Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Si karta isgelbejo vyras, kepe vistienos saslykus. 

Bet pasidalink receptu, skaniai skamba. 

Lasisa paprieskoniuoju (kokius prieskonius megsti/turi, viskas tiks. Druskos nenumazink, nes sultys saldumo duoda.), dedu i gilia keptuve su laseliu aliejaus, uzpilu apelsinu sultimis kad beveik apsemtu ir troskinu ant vidutines ugnies, kol sultys karamelizuojasi. Pomidorus suberiu tiesiog ant virsaus, bet ju sultimis apsemti nereikia.

15-20 min. ir pietus gatavi.

Atsakyti

Aciu. Ar labai saldu?

Atsakyti

Man tik baltos grindys ir jokios kitos nelipo. Čia vinilas, ir realiai atrodo daug geriau. 

O kodėl tau sodyboje jos netinka? Nes bent šios kaip tik mažai teplios ir gerai plaunasi.

Atbėgo šunys nuo šlapios žolės - pėdos, atbėgo po lietaus - purvas. Labai ant jų žymu kiekvienas treptelėjimas. Tiesiog gal matosi labiau, nei ant kitų atspalvių. Bet čia vėl, mano nuomonė. 

Atsakyti

Atbėgo šunys nuo šlapios žolės - pėdos, atbėgo po lietaus - purvas. Labai ant jų žymu kiekvienas treptelėjimas. Tiesiog gal matosi labiau, nei ant kitų atspalvių. Bet čia vėl, mano nuomonė. 

Nežinau, pas mane šviesios grindys dviejuose kambariuose, nieko nesimato, norėčiau tokių ir virtuvėj ir koridoriuje. 

Atsakyti

Ar aukštai, ar žemai, vis tiek stovi ant savo nuosavų kojyčių  :D

Šiaip man labai juokas ima, kai kas nors pasakoja, jog neina į balkoną aukščiau nei tam tikras aukštas, nes bijo iškrist. Aga. Kurgi ne. Norėčiau pamatyt vaizdą, kaip and grindų stovėdamas žmogus net ir labiausiai galvai susisukus iš pirmo aukšto balkono iškrenta. Nukristi - taip, gali. Iškristi? Nu kaaaaaip? Ten gi gerokai pasilypėt reikėtų, o pramušt balkono sieną irgi šansų nėra. Tai kodėl baiminamasi, kad 9 aukšte taip gali nutikt? Ten ką, kraštas žemesnis ar jis iš popieriaus padarytas?

Jokios logikos.

kojytes yra gerai, o  ypac savos :) O is balkonu krenta. kad ir  ta tebesitesianti byla apie iskritusia manekene Klaipedoje  viesbutyje.

Si karta isgelbejo vyras, kepe vistienos saslykus. 

Bet pasidalink receptu, skaniai skamba. 

Sugundei, receptas tinka!

Ar jau isejai? Patenkinta rezultatu?

isejau, paleido :) rezultatu  patenkinta, o  be to  nieko  ir nekeiciau labai, paprastai  dazo trim splavom sruogeles, kurios viena  nuo kitos skiriasi  per tona, tai si karta  tamsiausios nedejom :) daugiau blondie gavausi  su  saules nugairintas atspalviais :)

receptas is Keto grupes todel ten tokie keisti 'miltai'  bet galima ju ir nedeti, tik nusunkti skysti  nuo cukiniju :)

69253119_2628462387184193_51522662531627

as tai manau gerai, kad matosi purvas jeigu jis  yra nei apsimesti, kad  svaru nes nesimato :)

Atsakyti

Turėjusi aš tų grindų visokių, šviesių, tamsių, plytelių, medžio, laminato ir tt, šviesios tokios grubesnės mažiausiai matosi visokie nešvarumai, plovimo šmorai ir tt. 

Atsakyti

Mes šiandien kepsnius kepėm ant laužo 🥰 brolis rytoj jau su šeima išvystyta atgal į UK 😔 greitai laikas prabėgo. Reikės pažiūrėt bilietų ir skristi pas juos kokiam savaitgaliui 🥰

Atsakyti

Aciu. Ar labai saldu?

Oi ne. Tik siek tiek. As cili megstu paastrint. 

kojytes yra gerai, o  ypac savos :) O is balkonu krenta. kad ir  ta tebesitesianti byla apie iskritusia manekene Klaipedoje  viesbutyje.

Tiesiog stovint balkone del susisukusios galvos iskristi paprasciausiai neimanoma. Reikia arba paciai/paciam isibegejus sokti / lipti ant krasto astriu pojuciu patirti, arba kitu pagalbos sulaukt pasiskraidymui. Bet tai jau visiskai kita istorija.

Atsakyti

Nežinau, pas mane šviesios grindys dviejuose kambariuose, nieko nesimato, norėčiau tokių ir virtuvėj ir koridoriuje. 

Pas tave įlapnojama tiesiai iš lauko?

Atsakyti

Pas tave įlapnojama tiesiai iš lauko?

Na šunė pareina iš lauko, jei šlapia nušluostau kojas ir viskas, koridoriuje ir virtuvėje matosi pėdos kai praeina, o vat kambary nesimato. Net ir išplovus, kai išdžiūsta praėjus be tapkių matosi pėdos, o kur šviesios nieko nesimato. 

Atsakyti

Sian vaziuojant i darba per radija uzgrojus Bunda jau Baltija taip sirdi suspaude. Siurpiuliai per visa kuna nuejo  :lietuva: . Nzn kodel mama manes neeme i ta kelia. Sako ir pati nebeprisimenanti. Vaziavo su brolio zmona ir musu 2 sunimis  :D .

Sian po darbu mazoji kvietesi mane kavos gerti su ja. Tai lekem i akra i kavine.  :wub: 

Ryt po darbu vaziuosim i palanga. Noriu ant tilto nueit paziuret lt, lv ,est veliavu uzkabintu

Atsakyti

Na šunė pareina iš lauko, jei šlapia nušluostau kojas ir viskas, koridoriuje ir virtuvėje matosi pėdos kai praeina, o vat kambary nesimato. Net ir išplovus, kai išdžiūsta praėjus be tapkių matosi pėdos, o kur šviesios nieko nesimato. 

Pas mane tryyyyys. Jie nuolat mina pirmyn-atgal. 1509 kartus per dieną. Griūsiu lavono poza.

Atsakyti