Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Čia tam Portoventura?

Visus tris aplankėm per kelias dienas  :D 

Tas kur aukščiausias ir greičiausias Europoj (kur pirmą nuotrauką kėliau - tai Ferrari land'e.

O antra nuotrayka tai Portaventura - šitas tai parkas labai didelis ir atrakcionų daaug.

O trečias jau vandens parkas Caribbean.

Bet jie visi ten vienas šalia kito, tik per dieną jų neaprėpsi.

Atsakyti

Na nesugrioviau ir tau palikau :D ...galėsi ten lėkti, suktis, verstis, kilti, kristi ...berods į Barseloną skrendi - tai vos valanda kelio nuo jos  :super: ...dar ir patarimų galėsiu parašyti apie tuos parkus  :)

Na, si karta i atrakcionus vaziuot neplanuojam. Kita vertus, as tiek prisiatrakcioninus esu (Althon towers mintinai moku :D)  , kad dabar jau tik parasiutu/parasparniu ir pan dalyku noriu. Va, kai i Naujaja Zelandija nukaksiu, ten tai jau osiu  :sokiai: 

Atsakyti

Piene, nu tu pavarai.  :blink:​ 

Bandyk ir tu, patiks 😁

Drasi  Tu  MOTERIS,  as nezinau kas turi aCitikti, kad  nusileisciau  tuo kalneliu,  o gal  vis tik reikia TIK pabandyti :)  ai  tai  va pasirodo  dar   turiu  'pirmu kartu'  nebandytu :) Ir  as  esu atradusi tai, kad  del  vaiku  padarome kartais tai, ko paprastai  nedarytume :) smagu vienok :)

TIK pabandyti bent nuo vieno ir aš planavau šįsyk, gi nebejaunystė sakau, kad koks infarktas neištiktų 😅 ...net pasigalvoti nespėjau nuo kurio čia pabandžius, kai paaugliai (jau pasirodo viską išanalizavę internete) nusivedė mane prie to su rekordiniu greičiu ir aukščiu ...o kai jau prasilėkiau tuo ir likau gyva, sveika ir laiminga - tai į kitus jau variau smalsumo ir adrenalino vedama ... vakare tik pagalvojau "iš kur mergaitei tiek drąsos" 😂 

Atsakyti

Na, si karta i atrakcionus vaziuot neplanuojam. Kita vertus, as tiek prisiatrakcioninus esu (Althon towers mintinai moku :D)  , kad dabar jau tik parasiutu/parasparniu ir pan dalyku noriu. Va, kai i Naujaja Zelandija nukaksiu, ten tai jau osiu  :sokiai:

Barselonoj šįkart ar ir aplink kur nors?

Monserat vienuolynas vertas dėmesio, Taragonoj gražu tas istorinis paveldas nuo Romos imperijos laikų...

Atsakyti

Limcamca, 22 Rug 2019 - 14:49, parašė: Laba, Vuo, Pienė pas mus pasirodo drąsus kiškis yra :karsta: :karsta: :karsta: Šaunuolė :4u: Mūsų šeimyna tai nemėgsta tokių atrakcijų, ir labai gerai. Sutaupo man nervų :D :D

Pienė žinok drąsesnė sausumos atrakcijose. Vandens atrakcionuose - tai leidžiuosi kur į padangas kokias įsisėdus tokie būna ir panašiais. O tos atviros gal 10 aukštų namo aukščio čiuožyklos, kur čiuožia ant šiknų, pilvų - tai jau čia ne ne ne  :mmm: ...va šiais sūnūs jau vieni varinėjo  :bijau2:  

Priedas  20190822_224903.jpg   264,29KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ne ne ne, aš į jokius atrakcionus neisiu. Žiūrint į juos galva svaigsta. Fuj fuj fuj. 

Atsakyti

Ne ne ne, aš į jokius atrakcionus neisiu. Žiūrint į juos galva svaigsta. Fuj fuj fuj. 

Kas tavyje nužudė vaiką?  :D​ 

Atsakyti

Kas tavyje nužudė vaiką?  :D​ 
Sunki vaikystė?  :hmm: Manyje vaiko niekada nebuvo. Aš pasenus gimiau.   :huh2:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 22 rugpjūčio 2019 - 22:26

Sunki vaikystė?  :hmm: Manyje vaiko niekada nebuvo. Aš pasenus gimiau.   :huh2:

Man tai tu atrodai tarsi koks saulės spindulėlis, kuri net pasenusi bus viduje jauna ...atrodo, kad net po sunkios dienos nei pikta, nei irzli nemoki būti  ...tavo net lodoriaus šunybės linksmai skaitosi, nes tuose aprašymuose gera dozė tavo spinduliavimo ...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 22 rugpjūčio 2019 - 22:35

Barselonoj šįkart ar ir aplink kur nors?

Monserat vienuolynas vertas dėmesio, Taragonoj gražu tas istorinis paveldas nuo Romos imperijos laikų...

Si karta tik pati Barselona. Ir tai tik dali apeisim. Vienuolynas liks kitam kartui.

Svarbiausia bilietus i Sagrada turiu.

Pienė žinok drąsesnė sausumos atrakcijose. Vandens atrakcionuose - tai leidžiuosi kur į padangas kokias įsisėdus tokie būna ir panašiais. O tos atviros gal 10 aukštų namo aukščio čiuožyklos, kur čiuožia ant šiknų, pilvų - tai jau čia ne ne ne  :mmm: ...va šiais sūnūs jau vieni varinėjo  :bijau2:  

Slabake  :D 

As su guma nuo 140m aukstyle pakabintos platformos sokau  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Šitu variau, daugiau nekartočiau 🙄😁

https://youtu.be/z035WP1kX7c

Atsakyti

Šitu variau, daugiau nekartočiau 🙄😁

https://youtu.be/z035WP1kX7c

Uj, fainuma.

Nors atrakcionu parkuose man labiau patinka nesuslapti. Nebent tai vandens pramogu parkas, tada jau nesuslapus niekaip.

Atsakyti