Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O atrodo negeriau senei 😊o pricitavau 😊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 24 rugpjūčio 2019 - 18:45

1566661464%5B/url%5D"]Madam pareis veliau, 24 Rug 2019 - 16:44, parašė: Sistina, kokį man namų kvapą nusipirkt iš Wranjes, jei nemėgstu aštrių ir saldžių?
Aš pati neišbandžius dar, bet daug kas sako geri yra šie

1566663362[/url]"]GAILE*, 24 Rug 2019 - 17:16, parašė: Neišsipildė musiet svajonė būti popiežiumi 😀
🤣😂
Atsakyti

Atsakyti

Net pas mus vasara sugrįžo  :wub:  O aš jau pusė vasaros garderobo spėjau nukišti toliau  :D  Šią savaitę striukių reikėjo ir namuose šildymą įsijungėm  :sad: 

Man atrodo tėvynėj vasara dar užsibus, grįšiu ir pasišildysiu savo senus kaulus  :hihihi:

Sistina, kada tas streikas ryaneiro? Aš 3d skrendu, ar nesusitiksim oro uoste   :rolleyes:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 24 rugpjūčio 2019 - 19:07

Net pas mus vasara sugrįžo  :wub:  O aš jau pusė vasaros garderobo spėjau nukišti toliau  :D  Šią savaitę striukių reikėjo ir namuose šildymą įsijungėm  :sad:

Man atrodo tėvynėj vasara dar užsibus, grįšiu ir pasišildysiu savo senus kaulus  :hihihi:

Sistina, kada tas streikas ryaneiro? Aš 3d skrendu, ar nesusitiksim oro uoste   :rolleyes: 

Daug jie ten dienų streikuoja, bet būtent ir 2rugsejo kada aš atskrendu 😊 ir kada išskrendu 13 d. bet lyg  ir viskas gražiai vyko prieš pora dienų, rado pilotus kurie skrido  vietoje streikuojančių. Taip kad tikiuosi, kad viskas bus ok. 

Atsakyti

Šitą darbe turiu didelį butelį. Labai skaniai kvepia 🥰

Atsakyti

Buteliai butelaičiai  :D  Gal kas ir burbulų be burbulų skanių parekomenduotų  :ax:  Ta prasme be alkoholio  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Upjora, o alaus nemegsti?
Salia turim italu kompanija pliaze, vyras pasidabines stambiu grandziu geltono ir balto metalo grandine ant kaklo, kuri dar inkrustuota baltais brilikais (kristalais?) per visa ilgi ir masyvus kryzius. Praeidama vis pasiziuriu ir negaliu atsistebet, koks ivairus zmoniu skonis papuosalams.

Gal rumunai? Ju labai daug Italijoje ir visi italiskai puikiai sneka. 

Atsakyti

Linamog, net nuo alaus guliu paslika. Baiginėjant taurę pradeda galvą mausti.

Ryt aš išgelbėta- vien diedai eis gerti alaus, aš su anyta pasiliksiu. 

Gavau dovanų gyvatės delninukę. Grožis. :wub:​ 

Atsakyti

Buteliai butelaičiai  :D  Gal kas ir burbulų be burbulų skanių parekomenduotų  :ax:  Ta prasme be alkoholio  :D  :D  :D​ 

Vat as geriau nol nol alcohol sampana. Buvo skanus tik nepamenu pavadimimo. Pagal buteli manau prisiminciau 😂

Pusryciausim. Ir vaziuosim degintis. Reik isnaudot tokias fantastiskas dienas. Kita sav vel sunki. Tai reik biskuti pailset .

Blueta, Linamog - smagiu atostogu 😊. Baltai pavydziu. 

Mums lb patiko Ventspilyje. Db sukam galva kur dar nuvaziuoti. Ne skristi, o su auto. Ir kad atsrumas nebutu dzidzelis😂

Atsakyti

Festina, kad brien ten juos suprasi del tų streikų. Aš  į Atėnus skridau 22 d su jais, tai irgi buvau skaičius, kad 22d pradeda streika, bet viskas sklandžiai.

tai gal streikavo, bet ne LT.

labs.

Atsakyti

Labas rytas, aš nusidepiliavau, pasidažiau ir varau namo ieško suknelės kokios nors spintoje 🤭😁🙄 namie neturiu dažų,teko važiuoti į darbą 😎🤫🤣

Atsakyti