Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Per kur klausaisi? Zinok, as 50/50.

DELFI TV

Atsakyti

As ten bent keliose esu niurkiusi ta ryciaga. Siandien ekrane raso "Antra pavara", galvoju "Cevo?" O ten, pasirodo, radijo laidos pavadinimas. huh.gif

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kai kiekviena karta griztu vis imu masina is nuomos, tai irgi kartais  tenka pavargti  kol  is vietos pajudu :)

Atsakyti

As su tuo maziuku bemsu visiskai elektriniu vaziavau. Nu idomiai idomiai. Nuimi koja nuo gazo ir sustoja. Jokiu riedejimu is inercijos.

Jez nemokėčiau važiuot. Ypač po mechaninės, kai pvz nuo kalniuko, išmeti laisvą pavarą ir koją perkeli ant stabdžio. Tai tas bmw ir sustotų su manim kiekvienoj nuokalnėj  :B  :D 

Atsakyti

Jez nemokėčiau važiuot. Ypač po mechaninės, kai pvz nuo kalniuko, išmeti laisvą pavarą ir koją perkeli ant stabdžio. Tai tas bmw ir sustotų su manim kiekvienoj nuokalnėj  :B  :D

Tai ir stojau. 200 metru iki sviesoforo :D 

Atsakyti

tai, kad ant laisvos pavaros negalima vaziuoti :) visada gaunu velniu nuo suzadetinio  uz toki vaziavima :)

Atsakyti

O man leido "įnešti' savo korekcijas dėl kelionės.

Tai "įnešiau" savo sąlygas, kad tiesioginis reisas į Mil., viena diena ten, traukiniu į Fl., 4 dienos ir atgal. Kadangi leidžia man, tai noriu dar paklausti, greičiausiai Gailės, kaip ten su apsigyvenimu, per kur geriau užsakinėti, kad biudžetui būtų geriau.

dar nesakau, kad važiuosiu, bet noriu kaip įmanoma pasilengvinti sąlygas.

Aš per booking uzsakinejau kazkoki maza viesbutuka centre. Pavadinimo nepamenu, buvo toks senovinis pastatas, o virs lovos ant lubu išpiesta freska :D

Atsakyti

As tai visai atsilikus apie mechanines pavaras. 15 metu su automatu vazineju

Atsakyti

As tai visai atsilikus apie mechanines pavaras. 15 metu su automatu vazineju

as irgi su automatu,  bet ai nuomojames  kartais pasitaiko ir mechanine, o  tada  jis  gasdinasi nuo mano  vairavimo, kai  isijungiu laisva ir  stabdausi iki  sviesaforo arba    i pakalne :)

Atsakyti

O gal per hotels.com

Sunku man prisimint, daug keliauju, turiu paskyras ir booking.com ir hotels.com, ir agoda (sitas azijai geriausias) ir airbnb, ir holidaylettings (pastarieji 2 yra privatus apartamentai). Booking europoj mano pagrindinis, bet jei nerandu tenkinancios kainos ar salygu, lendu i kitus

Atsakyti

Tai ir stojau. 200 metru iki sviesoforo :D

Hahaaaaa  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh: 

tai, kad ant laisvos pavaros negalima vaziuoti :) visada gaunu velniu nuo suzadetinio  uz toki vaziavima :)

Negalima kai kelias slidus. O šiaip tai galima  :B  :D​ 

Atsakyti

as irgi su automatu,  bet ai nuomojames  kartais pasitaiko ir mechanine, o  tada  jis  gasdinasi nuo mano  vairavimo, kai  isijungiu laisva ir  stabdausi iki  sviesaforo arba    i pakalne :)

Aš irgi su laisva riedu, aišku jeigu slidu, tai ne, bet kai sausa, visada ir mb taip pat. Mokino mane iki šviesoforo jeigu reikės sustoti, laisva riedėti,aišku tas riedejimas neilgas. 

Atsakyti

Aš per booking uzsakinejau kazkoki maza viesbutuka centre. Pavadinimo nepamenu, buvo toks senovinis pastatas, o virs lovos ant lubu išpiesta freska :D

Jetau, kaip noriu, gal prisimintum kaip nors, paklausk savo vyro, gal jis prisimins.

Atsakyti