Pas mane tryyyyys. Jie nuolat mina pirmyn-atgal. 1509 kartus per dieną. Griūsiu lavono poza.
Ką ten špingalietai trumpaplaukiai , manoji apžėlusiomis kojomis, tai pripėduoja koridoriuje, virtuvėje, ai aš kasdien tų grindų neplaunu, užsiknisčiau, dabar, kai sausa, tai gerai.
Labas, damos, linkejimai is Riminio. Atvykus lietus pliaupe, sekanti ryta irgi. Aprimus ejom pasivaiksciot, radom vietini prekybos centra, apsiziurejom. Vakarop su autiku vaziavom i pati centra, o zmoniu prilipo, buvau jau pamirsus ta egzotika, kai suspausta perspausta, persukta ranka bebandanti laikytis uz turniko kazkurio. Senamiestis labai dailus, daug vardiniu parduotuviu, graziu daiktu, tikra atgaiva akims po turku padielkiu. Labai ieskant galima rasti kazko gera kaina tuose ju SOLDI, bet is esmes USA viskas pigiau. Siandien jau pliaze, vejukas, jura kokie +24, pats tas.
Mes su draugais plaukiojam po Graikijos salas. Kasdien i kitą, naktį liekam uoste. Nu lb kitokios atostogos. Atenuose kai atskridom buvo +36, maniau nupušim. Salose ir jūroj ~30, vejukas nuolat. Vanduo 27-28.
Labas, damos, linkejimai is Riminio. Atvykus lietus pliaupe, sekanti ryta irgi. Aprimus ejom pasivaiksciot, radom vietini prekybos centra, apsiziurejom. Vakarop su autiku vaziavom i pati centra, o zmoniu prilipo, buvau jau pamirsus ta egzotika, kai suspausta perspausta, persukta ranka bebandanti laikytis uz turniko kazkurio. Senamiestis labai dailus, daug vardiniu parduotuviu, graziu daiktu, tikra atgaiva akims po turku padielkiu. Labai ieskant galima rasti kazko gera kaina tuose ju SOLDI, bet is esmes USA viskas pigiau. Siandien jau pliaze, vejukas, jura kokie +24, pats tas.
Net keista kad tokiu metu ten lyja.
Mes su draugais plaukiojam po Graikijos salas. Kasdien i kitą, naktį liekam uoste. Nu lb kitokios atostogos. Atenuose kai atskridom buvo +36, maniau nupušim. Salose ir jūroj ~30, vejukas nuolat. Vanduo 27-28.
Labs.
Saugokis ir tepkis istisais,nes jachtose labai didelis procentas nudegimu.Per veja nesijaucia,o odai sakes buva momentaliai.
O mes į Londoną traukiam. Pas uošvius, programa jau sugalvota. Tik man truputį neramu, kad mano mylimiems seniukams bus per karšta vadalotis. Lodorių palikome sanatorijoje, viena darbuotoja dievina jį, tai anas tiesiai jai į glėbį ir aišku, jo dievas turėjo jį iki nr 14 palatos palydėti.
Aš praradau tą norą eit vakarais baliavot į barus, gerti negaliu, o žiūrėt į geriančius ir durnėjančius nenoriu. Teks sekmadienį eit, nes diedui be ryšio vienam eit vakarienės su vaikystės draugo šeima.
Labs.
Eina sau kaip faina.
Oras tai superinis. Žmonių prie jūros nemažai. Patinka man Nidoj, ramuma tokia, uostelis, gražu, kai pilnas laivų, jachtų.