[url=http://www.radikal.ru][/URL]
Bet gi ne tu kriksto motina busi?Koks ten baisus skirtumas ka ant kupros uzsitempsi tada.
Noriu būti super duper graži
Mes su draugais plaukiojam po Graikijos salas. Kasdien i kitą, naktį liekam uoste. Nu lb kitokios atostogos. Atenuose kai atskridom buvo +36, maniau nupušim. Salose ir jūroj ~30, vejukas nuolat. Vanduo 27-28.
Labs.
turbut man labiausia patikusios atostogos ir buvo kruizas, nes kiekviena ryta pabundi kitur, kita salis, kitas miestas. Jusu atostogos skamba labai labai gerai
O mes į Londoną traukiam. Pas uošvius, programa jau sugalvota. Tik man truputį neramu, kad mano mylimiems seniukams bus per karšta vadalotis. Lodorių palikome sanatorijoje, viena darbuotoja dievina jį, tai anas tiesiai jai į glėbį ir aišku, jo dievas turėjo jį iki nr 14 palatos palydėti.
Aš praradau tą norą eit vakarais baliavot į barus, gerti negaliu, o žiūrėt į geriančius ir durnėjančius nenoriu. Teks sekmadienį eit, nes diedui be ryšio vienam eit vakarienės su vaikystės draugo šeima.
hmm o gerti negali del pacio alkoholio ar is ko jis pagamintas? as tai jau baigiu susidaryti Keto draugisku gerimu sarasa teks tik pradegustuoti kuris man tinka labiausia
Noriu būti super duper graži
Tu ir esi ta super duper grazi
o pas mus o pas mus vasara tesiasi nereikia jokiu :vacation1:svecioje salyje ieskoti Upjoriuk neperkais sostineje ten dar karsciau
Rykute, tu esi labai graži moteris.
Sistina, aš nuo dviejų taurių šampano paskutinį kartą maniau galus atiduosiu. Žiauriai sirgau. Tai jau nebeeksperimentuoju. Ačiū, nebetoli esam, jau +31 rodo. Sėdėsim pavėsyje.
Sistina, mes tai ne kruize, plaukiam kur norim ir sugalvojam tą dieną. Draugės vyras pats vairuoja jachtą.
as tai jau baigiu susidaryti Keto draugisku gerimu sarasa teks tik pradegustuoti kuris man tinka labiausia
o pas mus o pas mus vasara tesiasi nereikia jokiu :vacation1:svecioje salyje ieskoti
Dalinkis, plyz
Joooo, gėris ir grožis.
Salia turim italu kompanija pliaze, vyras pasidabines stambiu grandziu geltono ir balto metalo grandine ant kaklo, kuri dar inkrustuota baltais brilikais (kristalais?) per visa ilgi ir masyvus kryzius. Praeidama vis pasiziuriu ir negaliu atsistebet, koks ivairus zmoniu skonis papuosalams.
Sistina, mes tai ne kruize, plaukiam kur norim ir sugalvojam tą dieną. Draugės vyras pats vairuoja jachtą.
Tai aš žinau, kad jus ne:) bet vis vien skirtingus kraštus lankote 😊
Terezza, 24 Rug 2019 - 15:25, parašė: Dalinkis, plyz Joooo, gėris ir grožis.Prašau 😊kuo visko maziau tuo geriau 😊
Sistina, kokį man namų kvapą nusipirkt iš Wranjes, jei nemėgstu aštrių ir saldžių?
Upjora, o alaus nemegsti?
Salia turim italu kompanija pliaze, vyras pasidabines stambiu grandziu geltono ir balto metalo grandine ant kaklo, kuri dar inkrustuota baltais brilikais (kristalais?) per visa ilgi ir masyvus kryzius. Praeidama vis pasiziuriu ir negaliu atsistebet, koks ivairus zmoniu skonis papuosalams.
Neišsipildė musiet svajonė būti popiežiumi 😀