Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Jo. Ir tamsu, ir vėsu... 

Pas mus ir daba kokie +/- 25.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2019 08 17, 22:36)
Ir tamsu, ir vėsu... </p>

LT tai ne vesu. Diena isvis 28 buvo. Tik ta trumpejanti diena primena, kad ruduo tut kak tut.
Atsakyti

Vo teip:

http://www.draugas.o..._PqDdKhqibysNjg

Atsakyti

Orage,o tu slenkanciu grafiku dirbi?

Tai, kad aš iš vis be grafiko dirbu. Yra terminai ir jau mano asmeninės bėdos kokiu grafiku dirbsiu, bet rezultatas turi būt.

o del ko verkei, L.Elija?
Papildyta:

Kaip trumpeja dienos, jauciat? sedziu terasoj ir absol tamsu jau. Nu tik kiek lauko apsvietimas apsviecia, bet siaip tai tamsu....rudeneja:(

Aha, žinok prieš kelias dienas tą patį pagalvojau, kai 21:30 važiuojant iš kaumo maximytės mašinos faros pilnai įsijungė.

Atsakyti

Mes tai Ventspily dukros gimtadieni svenciam. Visa diena praleidom pramogu parke. Db relaksinam apartamentuose.

Ei, tai su gimtadieniu jus abi :oro_buckis: :birthday2:

Atsakyti

Tai, kad aš iš vis be grafiko dirbu. Yra terminai ir jau mano asmeninės bėdos kokiu grafiku dirbsiu, bet rezultatas turi būt.

Aš jau net darbą noriu keist kartais. Vasaros nemačiau, sode nebuvau. Eina nafik. Ryt kieme sėsiu su kompu prie darbų. Žiauriai puiku. Užjaučiu ir tave, nes nieks mūsų "tvarkaraščio" nesupranta.

O Fate visai nusidirbo, ko gero...

Atsakyti

LT tai ne vesu. Diena isvis 28 buvo. Tik ta trumpejanti diena primena, kad ruduo tut kak tut.

Dieną ir čia buvo šilta. Bet vakare jau jaučiasi rudeninė vėsa.

Maja, sveikinimai.

Susidėliojau Barselonos planus. Per daug nesiplėšant, kasdien po pusdienį prie jūros praleidžiant.

Atsakyti

Aš jau net darbą noriu keist kartais. Vasaros nemačiau, sode nebuvau. Eina nafik. Ryt kieme sėsiu su kompu prie darbų. Žiauriai puiku. Užjaučiu ir tave, nes nieks mūsų "tvarkaraščio" nesupranta.

O Fate visai nusidirbo, ko gero...

Aha, Fate kai išėjo į GPAIS seminarą, tai ir negrįžo... :hmm:

Atsakyti

Aha, Fate kai išėjo į GPAIS seminarą, tai ir negrįžo... :hmm:

Tai aš antradienį į PVM seminarą einu...

Atsakyti

Tai aš antradienį į PVM seminarą einu...

Tai ir tau bus ate?

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2019 08 17, 23:45)
Susidėliojau Barselonos planus. Per daug nesiplėšant, kasdien po pusdienį prie jūros praleidžiant.</p>

kada i Barsa varai?
Papildyta:
QUOTE(Oragė @ 2019 08 17, 23:47)
O Fate visai nusidirbo, ko gero...</p></div></blockquote><p></p><p>Aha, Fate kai išėjo į GPAIS seminarą, tai ir negrįžo... hmm.gif

berods, rase dar is Nidos unsure.gif
Atsakyti

Tai ir tau bus ate?

Tai ja, turbūt, katrie išeina, tai pradingsta. Xfailai...

Atsakyti