Labas rytas ,
Lietuva švari ir žmonės gražūs, tvarkingi 🥰 aš kai visuomet išsišiepus, tai man retai kas būna surauktu "snukučiu" 😁 ir visuomet pirma pasisveikinu atėjus, ir išeinant geros dienos palinkiu. Būna prastų dienų, tai stengiuosi labai ir nesimaišyti tarp žmonių, kad tos blogos nuotaikos neperduoti 😁
Dėl svorio tai esu pasakius kolegės mergaitei kuri mamai skandalą iškėlė prie klientų, kad ji to š nevalgys, nori į hamburgerinę ir tt, mama aišku kaip visada pinigų padavė ir nusileido, nors mergaitės svoris virš 100 būnant 14 metų. Tai ir pasakiau, kad pas mane ji už šantažą ir tokį spektaklį graužtų lapus su morkomis ir bėgiotų aplink namą kiekvieną dieną 🤫🤐🤭
Labas rytas,
Kokie jusu planai savaitgaliui?
Virsiu trinta cukiniju ir morku sriuba, labai pasiilgau. Bet, dabar radau viena recepta su krevetemis, tai ziuriu nelabai derinasi sriuba ir krevetes Reikia patiekalus dienomis padalinti
Nelyginu UK ir LT turistu ar zmoniu skaiciumi. Imu paprastas salikeles, mazus miestelius. Tikrai Lietuvoje svariau. Nezinau ar zmones maziau siukslina, ar valstybe daugiau tvarko. Pas mus, paimkim paprastas pakeles - pilna siuksliu. Valstybe nevalo, nes ale nesaugu darbuotojams. Lietuvoje to nera. Vikingu loto laimejau 1.50 euro, vyras juokiasi, kad viena plyta namui Lietuvoje jau turim.
Aš, tai pležinuosi.
Aš tai pas draugę Londone svečiuojuosi.
Aš dirbu, vėliau su maže kur pavažiuoti reiktų. Žmonės praktiškai nešiūkšlina, bet centre ir tvarko savivaldybės. Kitur būna talkos bendruomenių ir tt
Aš tai pas draugę Londone svečiuojuosi.
Tai gal išbėgsi kavos?
Lietuviai gatvėse nešiukšlina. Bet į miškus tai veža šiukšles, verčia priekabomis tiesiog 😡
Daba žymiai mažiau tokių atvejų, nes viešina ir baudžia. Pati grybautoja esu, tai šiūkšlių daug mažiau sutinkama. Esu kartą liepus surinkti žmonėms kai sėdo jau važiuot, aplink baisu, vaikų pampersai ir jogurtų indeliai, maisto pakuotės. Pareiškė, kad ne jų, nors aplinkui grybavau, mačiau. Pasakiau, kad man px, nr mašinos yra, bus perduota ir galės aiškintis kiek nori policijoje, dar ir ant gėdos stulpo pakabinsiu visur 😁 tai buvau visokiais žodžiais išvadina, bet ėjo rinkti. Žmonės daba nėra tolerantiški tokiems nevispročiams ir karta auga atsakinga, puoselėja gamtą, saugo.