Manęs kažkaip šmutkės paskutiniu metu nedomina. Va kvapūs dalykai kas kita, Erba Pura paėmiau kelis ml pabandymui. Dar tokį namų kvapą pirkau iš Membershop, nukainuotas buvo(gal 16 eur), susigundžiau. Visai neblogai kvepia, tik tris pagaliukus įmerkiau, o kaip pakvipo, tai du ištraukiau ir įkišau į spintą, nes jau per stipriai kvepėjo, vieną tik palikau, tai taip vos maloniai jaučiasi, o ir spinta kvepia, o jau savaitė kaip tie pagaliukai ten.
https://www.parkscan...fusers/dm02-red
ir kaip Tau ta Erba pura? Dazniausia zmones arba myli ja arba nekencia, kazkada minejau viena mano drauge, klaipediete, tikra zodzio prasme nuo ju ziaugcioja iki vemimo ir ant viso Fridriko pasazo sukavo kas cia taip baisiai smirda ech nesmagu buvo, kad tai buvau as Nors turiu pripazinti man Erba patinka tik retai kvepinuosi, kad neissaukti panasios reakcijos. Dar turiu Erba gold na ji truputi svelnesne ir yra begales panasiu kvepalu pradedant Kirke ir baigiant Tavo uzsisakytais Amber Oud Gold Alharamain
Kas liecia namu kvapus tai tik vonioje palieku ka nors kvepeti leidziu uoslei ilsetis kai buna namuose, o be to vis kas nors panoseje kvepia, o dar vis meginuku turiu salia patestuoti tai apseinu be namu kvapu nors noreciau visai siuos nusipirkti isbandyti https://www.amara.co.../home-fragrance
Labas rytas.
Kuo rimčiausiai dairausi darbo mokykloje. Ir aš noriu metuose 12 savaičių atostogų.
Rykute, kaip man faina skaityt tavo džiaugsmus.
Per dvi dienas apipirkom vaiką. Viską per vasarą išaugo. Ne tik į ūgį, ir į plotį. Anksčiau tik super skinny kelnės tiko, dabar jau skinny. Iš moterų skyriaus. Size 6. Aš taip nepapratus.
Mokyklai viskas paruošta, išskyrus futbolo batus. Tik reiks polo marškinėlius išskalbt. Ar jūs skalbiat naujus rūbus?
drasi sakyciau, jauciu niekaip nesutikciau 'kesti' to mokyklos triuksmo del 12 savaiciu atostogu nors ech gerai butu jauciu reikia vel loterijos bilieta pirkti.
o kad atostogauti netrukdomai reikia ir lektuva su pilotu pirkti, o tai va Ryanair streikas numatytas ta diena kai turiu skristi, tai jauciu, kad gali buti ivairiai dabar. veluoti, keisti skrydzio data ir t.t.t o tai jau sukelia kitus nepatogus kaip masinos nuoma, suplanuotus vizitus ir t.t.t
O aš kaip kokia paauglė prasilėkiau aukščiausiais Europoje amerikietiškais kalneliais 180 kilometrų per valandą greičiu ...jeigu ne mano paaugliai net nebūčiau sužinojusi kokia aš drąsi
Ten kur nuotraukoje kairėje, tas status "kalnas"
20190820_220504.jpg
Paskui pagavau kažkokį napaaiškinamą kablį , kad laksčiau ir visais kitais
20190820_221726.jpg
Drasi Tu MOTERIS, as nezinau kas turi aCitikti, kad nusileisciau tuo kalneliu, o gal vis tik reikia TIK pabandyti ai tai va pasirodo dar turiu 'pirmu kartu' nebandytu Ir as esu atradusi tai, kad del vaiku padarome kartais tai, ko paprastai nedarytume smagu vienok
Labas visoms laukiu vasaros pareinancios girdi Upjora, kad nei cipt nebutu, o tai vel pas svetimus nugrybaus ta vasarele