Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Net bloga darosi vien nuo minties.Net sesuprantu ar to is viso reikia ir kokia is to nauda.Suprantu kaip save stumi i geresni darba,kazkokius pasiekimus,kazkokius kriterijus,o cia?...

Nauda yra kaifas grynuoju pavidalu. :rolleyes:​ 

Atsakyti

Net bloga darosi vien nuo minties.Net sesuprantu ar to is viso reikia ir kokia is to nauda.Suprantu kaip save stumi i geresni darba,kazkokius pasiekimus,kazkokius kriterijus,o cia?...As va nepernesu varliu,man daug kas sako,-o tu nugalek save,jos mazos,mielos,zalios ir tt.O man pofik,kokios jos,as ju nepernesu ir nezadu saves keisti.Nematau tikslo.

Labai labai pritariu. Aš irgi taip galvoju. 

Jeigu tai trukdytų kasdieniniam gyvenimui, tai taip. Bet, kitu atveju laužyti savęs - nematau prasmės. 

Klausykit, nu užstrigau: ką valgyti šiandien pagaminti? Kas pas jus?

Atsakyti

Pasta Carbonara. Diedas gamins, reikia greitos vakarienės, nes vakare ateis šokių mokytoja.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ane? Būtinai reikia?  :hmm:​ 

Visiškai būtinai. 

Atsakyti

Klausykit, nu užstrigau: ką valgyti šiandien pagaminti? Kas pas jus?

Apelsinų sultyse troškinta lašiša su pomidorais. Desertui varškė su mėlynėmis.

Atsakyti

Tai sakote iš aukščiau geriau matosi 😊😆bet man kaip E.lijai iš apačios stabiliau atrodo 😊 Upjora koks čia gali būti valgis prieš šokio pamokas tiksliau koks čia šokis su pilnu pilvu 😊 O aš gundausi cukinijų kūgeliu gal ryt reikes pasigaminti, o dabar kirpykloje sėdžiu ir taip minimus 3 valandas grrrr

Atsakyti

Tai sakote iš aukščiau geriau matosi 😊😆bet man kaip E.lijai iš apačios stabiliau atrodo 😊  

Ar aukštai, ar žemai, vis tiek stovi ant savo nuosavų kojyčių  :D 

Šiaip man labai juokas ima, kai kas nors pasakoja, jog neina į balkoną aukščiau nei tam tikras aukštas, nes bijo iškrist. Aga. Kurgi ne. Norėčiau pamatyt vaizdą, kaip and grindų stovėdamas žmogus net ir labiausiai galvai susisukus iš pirmo aukšto balkono iškrenta. Nukristi - taip, gali. Iškristi? Nu kaaaaaip? Ten gi gerokai pasilypėt reikėtų, o pramušt balkono sieną irgi šansų nėra. Tai kodėl baiminamasi, kad 9 aukšte taip gali nutikt? Ten ką, kraštas žemesnis ar jis iš popieriaus padarytas?

Jokios logikos.

Atsakyti

Prašom mano grindys 😁

Pridėta:

Atsakyti

Visiškai būtinai. 

Kokia kaina gaunasi vaziuojant savarankiskai, gal atsimeni? Nes radau dienos isvyka visai padoria kaina, tai galvoju, ar verta paciai trenktis.

Atsakyti

Rykute, sorry, būsiu aš viena, kuriai nepatinka. O todėl, kad jau sodo trioboj tas baltas susidėjau. Eina jos peklon. 

Aišku, manau, kad foto neatspindi pilno vaizdo, bet jos tokios balintos. Daba dėčiau tik klasikinį kokio nors atspalvio ąžuolą. Čia laminatas ar parkwtlentės?

Atsakyti

Apelsinų sultyse troškinta lašiša su pomidorais. Desertui varškė su mėlynėmis.

Si karta isgelbejo vyras, kepe vistienos saslykus. 

Bet pasidalink receptu, skaniai skamba. 

Tai sakote iš aukščiau geriau matosi 😊😆bet man kaip E.lijai iš apačios stabiliau atrodo 😊 Upjora koks čia gali būti valgis prieš šokio pamokas tiksliau koks čia šokis su pilnu pilvu 😊 O aš gundausi cukinijų kūgeliu gal ryt reikes pasigaminti, o dabar kirpykloje sėdžiu ir taip minimus 3 valandas grrrr

Sugundei, receptas tinka!

Ar jau isejai? Patenkinta rezultatu?

Atsakyti

Rykute, sorry, būsiu aš viena, kuriai nepatinka. O todėl, kad jau sodo trioboj tas baltas susidėjau. Eina jos peklon. 

Aišku, manau, kad foto neatspindi pilno vaizdo, bet jos tokios balintos. Daba dėčiau tik klasikinį kokio nors atspalvio ąžuolą. Čia laminatas ar parkwtlentės?

Man tik baltos grindys ir jokios kitos nelipo. Čia vinilas, ir realiai atrodo daug geriau. 

O kodėl tau sodyboje jos netinka? Nes bent šios kaip tik mažai teplios ir gerai plaunasi.

Atsakyti