Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O tu supranti kad sudinas pavyzdys yra ne pavyzdys?

Na aš tai kuo puikiausiai suprantu, kad anglės yra šūdinas pavyzdys. :D

Atsakyti

Ir aš diedui draudžiu kalbėt apie storus ar plonus žmones prie dukros. Nes vaikai kaip sugertukai, ypatingai šita karta. Tuoj visokių sutrikimų atsiranda. Mūsiškė yra sliekų giminės. 

Bet esu artimoje aplinkoje girdėjusi- oi tu suvalgei tris Upjoros keptus vaplius plius šoninės, eisime kroso prasibėgti. Ir taip tėvas sakė 7(!!!!!!!!)metei. Prie stalo nieko nesakiau, o ir reikalas gal ne mano, bet man čia tiesus kelias į valgymo sutrikimą. 

Atsakyti

Na aš tai kuo puikiausiai suprantu, kad anglės yra šūdinas pavyzdys. :D

O lietuves tai jau superinis pavyzdys?

Kiek nutukusiu ir savo vaikus nutukinusiu?

Ir kaip tu gali kalbeti apie visa tauta ir sodinti visus ant vieno kurpalio?Sudinas pavyzdus yra sudinas pavyzdys,o ne sudina tauta.

Ir nutukimas cia skaiciojamas imant vidurki,kur anglai sudaro maza jo dali.Tuos nutukelius dazniausiai sudaro juodaodziai,tamsiaodziai ir anglu prastuomene.

Atsakyti

Ir aš diedui draudžiu kalbėt apie storus ar plonus žmones prie dukros. Nes vaikai kaip sugertukai, ypatingai šita karta. Tuoj visokių sutrikimų atsiranda. Mūsiškė yra sliekų giminės. 

Bet esu artimoje aplinkoje girdėjusi- oi tu suvalgei tris Upjoros keptus vaplius plius šoninės, eisime kroso prasibėgti. Ir taip tėvas sakė 7(!!!!!!!!)metei. Prie stalo nieko nesakiau, o ir reikalas gal ne mano, bet man čia tiesus kelias į valgymo sutrikimą. 

Pas mus,tai mamos drauges istisai aptarinedavo mano dukros isvaizda,man negirdint. :oh: .Tai blyn toki kompleksa dukrai ivare,kad dar dabar neatsikrato.

Atsakyti

Ir kaip tu gali kalbeti apie visa tauta ir sodinti visus ant vieno kurpalio?Sudinas pavyzdus yra sudinas pavyzdys,o ne sudina tauta.

Ir nutukimas cia skaiciojamas imant vidurki,kur anglai sudaro maza jo dali.Tuos nutukelius dazniausiai sudaro juodaodziai,tamsiaodziai ir anglu prastuomene.

Elija, Anglijoj nnnnn nedailių moterų, kam čia lygint pirštą su samčiu. Ir toj pačioj Airijoj, ir Norvegijoj. Kiba nesisidūrus su tokiom problemom, kad taip rašai.

Atsakyti

Žinoma, ir Australijoj nėra nei vieno tikro Australo :B . Blyn, Elija, nu parašei vėją, gal ne tai turėjai omeny ir bandai išvyniot dabar į didžią tiesą. Į nutukinusių savo vaikus, galiu atsakyt, o kiek tokių motinų užauginusių anoreksikes ir bulimikes?  Ir dieta vaikui yra totali nesąmonė. Maisto rinkimas, taip, bet jokiu būdu ne dieta.

Atsakyti

Nu gal cia priklauso kaip terminas "dieta" naudojamas. I.Elija, manau, turejo omeny ne ta tikraja, kur nevalgai/skaiciuoji kalorijas, o prieziura, ka valgai.

Zodziu, kaip ten posakis yra " we are violently agreeing with each other (mes inirtingai sutariam)."

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8 p.m.: 16 rugpjūčio 2019 - 21:31
QUOTE(evuxiene @ 2019 08 16, 15:59)
<p>pasidariau dantu higiena, nezinau ar spece gera,  ar as manjake, bet realiai kaifuoju nuo tos proceduros, pamasazuoja dantenas, nu man kaip masazas koks, rado lyg viena skylute, reiks eit taisyti, klaipedietes, gal zino gera odontologa is padabna kaina hmm.gif

As pas Gedamina tvarkau, Lornoj 4-am aukste.
Atsakyti

Elija, Anglijoj nnnnn nedailių moterų, kam čia lygint pirštą su samčiu. Ir toj pačioj Airijoj, ir Norvegijoj. Kiba nesisidūrus su tokiom problemom, kad taip rašai.

