Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nerašiau, bet apturėjau traumą nuo kopėčių nulėkimo prieš savaitę. Galvą susiuvo, pirštai gyja.

Ui  :unsure: A ko ten lipai tom kopėčiom? 

Beje, lauknešėlis sesei suruoštas neblogas. Matyt ypatinga proga. 

:4u: imk baliona ir sveik greiciau.

Man siandien bevaziuojant metru namo viena karova taip uzsoko ant sulauzyto pirsto,kad kraujai pasileido,akyse aptemo ir asaros pasipyle upeliu.Dabar sedziu ir mirkau ji antiseptike.

:blink: Blyn  :blink:  tai dabar tau vėl iš naujo visas gijimas?

Oi, kokios aistros čia verda  :rolleyes:

Aš vaikystėj visada turėjau svorio trūkumą pagal ūgį. Nu ir ką, dabar užtat turiu visko į valias, nėr kur dėti  :lol:

Gerai, kad priminėt apie lietuviškus žurnalus. Aš visada atsivežu bent 3 kokius, dedu į krūvą, bet ne ant akių stovi, tai jau gerokai prisikaupė  :D  Na dar rugsėjį atsivešiu, tada jau reiks skaityti, ar bent paveiksliukus pavartyti  :D Nu nors dulkes nupūsti  :lol:

:clap_1:  :clap_1: 

Man, kai nesenai grįžusiai iš LT, tai visi žmonės ten gražūs. Vienetai neprisižiūrėjusių, aptukusių. Ko UK gatvėse, - apstu...  :unsure: Kaip tik pasirodė žmonės labai išsipuošę, pasitempę ir jau  :victory2: malonūs bendraujant (išskyrus VO darbuotojus). 

Ir švara. Visur. Su vyru pakalbėjom, kad lietuvis savo kiemo nešiukšlina niekada. Apsišluoja, susitvarko. Nesvarbu, kad tas kiemas - centrinė miesto gatvė ar nuošalus parkas. Arba... ten pas jus taip tvarkytojai dirba. Bet, rimtai... lyginant su UK, tai šiukšlės nerasi  :blink: 

Atsakyti

Nerašiau, bet apturėjau traumą nuo kopėčių nulėkimo prieš savaitę. Galvą susiuvo, pirštai gyja.

Vajėj, atsargiau tu ten  :4u:...mano mama tai ir stuburą buvo susilaužius kai nuo laiptų nuriedėjo ...o jūsų mero žmona ir išvis užsimušė. Žodžiu kitąsyk vyrą kelk ant kopėčių, kiba kokias liustras pati kabinai?

Atsakyti

Man siandien bevaziuojant metru namo viena karova taip uzsoko ant sulauzyto pirsto,kad kraujai pasileido,akyse aptemo ir asaros pasipyle upeliu.Dabar sedziu ir mirkau ji antiseptike.

O kaip tu pirštą sulaužei? ...balionas ir tau  :4u: 

Atsakyti

Pls, nesibarkit, manau, jau isgvildenom ta tema iki mikronu. Visoms suzalotosioms sveikatos. 4u.gif

Ok. Aš nebesivelsiu :4u:

Atsakyti

Oragė neišvartė. Oragė tiesiog įkėlė sakinį iš googlo. (Jei jau būt iki galo teisingai, tai apie anglijos mitybos įpročius ne viena Oragė pasisakė). O statistika niekaip neįžeidžia tautos.  Tas pats, kas Olandai yra aukščiausi Europoje, tas pats, kas  5c klasės ūgio vidurkis, įmonės darbuotojų vidutinis amžius. Tai statistiniai duomenys, to momento suskaičiavimas.

Ir dar teisybės dėlei, kalbą pradėjai ne apie blogus pavyzdžius, o "sodink vaiką ant dietos". 

Tai tais paskutiniais savo zodziais ir esu pilnai isitikinusi.Neskaitant statistiku ir kito nonsenso.Ir astunke labai puikiai suprato ka as tuo noriu pasakyti.

Vsio.Baigiu ta diskusija.

Atsakyti

Nu kaip? Jauna, graži, užlipau palėpėn. Nusileidžiant kopėčios nuo plytelių nuslydo ir tvojausi pakaušiu į skalbiankę. Jei pradėsiu nusišnekėt, sakykit.

Omg... bet tai gerai, kad gerai baigėsi. Eina sau...

