Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nieko nebesakyk. Po 97 metu veteranes prie naujos vairo atsisedus mygom supratau, kad as sutverta prabangai ir kokybei...

Nu ilgokokai nesusivokei sakyč   :laugh:  :laugh:  :laugh: 

Atsakyti

Sveikos. Galiu jungtis? Temą skaitau senokai, bet nesiryžau, ir dabar turbūt nebūsiu labai akytvi narė, bet kartais būtų visai smagu paplepėti. Nickas naujas, sm jau daug metų, tik paskutinius buvau aktyvi skaitytoja.
Iš karto pataisau: senąją temą skaičiau 😉

Sveika.  Drąsiai.  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 03 12, 21:15)
Nu ilgokokai nesusivokei sakyč   laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif 

Ka ten voksi, kad tas By neseniai Klaipedoj teaCirado.
Atsakyti
Gyvenu LT širdy visą gyvenimą, visiška “kavenska”. Man jau 39 😁 dvi atžalos.
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 03 12, 21:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Novemberr" data-cid="72380865" data-time="1552417924"><div><p>Sveikos. Galiu jungtis? Temą skaitau senokai, bet nesiryžau, ir dabar turbūt nebūsiu labai akytvi narė, bet kartais būtų visai smagu paplepėti. Nickas naujas, sm jau daug metų, tik paskutinius buvau aktyvi skaitytoja.
Iš karto pataisau: senąją temą skaičiau 😉</p></div></blockquote><p></p><p>Sveika.  Drąsiai.  4u.gif </p>

Merginos, man reikia pagalbos, jei kas turite buhalterines paslaugas teikiančias įm. Arba kas ten dirbate, būčiau dėkinga, jei atsilieptumėt
Atsakyti

Ka ten voksi, kad tas By neseniai Klaipedoj teaCirado.

reiks ir man isbandyti, bet  keleta valandu ponia pabusiu :flirt2:

klausausi musu miesto valdzios debatus su dviem kandidatais, nu kaip reik issirinkti is dvieju blogybiu, uz ka panos balsuosit :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evuxiene: 12 kovo 2019 - 21:22

Gyvenu LT širdy visą gyvenimą, visiška “kavenska”. Man jau 39 😁 dvi atžalos.

kiek vyru, kiek meiluziu :hmm:

Atsakyti

O man leido "įnešti' savo korekcijas dėl kelionės.

Tai "įnešiau" savo sąlygas, kad tiesioginis reisas į Mil., viena diena ten, traukiniu į Fl., 4 dienos ir atgal. Kadangi leidžia man, tai noriu dar paklausti, greičiausiai Gailės, kaip ten su apsigyvenimu, per kur geriau užsakinėti, kad biudžetui būtų geriau.

dar nesakau, kad važiuosiu, bet noriu kaip įmanoma pasilengvinti sąlygas.

Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2019 03 12, 21:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Novemberr" data-cid="72380881" data-time="1552418386"><div><p>Gyvenu LT širdy visą gyvenimą, visiška “kavenska”. Man jau 39 😁 dvi atžalos.</p></div></blockquote><p>kiek vyru, kiek meiluziu hmm.gif
</p>

Oi... vienas ir tas pats, spėjo nusibost, bet nerandu laiko ieškot naujovių😁 trumpiau - abiejų vaikų tėvas, nugriebė mane šviežią jauną 😁 taip ir gyvenam kol kas 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novemberr: 12 kovo 2019 - 21:29
QUOTE(evuxiene @ 2019 03 12, 21:21)
klausausi musu miesto valdzios debatus su dviem kandidatais, nu kaip reik issirinkti is dvieju blogybiu, uz ka panos balsuosit hmm.gif

Per kur klausaisi? Zinok, as 50/50.
Atsakyti

Idomu, nu. Kiba kokius pazistamus parodys. biggrin.gif
Mytuose, ponia, kazkurioj kitoj dimensijoj sedit. Per kozna bedavojuos, kad antri metai Fiat pas uosvi ant kaladziu stovi "remontuojamas".

Va todel ir gali prireikti parai.

Atsakyti

Pas  mane nuolatinio bėgimo nėra darbe. Bet būna etapų, kad kaip gaisre. Patinka man tas adrenalinas.

City by gėris. Naudojuosi. Kažkada įsėdau į BMW x1 ir nemokėjau autimatinėje pavarų dežėje bėgio įjungti  :D  pasimučinau gal 5 minutes, kompas parašė kaip  :D 

Sveikos  :)

As su tuo maziuku bemsu visiskai elektriniu vaziavau. Nu idomiai idomiai. Nuimi koja nuo gazo ir sustoja. Jokiu riedejimu is inercijos.

Atsakyti