O tai Lt jau visos dailios?Nu neiko nesuprantu?Ar cia man vienai,tie suruge lietuviu veidai kliuva,ir nutukusiu pilna,ir dar belekokiu.Ir kur cia Lt tas samtis?Ir tos pacios lietuves,kad gerai atrodytu sedi ant dietu ir sedi gymuose iki pazaliavimo.

Žinoma, ir Australijoj nėra nei vieno tikro Australo :B . Blyn, Elija, nu parašei vėją, gal ne tai turėjai omeny ir bandai išvyniot dabar į didžią tiesą. Į nutukinusių savo vaikus, galiu atsakyt, o kiek tokių motinų užauginusių anoreksikes ir bulimikes?  Ir dieta vaikui yra totali nesąmonė. Maisto rinkimas, taip, bet jokiu būdu ne dieta.

O tu supranti kas is viso yra dieta?

As nieko nevinioju,cia tu statistiku griebeisi ir visus susabloninai ir tauta iki sudo sudirbai.Ir dieta vaikui ne tai kad nereikalinga,bet ji butina.O kas yra dieta?-tai matinimosi budas.Ne nevalgymas,bet valgymas saikingai ir tam tikra maista atitinkanti vaiko amziu,vaiko struktura ir gyvenimo buda.

O nutukusiu vaiku daug daugiau negu anoreksiku ir bulimiku.

Atsakyti

O tai Lt jau visos dailios?Nu neiko nesuprantu?Ar cia man vienai,tie suruge lietuviu veidai kliuva,ir nutukusiu pilna,ir dar belekokiu.Ir kur cia Lt tas samtis?Ir tos pacios lietuves,kad gerai atrodytu sedi ant dietu ir sedi gymuose iki pazaliavimo.

Elija, tu labai pikta paskutiniu metu :4u: Aišku, kad nedailios visos. Pati visą gyvenimą kovoju su antsvoriu, jei nieko nežiūrėčiau, jau 150 sverčiau. O veidai surūgę nuo buvusios santvarkos, tėvai tai perdavė vaikams ir t.t. Aš elgiuosi kitaip, kad ir į liftą įlipus su visias pasisveikinu ir nusišypsau. Atsako 50%. Gal ne tokia ir šikna.

Atsakyti

O tai Lt jau visos dailios?Nu neiko nesuprantu?Ar cia man vienai,tie suruge lietuviu veidai kliuva,ir nutukusiu pilna,ir dar belekokiu.Ir kur cia Lt tas samtis?Ir tos pacios lietuves,kad gerai atrodytu sedi ant dietu ir sedi gymuose iki pazaliavimo. O tu supranti kas is viso yra dieta? As nieko nevinioju,cia tu statistiku griebeisi ir visus susabloninai ir tauta iki sudo sudirbai.Ir dieta vaikui ne tai kad nereikalinga,bet ji butina.O kas yra dieta?-tai matinimosi budas.Ne nevalgymas,bet valgymas saikingai ir tam tikra maista atitinkanti vaiko amziu,vaiko struktura ir gyvenimo buda. O nutukusiu vaiku daug daugiau negu anoreksiku ir bulimiku.

Saulele, lietuvių k. dieta yra asortimento ir kiekio ribojimas. Apie tai ką rašai, yra teisingo maitinimosi įpročių formavimas.

O apie visa kita, tai aš net neturiu ką atsakyt :blink:  Tu gal ramiai pakvėpuok ir dar kartą paskaityk postus.

Atsakyti

O tos kur giriates,kad vaikystej zanduotos buvot,kiek jums kainuoja buti plonom?Va Tere pvz,arba Gaile?Va jums ir atsakymas.

Oi, baik. Stora buvau pirmus du gyvenimo metus. Paskui buvau tokia kuda, kad mama, sake, buvo geda i pliaza mane vestis. Kaulai ir skura. Visa paauglyste ir jaunyste buvau labai liekna. Su savo 170cm sverdavau 52-55kg. Dabar pakilo iki 60, bet tai cia ir raumenu mase prisidejo. 

Zinoma, su metais svoris auga lengviau, nes ir judejimo maziau, ir medziagu apykaita leteja, bet cia tikrai ne netinkamo maitinimosi vaikysteje pasekme.

Valgymo sutrikimai yra psichikos liga. Jie atsiranda ne del kroso prabegimo per daug privalgius.

Priestarauji pati sau.

Nutukus anglu prastuomene kaip tik ir sudaro didziaja populiacijos dali.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 16 rugpjūčio 2019 - 22:35