Jo. Ir tamsu, ir vėsu...
Pas mus ir daba kokie +/- 25.
Orage,o tu slenkanciu grafiku dirbi?
Tai, kad aš iš vis be grafiko dirbu. Yra terminai ir jau mano asmeninės bėdos kokiu grafiku dirbsiu, bet rezultatas turi būt.
o del ko verkei, L.Elija?
Papildyta:
Kaip trumpeja dienos, jauciat? sedziu terasoj ir absol tamsu jau. Nu tik kiek lauko apsvietimas apsviecia, bet siaip tai tamsu....rudeneja:(
Aha, žinok prieš kelias dienas tą patį pagalvojau, kai 21:30 važiuojant iš kaumo maximytės mašinos faros pilnai įsijungė.
Tai, kad aš iš vis be grafiko dirbu. Yra terminai ir jau mano asmeninės bėdos kokiu grafiku dirbsiu, bet rezultatas turi būt.
Aš jau net darbą noriu keist kartais. Vasaros nemačiau, sode nebuvau. Eina nafik. Ryt kieme sėsiu su kompu prie darbų. Žiauriai puiku. Užjaučiu ir tave, nes nieks mūsų "tvarkaraščio" nesupranta.
O Fate visai nusidirbo, ko gero...
LT tai ne vesu. Diena isvis 28 buvo. Tik ta trumpejanti diena primena, kad ruduo tut kak tut.
Dieną ir čia buvo šilta. Bet vakare jau jaučiasi rudeninė vėsa.
Maja, sveikinimai.
Susidėliojau Barselonos planus. Per daug nesiplėšant, kasdien po pusdienį prie jūros praleidžiant.
Aš jau net darbą noriu keist kartais. Vasaros nemačiau, sode nebuvau. Eina nafik. Ryt kieme sėsiu su kompu prie darbų. Žiauriai puiku. Užjaučiu ir tave, nes nieks mūsų "tvarkaraščio" nesupranta.
O Fate visai nusidirbo, ko gero...
Aha, Fate kai išėjo į GPAIS seminarą, tai ir negrįžo...