Kol laukiau klientės, pasidariau veido procedūrą pigmentinėm demems, labai jos mane su metais puola 😣
Aš tai dar dirbu 😊paskui nachos darysiu, o sau varskes apkepa. 😊 Nors paskutiniu metu labai norisi astraus maito, tai gali buti, kad ir man teks nachos tik be Doritos 😊.
Kad jau apie maista, tai bendrai paemus Lietuvoje daugiau kudu nei storu zmoniu, grizusi visada jauciuosi stora, nes aplinkui tik 8 dydis vaiksto, bet uz tai grizus atgal jauciuosi gerokai plonesne 😊nes tokiu tetu ir paneliu gali uzmatyti, kad oi oi o dar kaip tympas vietoje kelniu nesioja ir kenguros pilvas kabo, tai automatiskai susimastai, kad galveleje tikrai nekazkas gyvena.
Pamačiau tikrąjį bestijos veidą. Jau kaip puolė kaimynų katę, tai galvojau kad su visu tinklu pas juos įsiverš. Pasišiaušus, išsirietus, šnypšdama ir žviegdama puolė nuo balkono krašto ją vyt. Iš Harpijos galėčiau kažko panašaus tikėtis, bet kad švelnuolė Bestija taip moka, man staigmena.
Pamačiau tikrąjį bestijos veidą. Jau kaip puolė kaimynų katę, tai galvojau kad su visu tinklu pas juos įsiverš. Pasišiaušus, išsirietus, šnypšdama ir žviegdama puolė nuo balkono krašto ją vyt. Iš Harpijos galėčiau kažko panašaus tikėtis, bet kad švelnuolė Bestija taip moka, man staigmena.
Hehe visos jos tokios tik reikia žvėrį pažadinti viduje 😊
Ale taip supykai,kad net is mazosios raides parasei. .
Laba
Ale taip supykai,kad net is mazosios raides parasei. .
Laba
Oi ne, nepykstu. Šaunuolė Bestija. Geriau, nei sarginis šuva
Labos ciocytės,
Aš po darbų ir net rytoj neisiu Nuo kažkur 13 val. sėdėjau su "tuoj tuoj baigiu, grįšiu namo, pavalgysiu". Tai blyn išvažiavau 17:30. Neėdus. Užtat dabar man blooogaaaa.
Bestija, kad šaunuolė Sarginė
Ai, dar šįryt netikėtai degalinėj briedžio treneriuką sutikau. Tai sakė kaip tik planavo man skambint, sakė nori briedį į filmavimą kviest. Tai yra tikimybė, kad gviazdą narodovą temoj turėsim Kažkada spalio mėn. Nors iki spalio dar 100 kartų gali viskas ir pasikeist.
Siandien padariau dideli darba.Issimeziau savo trecia auksta.Jau ko tik neradau perrinkdama dokumentus.Savo pasa su ivaziavimo viza.Pareiskimus del vizos pratesimo.Visus chekius pirkiniams ir transportui uz kokius 10metu.(ju reikedavo vizos pratesimui ir mokesciu kalkuliacijai).Pokalbiu korteles su Lietuva.(Reikedavo pirkti korteles ir eiti skambinti i tokius call-shopus.Zodziu sedejau ir zliumbiau prie viso to.
Orage,o tu slenkanciu grafiku dirbi?
Labos ciocytės,
Aš po darbų ir net rytoj neisiu Nuo kažkur 13 val. sėdėjau su "tuoj tuoj baigiu, grįšiu namo, pavalgysiu". Tai blyn išvažiavau 17:30. Neėdus. Užtat dabar man blooogaaaa.
Bestija, kad šaunuolė Sarginė
Ai, dar šįryt netikėtai degalinėj briedžio treneriuką sutikau. Tai sakė kaip tik planavo man skambint, sakė nori briedį į filmavimą kviest. Tai yra tikimybė, kad gviazdą narodovą temoj turėsim Kažkada spalio mėn. Nors iki spalio dar 100 kartų gali viskas ir pasikeist.
Į gviazdų temą. Mano Bestija antrus metus iš eilės pateko į orientalų ir siamo kačių kalendorių.
(O gal jau gyriausi? Nebepamenu ).
Siandien padariau dideli darba.Issimeziau savo trecia auksta.Jau ko tik neradau perrinkdama dokumentus.Savo pasa su ivaziavimo viza.Pareiskimus del vizos pratesimo.Visus chekius pirkiniams ir transportui uz kokius 10metu.(ju reikedavo vizos pratesimui ir mokesciu kalkuliacijai).Pokalbiu korteles su Lietuva.(Reikedavo pirkti korteles ir eiti skambinti i tokius call-shopus.Zodziu sedejau ir zliumbiau prie viso to.
Orage,o tu slenkanciu grafiku dirbi?
Ech, nostalgija.....
o del ko verkei, L.Elija?
Papildyta:
Kaip trumpeja dienos, jauciat? sedziu terasoj ir absol tamsu jau. Nu tik kiek lauko apsvietimas apsviecia, bet siaip tai tamsu....rudeneja:(
o del ko verkei, L.Elija?
Papildyta:
Kaip trumpeja dienos, jauciat? sedziu terasoj ir absol tamsu jau. Nu tik kiek lauko apsvietimas apsviecia, bet siaip tai tamsu....rudeneja:(
Jo. Ir tamsu, ir vėsu...
Mes tai Ventspily dukros gimtadieni svenciam. Visa diena praleidom pramogu parke. Db relaksinam apartamentuose.