Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas. 

Kuo rimčiausiai dairausi darbo mokykloje. Ir aš noriu metuose 12 savaičių atostogų.  :rolleyes: 

Rykute, kaip man faina skaityt tavo džiaugsmus.  :wub: 

Per dvi dienas apipirkom vaiką. Viską per vasarą išaugo.  :blink: Ne tik į ūgį, ir į plotį. Anksčiau tik super skinny kelnės tiko, dabar jau skinny. Iš moterų skyriaus.  :blink: Size 6. :blink: Aš taip nepapratus.  :D 

Mokyklai viskas paruošta, išskyrus futbolo batus. Tik reiks polo marškinėlius išskalbt. Ar jūs skalbiat naujus rūbus? 

Atsakyti

LO, linkiu dar daug metų kartu.  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti
Butinai skalbiam. O jus ne?
Atsakyti

O aš kaip kokia paauglė prasilėkiau aukščiausiais Europoje amerikietiškais kalneliais 180 kilometrų per valandą greičiu  :B ...jeigu ne mano paaugliai net nebūčiau sužinojusi kokia aš drąsi  :lol:

Ten kur nuotraukoje kairėje, tas status "kalnas" 

Priedas  20190820_220504.jpg   206,77KB   4 Parsiųsta kartų

Paskui pagavau kažkokį napaaiškinamą kablį :laugh: , kad laksčiau ir visais kitais  :karsta:

Priedas  20190820_221726.jpg   281,6KB   4 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš skalbiu, tik viršutinių rūbų ne. 

Piene, nu tu pavarai.  :blink:​ 

Atsakyti

Piene, man tie parkai tai labai patinka, buvau ir Ispanijoje ir Londone, JAV.... Daba norėčiau kada pakartoti 😁

Atsakyti

Manęs kažkaip šmutkės paskutiniu metu nedomina.  :D  Va kvapūs dalykai kas kita, Erba Pura paėmiau kelis ml pabandymui.  :D  Dar tokį namų kvapą pirkau iš Membershop, nukainuotas buvo(gal 16 eur), susigundžiau. Visai neblogai kvepia, tik tris pagaliukus įmerkiau, o kaip pakvipo, tai du ištraukiau ir įkišau į spintą, nes jau per stipriai kvepėjo, vieną tik palikau, tai taip vos maloniai jaučiasi, o ir spinta kvepia, o jau savaitė kaip tie pagaliukai ten. 

https://www.parkscan...fusers/dm02-red

ir kaip Tau ta Erba pura? :) Dazniausia zmones  arba myli ja arba nekencia, kazkada minejau viena mano  drauge, klaipediete, tikra  zodzio prasme  nuo ju ziaugcioja :) iki vemimo :) ir ant  viso Fridriko pasazo sukavo kas cia taip baisiai smirda :)  ech nesmagu buvo, kad  tai buvau as :) Nors  turiu pripazinti man  Erba patinka tik  retai  kvepinuosi, kad  neissaukti  panasios  reakcijos.  Dar turiu Erba gold  na ji  truputi  svelnesne :) ir yra   begales  panasiu  kvepalu pradedant  Kirke ir baigiant  Tavo  uzsisakytais Amber Oud Gold Alharamain :)

Kas liecia  namu kvapus  tai tik vonioje  palieku  ka nors  kvepeti :)  leidziu uoslei ilsetis  kai  buna namuose, o be to vis kas nors panoseje  kvepia, o dar vis meginuku turiu  salia  patestuoti :) tai apseinu   be  namu kvapu nors  noreciau visai siuos nusipirkti isbandyti https://www.amara.co.../home-fragrance

Labas rytas. 

Kuo rimčiausiai dairausi darbo mokykloje. Ir aš noriu metuose 12 savaičių atostogų.  :rolleyes:

Rykute, kaip man faina skaityt tavo džiaugsmus.  :wub:

Per dvi dienas apipirkom vaiką. Viską per vasarą išaugo.  :blink: Ne tik į ūgį, ir į plotį. Anksčiau tik super skinny kelnės tiko, dabar jau skinny. Iš moterų skyriaus.  :blink: Size 6. :blink: Aš taip nepapratus.  :D

Mokyklai viskas paruošta, išskyrus futbolo batus. Tik reiks polo marškinėlius išskalbt. Ar jūs skalbiat naujus rūbus? 

drasi sakyciau,  jauciu niekaip nesutikciau  'kesti'  to  mokyklos triuksmo del  12 savaiciu atostogu :)  nors ech  gerai butu :) jauciu reikia vel  loterijos  bilieta pirkti.

o kad atostogauti  netrukdomai reikia  ir lektuva su pilotu pirkti,  o  tai va  Ryanair streikas numatytas  ta diena kai turiu skristi,   tai jauciu, kad gali buti  ivairiai  dabar. veluoti,  keisti skrydzio  data  ir t.t.t  o tai jau  sukelia kitus   nepatogus kaip masinos nuoma, suplanuotus vizitus ir t.t.t

O aš kaip kokia paauglė prasilėkiau aukščiausiais Europoje amerikietiškais kalneliais 180 kilometrų per valandą greičiu  :B ...jeigu ne mano paaugliai net nebūčiau sužinojusi kokia aš drąsi  :lol:

