Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Sistina, aš tyliu, atostogos kitą savaitę, tai šiluma nepamaišys.

Aš taikausi į administratorės pareigas, man vaikų mokyti nereiks. 

Kvapų namie minimaliai, tik svetainėje ir valgomajame, lodoriaus smarvei pamažint, iš Aldi, rožių kvapas. Tobulas. Ir žvakės taip pat. 

Vakar Lodorius gavo naują lovą, tai skalbsiu viršutinę dalį kas savaitę, mažiau smirdės namai. 

kaip  ten sakoma jeigu labai  nori, tai ir bus tos  pareigos!

as irgi vonioje kazkuri is Aldi pirkau, bet jis man labai labai stiprus :) tai laikiau  vonios langa atidaryta pastoviai.

Atsakyti

Erba  ypatinga  tuo, kad nenuplaunama,  o rubai po skambimo vis dar  ja kvepia,  o pats  kvapas cia  vel skonio reikalas :)

o Tu  dar   Soprano pabandyk :)

o namu kvapas greiciausia sis odontologijos klinikoje,  jis venas is populiaresniu, tik kazi kodel as jo dar neturiu :)

https://www.amara.co...diffuser-1-250l

oud-nobile-reed-diffuser-1-250l-833666.j

Tai žinau, kad nenuplaunamas, todėl stengiausi, kad nepatektų ant rūbų.  :D Reikės pabandyti Soprano.

Gal ir šis, nors dar su tamsia etikete yra rosso nobile.  :hmm: Nors imk ir nueik į tą kabinetą.  :D​ 

Atsakyti

O aš kaip kokia paauglė prasilėkiau aukščiausiais Europoje amerikietiškais kalneliais 180 kilometrų per valandą greičiu  :B ...jeigu ne mano paaugliai net nebūčiau sužinojusi kokia aš drąsi  :lol:

Ten kur nuotraukoje kairėje, tas status "kalnas" 

attachicon.gif20190820_220504.jpg

Paskui pagavau kažkokį napaaiškinamą kablį :laugh: , kad laksčiau ir visais kitais  :karsta:

attachicon.gif20190820_221726.jpg

Oi, koks gėris. Myliu myliu atrakcionus  :wub: Galėčiau ten dieną naktį suptis.

Naujų rūbų neskalbiu.

Sveikos.

Atsakyti

Laba, 

Vuo, Pienė pas mus pasirodo drąsus kiškis yra  :karsta:  :karsta:  :karsta: Šaunuolė  :4u: 

Mūsų šeimyna tai nemėgsta tokių atrakcijų, ir labai gerai. Sutaupo man nervų  :D  :D​ 

Atsakyti

Pinotija, per pusantrų metų jis gavo 5 lovas, vieną sujiedė. Kitos normalios, bet po skalbimo ilgai džiūva. Dabar pirkau tokią.

Priedas  Screenshot_20190822_124929_com.android.chrome.jpg   72,54KB   2 Parsiųsta kartų

Viršutinis sluoksnis nusiima, tai bus skalbiama kas savaitę. 

Atsakyti

Pinotija, per pusantrų metų jis gavo 5 lovas, vieną sujiedė. Kitos normalios, bet po skalbimo ilgai džiūva. Dabar pirkau tokią.

attachicon.gifScreenshot_20190822_124929_com.android.chrome.jpg

Viršutinis sluoksnis nusiima, tai bus skalbiama kas savaitę. 

Lodorius labai lepinamas.

Mūsiškis per metus gauna kokias 3, ne todėl, kad suėda, tiesiog išsitrina tas flyso minkštumas, o norisi, kad šuniukui būtų minkšta. Nors šiaip jis nesankcionuotai lipa ant sofos, nes miega ne narve.

Kai tu parašai ką nors apie Lodorių, jau savaime ima juokas, nes prisimenu vis tą foto, saaldžiai miegančio išsižiojusio. :D 

Atsakyti

Pinotija, jis yra lepūnas. Apsimelavau - 4 lovos per pusantrų metų. Tikiuosi, kad ties šita ir apsistosiu. Ant sofos jam nebegalima, nes jau tas vaizdas kai sofa pledais apdangstyta... Foteliuką ir turi asmeninį, retai kas ant jo sėdasi, nes jei mes namie, jis iš ten stebi savo valdas. Nu, arba virtuvėje po kojom virėjui malasi. Dabar jau beveik išmoko eit gult ir nežiūrėti kankinio snukiu kai mes valgome. 

Atsakyti

Pinotija, jis yra lepūnas. Apsimelavau - 4 lovos per pusantrų metų. Tikiuosi, kad ties šita ir apsistosiu. Ant sofos jam nebegalima, nes jau tas vaizdas kai sofa pledais apdangstyta... Foteliuką ir turi asmeninį, retai kas ant jo sėdasi, nes jei mes namie, jis iš ten stebi savo valdas. Nu, arba virtuvėje po kojom virėjui malasi. Dabar jau beveik išmoko eit gult ir nežiūrėti kankinio snukiu kai mes valgome. 

Ai, gražus tas Lodoriaus foteliukas, prisiminiau. :) 

Pas mus sofa irgi apdangstyta pledukais, bet atskiram kambaryje, tai niekas nemato. Kraštutiniu atveju tai padeda ant jos dvi kėdes :D​ , tai šuo neįsispraudžia, bet čia kai nėra laiko apdangstyt.

Atsakyti

Aš irgi išeidama iš pirmo aukšto ilgesniam laikui, palieku dvi kėdes ant sofos, kad lodoriui nekiltų pagundos pailsėti ant MANO sofos.  :B  :B  :B​ 

Atsakyti

Oi, koks gėris. Myliu myliu atrakcionus  :wub: Galėčiau ten dieną naktį suptis.

Na nesugrioviau ir tau palikau :D ...galėsi ten lėkti, suktis, verstis, kilti, kristi ...berods į Barseloną skrendi - tai vos valanda kelio nuo jos  :super: ...dar ir patarimų galėsiu parašyti apie tuos parkus  :) 

Atsakyti

Na nesugrioviau ir tau palikau :D ...galėsi ten lėkti, suktis, verstis, kilti, kristi ...berods į Barseloną skrendi - tai vos valanda kelio nuo jos  :super: ...dar ir patarimų galėsiu parašyti apie tuos parkus  :)

Čia tam Portoventura?

Atsakyti

Piene, man tie parkai tai labai patinka, buvau ir Ispanijoje ir Londone, JAV.... Daba norėčiau kada pakartoti 😁

Man irgi ne pirmas parkas. Seniai jaunystėje buvusi su draugais Disneylande Paryžiuj. Tada buvo kažkas tookio :blink:  :bigsmile: (net nežinau kaip dabartinėm akim viskas ten atrodytų ir kokius įspūdžius paliktų).

O su vaikais tai Heide parke Vokietijoj ir Legolende Danijoj.

Atsakyti