Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

[url=http://www.radikal.ru]5026d008c414.jpg[/URL]

Atsakyti

Bet gi ne tu kriksto motina busi?Koks ten baisus skirtumas ka ant kupros uzsitempsi tada.

Noriu būti super duper graži  :flirt2:​ 

Atsakyti

Mes su draugais plaukiojam po Graikijos salas.  Kasdien i kitą, naktį liekam uoste. Nu lb kitokios atostogos.  Atenuose kai atskridom buvo +36, maniau nupušim. Salose ir jūroj ~30, vejukas nuolat. Vanduo 27-28. 

Labs.

turbut man labiausia patikusios atostogos  ir buvo kruizas, nes kiekviena ryta  pabundi kitur, kita salis, kitas miestas. Jusu atostogos skamba labai labai gerai :)

O mes į Londoną traukiam. Pas uošvius, programa jau sugalvota. Tik man truputį neramu, kad mano mylimiems seniukams bus per karšta vadalotis. Lodorių palikome sanatorijoje, viena darbuotoja dievina jį, tai anas tiesiai jai į glėbį ir aišku, jo dievas turėjo jį iki nr 14 palatos palydėti. 

Aš praradau tą norą eit vakarais baliavot į barus, gerti negaliu, o žiūrėt į geriančius ir durnėjančius nenoriu. Teks sekmadienį eit, nes diedui be ryšio vienam eit vakarienės su vaikystės draugo šeima. 

hmm o gerti negali del pacio alkoholio ar is  ko jis pagamintas? as tai jau  baigiu susidaryti Keto draugisku  gerimu  sarasa :) teks tik  pradegustuoti kuris man  tinka  labiausia :) :D

Noriu būti super duper graži  :flirt2:​ 

Tu  ir esi ta super duper  grazi  :)  :4u:

o pas mus o pas mus  vasara  :) tesiasi :yahoo:  :) nereikia  jokiu :vacation1:svecioje salyje ieskoti :) Upjoriuk neperkais sostineje :) ten dar  karsciau :)

Atsakyti

Rykute, tu esi labai graži moteris. 

Sistina, aš nuo dviejų taurių šampano paskutinį kartą maniau galus atiduosiu. Žiauriai sirgau. Tai jau nebeeksperimentuoju. Ačiū, nebetoli esam, jau +31 rodo. Sėdėsim pavėsyje.

Atsakyti

Sistina, mes tai ne kruize, plaukiam kur  norim ir sugalvojam tą dieną. Draugės vyras pats vairuoja jachtą.

Atsakyti

as tai jau  baigiu susidaryti Keto draugisku  gerimu  sarasa :) teks tik  pradegustuoti kuris man  tinka  labiausia :) :D

o pas mus o pas mus  vasara  :) tesiasi :yahoo:  :) nereikia  jokiu :vacation1:svecioje salyje ieskoti :)

Dalinkis, plyz :4u: 

Joooo, gėris ir grožis. 

Atsakyti
Upjora, o alaus nemegsti?
Salia turim italu kompanija pliaze, vyras pasidabines stambiu grandziu geltono ir balto metalo grandine ant kaklo, kuri dar inkrustuota baltais brilikais (kristalais?) per visa ilgi ir masyvus kryzius. Praeidama vis pasiziuriu ir negaliu atsistebet, koks ivairus zmoniu skonis papuosalams.
Atsakyti

Sistina, mes tai ne kruize, plaukiam kur  norim ir sugalvojam tą dieną. Draugės vyras pats vairuoja jachtą.

Tai aš žinau, kad jus ne:) bet vis vien skirtingus kraštus lankote 😊

Atsakyti

Terezza, 24 Rug 2019 - 15:25, parašė: Dalinkis, plyz :4u: Joooo, gėris ir grožis.
Prašau 😊kuo visko maziau tuo geriau 😊
Atsakyti

Sistina, kokį man namų kvapą nusipirkt iš Wranjes, jei nemėgstu aštrių ir saldžių?

Atsakyti

Upjora, o alaus nemegsti?
Salia turim italu kompanija pliaze, vyras pasidabines stambiu grandziu geltono ir balto metalo grandine ant kaklo, kuri dar inkrustuota baltais brilikais (kristalais?) per visa ilgi ir masyvus kryzius. Praeidama vis pasiziuriu ir negaliu atsistebet, koks ivairus zmoniu skonis papuosalams.

Neišsipildė musiet svajonė būti popiežiumi 😀

Atsakyti

Mes compensa kempinge sėdim prie Palangos. Oras pasakiškas

Atsakyti