Atsakyti

O kaip tu pirštą sulaužei? ...balionas ir tau  :4u:

Ne pirsta o visus penkis.Spinta uzsimeciau ant kojos.Su vyru rinkom spinta,isslydo dugnas ir visas korpusas man ant pirstu.

Madam,skaudziai tau ten irgi teko.

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 08 17, 00:15)
Vienetai neprisižiūrėjusių, aptukusių. Ko UK gatvėse, - apstu...  unsure.gif Kaip tik pasirodė žmonės labai išsipuošę, pasitempę ir jau  victory.gif malonūs bendraujant (išskyrus VO darbuotojus). </p><p>Ir švara. Visur. Su vyru pakalbėjom, kad lietuvis savo kiemo nešiukšlina niekada. Apsišluoja, susitvarko. Nesvarbu, kad tas kiemas - centrinė miesto gatvė ar nuošalus parkas. Arba... ten pas jus taip tvarkytojai dirba. Bet, rimtai... lyginant su UK, tai šiukšlės nerasi  blink.gif </p>

taip, keiciasi bendravimo kultura, pastebiu. Gal del to, kad zmones pakeliauja daugiau, svieto pamato, pastebi kaip kitur su sypsena sutinkami ir kad tas surauktas snukelis blogo tono zenklas.

Nera pas mus tokio kiekio turistu, nelygink. Vilnius itin zalias ir jaukus, svarus miestas.

L.Elija, buvau ir pamirsus tavo kojos pirstu trauma, gi siaubas kaip ten juos tau sutraiske. Gyja?

Madam, nu tik balionu galiu duot. Netrankyk galvos, prisireiks dar tau jos 4u.gif
Atsakyti

Ne pirsta o visus penkis.Spinta uzsimeciau ant kojos.Su vyru rinkom spinta,isslydo dugnas ir visas korpusas man ant pirstu.

Madam,skaudziai tau ten irgi teko.

Oho  :blink: ...o tau nereikia dabar namie sėdėti ir tegul vyras, dukra apšokinėja, reikalus tvarko, kur tu dar su metro lakstai, saugok dabar tuos pirštus - tai greičiau sugis ramiai būdami ...nors kaip tu išvis paeini be skausmo :hmm: 

Atsakyti

taip, keiciasi bendravimo kultura, pastebiu. Gal del to, kad zmones pakeliauja daugiau, svieto pamato, pastebi kaip kitur su sypsena sutinkami ir kad tas surauktas snukelis blogo tono zenklas.

Aha  :D ...nuo tų šypsenų ir šimto hola ...hola ...hola per dieną mano sūnūs sakė, kad dar iki rugsėjo pabūkim - tai jau ir mokykloje taip sveikinsimės  :D​  

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2019 08 17, 00:36)

</p></div></blockquote><p>Aha  biggrin.gif ...nuo tų šypsenų ir šimto hola ...hola ...hola per dieną mano sūnūs sakė, kad dar iki rugsėjo pabūkim - tai jau ir mokykloje taip sveikinsimėbiggrin.gif​  </p>

taip ir buna. Ypac, jei ilgiau ten pabuni. Automatizmu pavarai. smile.gif
Atsakyti

Nera pas mus tokio kiekio turistu, nelygink. Vilnius itin zalias ir jaukus, svarus miestas.

L.Elija, buvau ir pamirsus tavo kojos pirstu trauma, gi siaubas kaip ten juos tau sutraiske. Gyja?

Madam, nu tik balionu galiu duot. Netrankyk galvos, prisireiks dar tau jos 4u.gif

Sitinku ir as,kad kazkiek keiciasi.Nors visokiose biudetinese istaigose,kaip policija,migracija,dar gaji senoji stagnacija.

Bet jus nelyginkite LT ir multimilijoniniais miestais  ir salimis,kur kulturu ir zmoniu skirtumai-akivazdus.

Kad keturi jau vos ne kaip ir tvarkoj.Va su tuo paciu didziuoju buvo problemu.Nezinau kas bus po siandien.

Oho  :blink: ...o tau nereikia dabar namie sėdėti ir tegul vyras, dukra apšokinėja, reikalus tvarko, kur tu dar su metro lakstai, saugok dabar tuos pirštus - tai greičiau sugis ramiai būdami ...nors kaip tu išvis paeini be skausmo :hmm:

Isprotejimas tuose namuose.Nenoriu ten sedeti.

O tas skausmas jau toks apgijas.Su basankem net neslubuoju.Bet siandien tai ziauriai dar patryne ta mano nyksti.

Atsakyti