Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

sveikos, kaip visos smagiai laika leidziat :) as vakar sumasciau pavaikscioti pajuriu, nu nemaniau, kad toks karstis, oo zmoniu kiek vasara atrodo nebuvo, atradau nudistu pliaza :Dteko praeiti pro ji, ale kiek denu diedu su kabanciais kunkolais, ir seimu su vaikais ir gejuku besivartaliojanciu ant dekucio :D nemaniau, kad sis pliazas toks populiarus :P 

siandien vel reiks vaziuoti prie juros, paskutines tokios geros dienos :P

Atsakyti

Aš tikiu, kad rugsėjo pradžioje bus ir geras oras 🥰

Atsakyti

Labas rytas, šiltas ir giedras, kad taip iki Kalėdų 😊

sveikos, kaip visos smagiai laika leidziat :) as vakar sumasciau pavaikscioti pajuriu, nu nemaniau, kad toks karstis, oo zmoniu kiek vasara atrodo nebuvo, atradau nudistu pliaza :Dteko praeiti pro ji, ale kiek denu diedu su kabanciais kunkolais, ir seimu su vaikais ir gejuku besivartaliojanciu ant dekucio :D nemaniau, kad sis pliazas toks populiarus :P 

siandien vel reiks vaziuoti prie juros, paskutines tokios geros dienos :P

Tik nesakyk, kad ir vėl eisi pro “tą” pliažą 😂

Aš tikiu, kad rugsėjo pradžioje bus ir geras oras 🥰

Ir aš tikiu 😊visada taip būna😊

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2019 08 24, 19:16)
Neišsipildė musiet svajonė būti popiežiumi 😀</p>

Jauciu, jo biggrin.gif

QUOTE(Limcamca @ 2019 08 24, 23:39)
Gal rumunai? Ju labai daug Italijoje ir visi italiskai puikiai sneka. </p>

Visko gali but, juodbruvas toks
Atsakyti

ale tikri kiaules metai, prie gausybes besiskiranciu prisijunge ir Agne Jagelaviciute :hmm: :blink:

Atsakyti

Ir aš dėl skrydžio kaip ant adatų. (rugsėjo 4d.)

Sveikos

Atsakyti

ale tikri kiaules metai, prie gausybes besiskiranciu prisijunge ir Agne Jagelaviciute :hmm: :blink:

Keista, kad tas vyrelis taip ilgai tvėrė su ja...

Atsakyti

eko praeiti pro ji, ale kiek denu diedu su kabanciais kunkolais, ir seimu su vaikais ir gejuku besivartaliojanciu ant dekucio :D nemaniau, kad sis

Ir Nidoj tas pats. Nustebus buvau, kiek senų diedų, šeimų su vaikais. Kaip neestetiškai tie seniai be trusų  atrodo, netiketai ten eidamos pakrante su maže užklydom, tai teko suktis 😀

Atsakyti

Kaip sian gerai pasideginom. Vaziavom uz Sventosios prie Mini Sky Spot, netoli latvijos sienos. Zmoniu mazai. Guli kaip ponas 😂. Pagaliau isdrysau issimaudyti. Vanduo fantastika.

Gryztant sustojom pagelbet uzklimpusiiems su auto i smeli. Dieduks su dviem moteriskem bande kisti lentas. Tai greir susisukom. Moteriskes kad puole apsikabinti ir dekavoti mane ir drauga😆. Dar vienoj kavinej prie Energetiko pavalgem nerealius bulvinius blynus su mesa. O dydzio jie kokie 😨😨😨

Atsakyti

Aš jau po krikštynų, Popas išmaudė normaliai maže, ceremonija įdomi labai.

Šventė buvo paruošta kieme, tobulai gražu viskas, o šefas nusamdytas kepė grill 

, taip skaniai neatsimenu kada valgiau  :essen: Tunas, antiena, jautiena, kalmarai, krevetės ir tt  :karsta:​ 

Atsakyti

Nulūžo pogulio mergytė:

69330114_2538782896399235_29643967055559

Atsakyti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 26 rugpjūčio 2019 - 15:29