Per kur klausaisi? Zinok, as 50/50.
DELFI TV
As su tuo maziuku bemsu visiskai elektriniu vaziavau. Nu idomiai idomiai. Nuimi koja nuo gazo ir sustoja. Jokiu riedejimu is inercijos.
Jez nemokėčiau važiuot. Ypač po mechaninės, kai pvz nuo kalniuko, išmeti laisvą pavarą ir koją perkeli ant stabdžio. Tai tas bmw ir sustotų su manim kiekvienoj nuokalnėj
O man leido "įnešti' savo korekcijas dėl kelionės.
Tai "įnešiau" savo sąlygas, kad tiesioginis reisas į Mil., viena diena ten, traukiniu į Fl., 4 dienos ir atgal. Kadangi leidžia man, tai noriu dar paklausti, greičiausiai Gailės, kaip ten su apsigyvenimu, per kur geriau užsakinėti, kad biudžetui būtų geriau.
dar nesakau, kad važiuosiu, bet noriu kaip įmanoma pasilengvinti sąlygas.
Aš per booking uzsakinejau kazkoki maza viesbutuka centre. Pavadinimo nepamenu, buvo toks senovinis pastatas, o virs lovos ant lubu išpiesta freska
O gal per hotels.com
Sunku man prisimint, daug keliauju, turiu paskyras ir booking.com ir hotels.com, ir agoda (sitas azijai geriausias) ir airbnb, ir holidaylettings (pastarieji 2 yra privatus apartamentai). Booking europoj mano pagrindinis, bet jei nerandu tenkinancios kainos ar salygu, lendu i kitus
as irgi su automatu, bet ai nuomojames kartais pasitaiko ir mechanine, o tada jis gasdinasi nuo mano vairavimo, kai isijungiu laisva ir stabdausi iki sviesaforo arba i pakalne
Aš irgi su laisva riedu, aišku jeigu slidu, tai ne, bet kai sausa, visada ir mb taip pat. Mokino mane iki šviesoforo jeigu reikės sustoti, laisva riedėti,aišku tas riedejimas neilgas.