Nerašiau, bet apturėjau traumą nuo kopėčių nulėkimo prieš savaitę. Galvą susiuvo, pirštai gyja.
Ui A ko ten lipai tom kopėčiom?
Beje, lauknešėlis sesei suruoštas neblogas. Matyt ypatinga proga.
imk baliona ir sveik greiciau.
Man siandien bevaziuojant metru namo viena karova taip uzsoko ant sulauzyto pirsto,kad kraujai pasileido,akyse aptemo ir asaros pasipyle upeliu.Dabar sedziu ir mirkau ji antiseptike.
Blyn tai dabar tau vėl iš naujo visas gijimas?
Oi, kokios aistros čia verda
Aš vaikystėj visada turėjau svorio trūkumą pagal ūgį. Nu ir ką, dabar užtat turiu visko į valias, nėr kur dėti
Gerai, kad priminėt apie lietuviškus žurnalus. Aš visada atsivežu bent 3 kokius, dedu į krūvą, bet ne ant akių stovi, tai jau gerokai prisikaupė Na dar rugsėjį atsivešiu, tada jau reiks skaityti, ar bent paveiksliukus pavartyti Nu nors dulkes nupūsti
Man, kai nesenai grįžusiai iš LT, tai visi žmonės ten gražūs. Vienetai neprisižiūrėjusių, aptukusių. Ko UK gatvėse, - apstu... Kaip tik pasirodė žmonės labai išsipuošę, pasitempę ir jau malonūs bendraujant (išskyrus VO darbuotojus).
Ir švara. Visur. Su vyru pakalbėjom, kad lietuvis savo kiemo nešiukšlina niekada. Apsišluoja, susitvarko. Nesvarbu, kad tas kiemas - centrinė miesto gatvė ar nuošalus parkas. Arba... ten pas jus taip tvarkytojai dirba. Bet, rimtai... lyginant su UK, tai šiukšlės nerasi