Ten kur nuotraukoje kairėje, tas status "kalnas" 

attachicon.gif20190820_220504.jpg

Paskui pagavau kažkokį napaaiškinamą kablį :laugh: , kad laksčiau ir visais kitais  :karsta:

attachicon.gif20190820_221726.jpg

Drasi  Tu  MOTERIS,  as nezinau kas turi aCitikti, kad  nusileisciau  tuo kalneliu,  o gal  vis tik reikia TIK pabandyti :)  ai  tai  va pasirodo  dar   turiu  'pirmu kartu'  nebandytu :) Ir  as  esu atradusi tai, kad  del  vaiku  padarome kartais tai, ko paprastai  nedarytume :) smagu vienok :)

Labas visoms  :)  laukiu  vasaros  pareinancios :)  girdi Upjora, kad nei cipt nebutu, o  tai vel pas svetimus  nugrybaus   ta vasarele :)

Atsakyti

Laba. 

ir kaip Tau ta Erba pura? :) Dazniausia zmones  arba myli ja arba nekencia, kazkada minejau viena mano  drauge, klaipediete, tikra  zodzio prasme  nuo ju ziaugcioja :) iki vemimo :) ir ant  viso Fridriko pasazo sukavo kas cia taip baisiai smirda :)  ech nesmagu buvo, kad  tai buvau as :) Nors  turiu pripazinti man  Erba patinka tik  retai  kvepinuosi, kad  neissaukti  panasios  reakcijos.  Dar turiu Erba gold  na ji  truputi  svelnesne :) ir yra   begales  panasiu  kvepalu pradedant  Kirke ir baigiant  Tavo  uzsisakytais Amber Oud Gold Alharamain :)

Kas liecia  namu kvapus  tai tik vonioje  palieku  ka nors  kvepeti :)  leidziu uoslei ilsetis  kai  buna namuose, o be to vis kas nors panoseje  kvepia, o dar vis meginuku turiu  salia  patestuoti :) tai apseinu   be  namu kvapu nors  noreciau visai siuos nusipirkti isbandyti https://www.amara.co.../home-fragrance

Nieko visai, galiu kvėpintis( tik vieną pšyk darau), bet nepasakyčiau, kad kažkuom ypatingas, man žymiai geriau Opera ir Xerjoff Naxos. Sako, kad naujoji Erba Pura Xerjoff netokia jau, tai ėmiau senąją versiją pabandyt, nors nebuvau niekur jos uosčiusi, nes neradau. :D Sunaudosiu. Kirke neblogas, kartą testavau, reikės dar kartą pabandyti. Va su Opera gavau darbe komplimentų, kad skaniai kvepiu.  :wub: 

Dėl namų kvapų, tai irgi nemėgstu, kai stipriai kvepia, patinka vos vos užuosti. Odontologijos klinikoj, kurioje gydžiau dantis stovi Vranjes didžiulis butelis, tai labai skaniai kvepia, tik nežinau kuris tiksliai, žinau, kad tamsus skystis su tamsia etikete. 

Atsakyti

Laba. 

Nieko visai, galiu kvėpintis( tik vieną pšyk darau), bet nepasakyčiau, kad kažkuom ypatingas, man žymiai geriau Opera ir Xerjoff Naxos. Sako, kad naujoji Erba Pura Xerjoff netokia jau, tai ėmiau senąją versiją pabandyt, nors nebuvau niekur jos uosčiusi, nes neradau. :D Sunaudosiu. Kirke neblogas, kartą testavau, reikės dar kartą pabandyti. Va su Opera gavau darbe komplimentų, kad skaniai kvepiu.  :wub:

Dėl namų kvapų, tai irgi nemėgstu, kai stipriai kvepia, patinka vos vos užuosti. Odontologijos klinikoj, kurioje gydžiau dantis stovi Vranjes didžiulis butelis, tai labai skaniai kvepia, tik nežinau kuris tiksliai, žinau, kad tamsus skystis su tamsia etikete. 

Erba  ypatinga  tuo, kad nenuplaunama,  o rubai po skambimo vis dar  ja kvepia,  o pats  kvapas cia  vel skonio reikalas :)

o Tu  dar   Soprano pabandyk :)

o namu kvapas greiciausia sis odontologijos klinikoje,  jis venas is populiaresniu, tik kazi kodel as jo dar neturiu :)

https://www.amara.co...diffuser-1-250l

oud-nobile-reed-diffuser-1-250l-833666.j

Atsakyti

Sistina, aš tyliu, atostogos kitą savaitę, tai šiluma nepamaišys.

Aš taikausi į administratorės pareigas, man vaikų mokyti nereiks. 

Kvapų namie minimaliai, tik svetainėje ir valgomajame, lodoriaus smarvei pamažint, iš Aldi, rožių kvapas. Tobulas. Ir žvakės taip pat. 

Vakar Lodorius gavo naują lovą, tai skalbsiu viršutinę dalį kas savaitę, mažiau smirdės namai. 

Atsakyti

Oi, man net žiūrėt baisu į tuos kalnelius  :bijau2: 

Sistina, kada tas streikas, nieko negirdėjau  :hmm:  Jei mano lėktuvas vėluos, teks nakvoti... stoty  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Kvapų namie minimaliai, tik svetainėje ir valgomajame, lodoriaus smarvei pamažint, iš Aldi, rožių kvapas. Tobulas. Ir žvakės taip pat. 

Vakar Lodorius gavo naują lovą, tai skalbsiu viršutinę dalį kas savaitę, mažiau smirdės namai. 

Upjora, kaip dažnai Lodorius gauna naują lovą? :)​ 

Atsakyti