Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Atrakcionų bijau. Vaikas irgi neprašo, prisibijo aukščio. Vyresnelis norėdavo, esu su juo kazkokiuose buvus. Tai stresas man, nenoriu.

Mes į Kiprą bilietus papirkom vakar rugsėjo pabaigai. 

Atsakyti

Tere, kiek dienų būsi Barselonoje?

Atsakyti

Tere, kiek dienų būsi Barselonoje?

Atvykimas popiet, tai pirmos dienos neskaiciuoju. Pilnos 6 dienos gausis. 

Nesuprantu aukscio baimes. Vestibiuliarinis silpnas? Ar psichologiskai kerta?

Atsakyti

Slabake  :D

As su guma nuo 140m aukstyle pakabintos platformos sokau  :rolleyes:​ 

Jeigu kas nustumtų ir aš nušokčiau 😅 ...gal net patiktų  🤔 

Atsakyti

Atvykimas popiet, tai pirmos dienos neskaiciuoju. Pilnos 6 dienos gausis.  Nesuprantu aukscio baimes. Vestibiuliarinis silpnas? Ar psichologiskai kerta?

Tikrai daug laiko. Drąsiai gali planuoti monserat. Užtenka  3-4d Barselonoje. 

Jo, vwstibuliarinis nekoks pas mane. Ir baimė nukristi

Atsakyti

Jeigu kas nustumtų ir aš nušokčiau 😅 ...gal net patiktų  🤔 

Patiktu, garantuoju. Laisvas kritimas vos 4 sekundes. O paskui jau ant gumos supiesi. 

(Nors ir man buvo toks laikas, kai sakiau, kad ir suristos manes nenustumtu. Bet praejo kiek metu ir sokau savo noru. Kartosiu, kai tik proga pasitaikys.)

Atsakyti

Aukščio ir aš bijau, bet vis noras nugalėti save  :D  

Labas rytas

Atsakyti

Kas tavyje nužudė vaiką?  :D​ 

Aš asmeniškai prisimenu save kokių penkerių, užlipusią ant standartinės čiuožynės ir bijančią nučiuožt, nes siaubingai aukštai ir siaubingai bausu. Tai nuo to laiko jau ir taip jaučiuosi smarkiai pažengus. Bet ir dabar sunkiai toleruoju laisvo kritimo pojūtį, o sūpavimo pirmyn - atgal ir sukimo aplink savo ašį atrakcionų - išvis atsisakau. 

Terezza, nevažiuosit į Montserat? Ar pablūdai? Tikrai verta apkeist kokį nors kitą objektą su šituo. Pusvalandukas kelio su tiesioginiu traukinuku, o vaizdai superiniai. 

Atsakyti

Labas rytas! 

https://youtu.be/qrQH7u0AED4

Ar dalyvausite kokiuose renginiuose? 

Atsakyti
Labas rytas, pradingus buvau, gryztu 4u.gif

Kaip visos gyvenat? 4u.gif
Atsakyti

Aš asmeniškai prisimenu save kokių penkerių, užlipusią ant standartinės čiuožynės ir bijančią nučiuožt, nes siaubingai aukštai ir siaubingai bausu. Tai nuo to laiko jau ir taip jaučiuosi smarkiai pažengus. Bet ir dabar sunkiai toleruoju laisvo kritimo pojūtį, o sūpavimo pirmyn - atgal ir sukimo aplink savo ašį atrakcionų - išvis atsisakau. 

Terezza, nevažiuosit į Montserat? Ar pablūdai? Tikrai verta apkeist kokį nors kitą objektą su šituo. Pusvalandukas kelio su tiesioginiu traukinuku, o vaizdai superiniai. 

Ane? Būtinai reikia?  :hmm:​ 

Atsakyti

O aš kaip kokia paauglė prasilėkiau aukščiausiais Europoje amerikietiškais kalneliais 180 kilometrų per valandą greičiu  :B ...jeigu ne mano paaugliai net nebūčiau sužinojusi kokia aš drąsi  :lol:

Ten kur nuotraukoje kairėje, tas status "kalnas" 

attachicon.gif20190820_220504.jpg

Paskui pagavau kažkokį napaaiškinamą kablį :laugh: , kad laksčiau ir visais kitais  :karsta:

attachicon.gif20190820_221726.jpg

Net bloga darosi vien nuo minties.Net sesuprantu ar to is viso reikia ir kokia is to nauda.Suprantu kaip save stumi i geresni darba,kazkokius pasiekimus,kazkokius kriterijus,o cia?...As va nepernesu varliu,man daug kas sako,-o tu nugalek save,jos mazos,mielos,zalios ir tt.O man pofik,kokios jos,as ju nepernesu ir nezadu saves keisti.Nematau tikslo.

As ir skraidyti nekenciu,bet nera kitos iseities dabar.Laukiu kada juos pakeis greituminiai traukiniai.Mane matyt zemes trauka veikia daugiau negu kitus. :D​ 

Ane? Būtinai reikia?  :hmm:​ 

yap,ten reikia.

Sveikos mamzes.

Atsakyti