuplauke :unsure: 

Atsakyti

Ką damos?  :D

Priedas  20190827_154318.jpg   104,95KB   0 Parsiųsta kartų

Įsimylėjau  :wub:

SM užkniso iki gyvo kaulo, namie pasileist nepasileidžia, darbe jei šiaip ne taip pasijungia, tai tik paskaityt spėju... rrrrrrr. Prisipažinkit, kuri mane blokuojat? :D 

Atsakyti

Ką damos?  :D

attachicon.gif20190827_154318.jpg

Įsimylėjau  :wub:

SM užkniso iki gyvo kaulo, namie pasileist nepasileidžia, darbe jei šiaip ne taip pasijungia, tai tik paskaityt spėju... rrrrrrr. Prisipažinkit, kuri mane blokuojat? :D

Aš iš viso neišjungiu. Kitaip į temą patekt gerą pusvalandį užima.

Atsakyti

Aš iš viso neišjungiu. Kitaip į temą patekt gerą pusvalandį užima.

nu aš neatsijungiu, bet kompą tai išjunginėju, tai kai įjungus paspaudžiu ant SM ikonos naršyklėj krauna krauna ir pyst error. ir taip nuolat. darbe kažkaip dar užkrauna iš kokio penkto karto...per telefoną irgi nekrauna. dabar darbe kimarinu, tai pagaliau prijungė :D 

Atsakyti

8 p.m., jei nori į bobų vasarą suspėti, greičiau pirk bilietus  :) 

Frofesore, galvojau, kur prapuolus... O ji vėl nežino kam duoti reikia, kad SM veiktų  :hihihi:  Būna ir man telefone, kad errorą meta, bet ne dažnai, tai neerzina.

Savaitė kur prapuolus, senai rašė  :hmm: 

O aš, o aš vėl sergu  :oh:  Kaip dėjo, tai ir su temperatūra šįkart  :frusty:  Tikiuosi bent kiek pagerės iki skrydžio, nenusiteikus atostogų atidėlioti.

Atsakyti

Sveiki,

Frofesorė, o čia tavo kačiukas? 

8 pm., su mažais vaikais kelionėse daug daiktų reikia neštis. Biški toks vargelis, pilnai suprantu tave  :4u: 

Orai lepina  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Frofesore, galvojau, kur prapuolus... O ji vėl nežino kam duoti reikia, kad SM veiktų  :hihihi:  Būna ir man telefone, kad errorą meta, bet ne dažnai, tai neerzina.

Savaitė kur prapuolus, senai rašė  :hmm:

truputį ir darbais užsikasus buvau.. tai žinok nebuvo net ir noro kam nors duot, kad tas SM veiktų :lol: 

savaitės paiešką tai jau reiktų skelbt, kaip man reiks sužinot, kada naujas Grand Leon (arba gal jau kitaip vadinsis) sezonas :D 

aš irgi prie ligų jau. be tempos kol kas, bet su gerkle tai rimti reikalai. jau šiandien darbe telefonu kai šneku, tai kelis kartus reik kartot žmonėms, nes neišgirsta ką sakau, bet jau balso galimybės nebeleidžia kitaip. užtat namie visi laimingi bus, kad grįžusi nerėksiu, kodėl neišplauti indai  :B​ 

Atsakyti

Frofesorė, o čia tavo kačiukas? 

kol nepavyko nukniaukt, tai ne mano :D bet čia buvo totali mano šeštadienio meilė  :wub:  škotų nulėpausė  :wub: 4 mėnesių. noriu kačiuko  :cry2:​ 

Atsakyti