Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Terreza, bet jei vaikui kaskart kalama į galvą krosai ir baseinai, vaikui tik paprašius pyragaičio ar trečio vapliaus? Ta mergaitė irgi sliekų giminės, kaip ir mūsoji. Nemanau, kad tai tik psichika, tai gali būti ir priburiama. Aš girdėjau kaip sliekės dukros klasiokės kalba apie save - I'm chunky ir t.t. 

Atsakyti

Nerašiau, bet apturėjau traumą nuo kopėčių nulėkimo prieš savaitę. Galvą susiuvo, pirštai gyja.

Atsakyti

O tos kur giriates,kad vaikystej zanduotos buvot,kiek jums kainuoja buti plonom?Va Tere pvz,arba Gaile?Va jums ir atsakymas.

Oi, baik. Stora buvau pirmus du gyvenimo metus. Paskui buvau tokia kuda, kad mama, sake, buvo geda i pliaza mane vestis. Kaulai ir skura. Visa paauglyste ir jaunyste buvau labai liekna. Su savo 170cm sverdavau 52-55kg. Dabar pakilo iki 60, bet tai cia ir raumenu mase prisidejo. 

Zinoma, su metais svoris auga lengviau, nes ir judejimo maziau, ir medziagu apykaita leteja, bet cia tikrai ne netinkamo maitinimosi vaikysteje pasekme.

Ir aš diedui draudžiu kalbėt apie storus ar plonus žmones prie dukros. Nes vaikai kaip sugertukai, ypatingai šita karta. Tuoj visokių sutrikimų atsiranda. Mūsiškė yra sliekų giminės. 

Bet esu artimoje aplinkoje girdėjusi- oi tu suvalgei tris Upjoros keptus vaplius plius šoninės, eisime kroso prasibėgti. Ir taip tėvas sakė 7(!!!!!!!!)metei. Prie stalo nieko nesakiau, o ir reikalas gal ne mano, bet man čia tiesus kelias į valgymo sutrikimą. 

Valgymo sutrikimai yra psichikos liga. Jie atsiranda ne del kroso prabegimo per daug privalgius.

O lietuves tai jau superinis pavyzdys?

Kiek nutukusiu ir savo vaikus nutukinusiu?

Ir kaip tu gali kalbeti apie visa tauta ir sodinti visus ant vieno kurpalio?Sudinas pavyzdus yra sudinas pavyzdys,o ne sudina tauta.

Ir nutukimas cia skaiciojamas imant vidurki,kur anglai sudaro maza jo dali.Tuos nutukelius dazniausiai sudaro juodaodziai,tamsiaodziai ir anglu prastuomene.

Priestarauji pati sau.

Nutukus anglu prastuomene kaip tik ir sudaro didziaja populiacijos dali.

Tere as nekalbu apie zmoniu socialinius lygius.As is viso pradejau kalba,kad blogas pavyzdys yra blogas pavyzdys.Ar tai anglas ar lietuvis ar dar koks balbiesas.Cia Orage isvarte kad visi anglai blogi su savo statistikom atlekus.

Ir kad stambesnius vaikus reikia riboti,nes nuo putlumo iki storumo-vienas zingsnis.

Ir valgymo sutrikimai-nebutinai psichikos liga,tai gali buti neteisingai suformuoti iprociai,stresas,ligos ir tt.

Atsakyti

Nerašiau, bet apturėjau traumą nuo kopėčių nulėkimo prieš savaitę. Galvą susiuvo, pirštai gyja.

:4u: imk baliona ir sveik greiciau.

Man siandien bevaziuojant metru namo viena karova taip uzsoko ant sulauzyto pirsto,kad kraujai pasileido,akyse aptemo ir asaros pasipyle upeliu.Dabar sedziu ir mirkau ji antiseptike.

Atsakyti

:4u: imk baliona ir sveik greiciau.

Man siandien bevaziuojant metru namo viena karova taip uzsoko ant sulauzyto pirsto,kad kraujai pasileido,akyse aptemo ir asaros pasipyle upeliu.Dabar sedziu ir mirkau ji antiseptike.

Tai aš tau jau penkis balionus duodu už tavo patirtus skausmus. Jėz, kaip baisiai aprašei ...

Atsakyti

Oi, kokios aistros čia verda  :rolleyes: 

Aš vaikystėj visada turėjau svorio trūkumą pagal ūgį. Nu ir ką, dabar užtat turiu visko į valias, nėr kur dėti  :lol: 

Gerai, kad priminėt apie lietuviškus žurnalus. Aš visada atsivežu bent 3 kokius, dedu į krūvą, bet ne ant akių stovi, tai jau gerokai prisikaupė  :D  Na dar rugsėjį atsivešiu, tada jau reiks skaityti, ar bent paveiksliukus pavartyti  :D Nu nors dulkes nupūsti  :lol: 

Atsakyti

Madam, sveikatos  :4u:​ 

Atsakyti

Tere as nekalbu apie zmoniu socialinius lygius.As is viso pradejau kalba,kad blogas pavyzdys yra blogas pavyzdys.Ar tai anglas ar lietuvis ar dar koks balbiesas.Cia Orage isvarte kad visi anglai blogi su savo statistikom atlekus.

Ir kad stambesnius vaikus reikia riboti,nes nuo putlumo iki storumo-vienas zingsnis.

Ir valgymo sutrikimai-nebutinai psichikos liga,tai gali buti neteisingai suformuoti iprociai,stresas,ligos ir tt.

Oragė neišvartė. Oragė tiesiog įkėlė sakinį iš googlo. (Jei jau būt iki galo teisingai, tai apie anglijos mitybos įpročius ne viena Oragė pasisakė). O statistika niekaip neįžeidžia tautos.  Tas pats, kas Olandai yra aukščiausi Europoje, tas pats, kas  5c klasės ūgio vidurkis, įmonės darbuotojų vidutinis amžius. Tai statistiniai duomenys, to momento suskaičiavimas.

Ir dar teisybės dėlei, kalbą pradėjai ne apie blogus pavyzdžius, o "sodink vaiką ant dietos". 

Atsakyti

Oho. Kaip tu čia taip? Net siūt reikėjo? :unsure:

Atsakyti
Pls, nesibarkit, manau, jau isgvildenom ta tema iki mikronu. Visoms suzalotosioms sveikatos. 4u.gif
Atsakyti

Tiek apie maitinimąsi rašote, kad reikia nustot čia viską per atostogas ragaut  :unsure: ...o tai viskas paruošta, patiekta, tik rinkis ir valgyk ir valgyk ...o dar vaisiai kokie ...mmm  :essen: saiką ties jais pamirštu ...kažin kada vėl grįžus į Lietuvą prie prekybcentriuose parduodamų vaisių ir daržovių skonio priprasiu ...kaip ten apie šiaurinio pusrutulio maistą buvo pasakyta filme "Šimto žingsnių kelionė"  :mastau: - kad tai maistas be kvapo, tai reiškia negyvas ...na kažkaip taip  :D​ 

Atsakyti

Oho. Kaip tu čia taip? Net siūt reikėjo? :unsure:

Nu kaip? Jauna, graži, užlipau palėpėn. Nusileidžiant kopėčios nuo plytelių nuslydo ir tvojausi pakaušiu į skalbiankę. Jei pradėsiu nusišnekėt, sakykit.

Atsakyti