Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nuotraukos grazios  ir  kvepia siluma  poilsiu  ir  neskubejimu :)

Žinok visko yra. Nemėgstu vien pasyvių ar vien aktyvių atostogų. O mano sūnums dar ir pramogų reikia. Tai ir derinam viską. Pusdienis vienas kitas prie jūros. Paslui aktyvi diena. Ganome akis į gamtos grožį, domimės ir architektūros, istorijos palikimu. O tuo pačiu įterpiam ir pramogas, atrakcijas. Ech, kad nesibaigtų...

Atsakyti

Net grįžau pažiūrėt į tą mergaitę 😀. Elija, ką tu čia rašai db, nirmaliausias vaikas, kur tu čia Reikala dietomis matai???  :blink: 

8pm, nuostabiai graži dukra, tikrai ner jokio antsvorio. O vyras tai atrodo kaip niolikmetis 😀

Atsakyti

Bet, tai daug vaikų ar žmonių yra, kurie vaikystėje storuliukai buvo, o paskui sukūsta ir kūdi būna. Mano pačios mažius rubuilis buvo, dabar plonas kaip šakaliukas. Biški dar ir genai duoda savo. Man tai atrodo, svarbu prižiūrėti sveiką, teisingą mitybą, o ne dietintis vaikui. Užsiimti aktyvia veikla. 

As is tu. Vaikystej zandai is nugaros matesi  :lol:. O paskui nieko, isaugau. O va siandien Elija sake, kad dar pakudau.

8p.m., grazuoles mergiotes  :wub:​ 

Atsakyti

Limca, necituoju, bet klausei, tai lauknešėlį dar triskart paturbintą, sesei vežiau. :) 

Atsakyti

8pm vyras toks labai europietiškų bruožų. Labai visi gražūs. :wub:​ 

Atsakyti

8pm, kokio grožio tavo dukros.  :wub: Didžiosios veido bruožai.  :wub:  :wub:  :wub: Kaip pasidažiusi.  :wub:​ 

Tikrai, kad grožių grožis ...tie ryškūs bruožai, išraiškingos akys  :wub:​ 

Atsakyti

Jo, cia ilga diskusija gali gautis. Ner pas ja nutukimo, plius ji auksta pagal savo amziu. Projektuoja, kad bus 170 -172 (zinau zinau, lietuviams cia norma, bet as 164 cm).

Mano ūgis 165, o va sūnus 181, jau lyg sustojo. Kaip bernui tai ok, dar ir paaugti galėtų 😁 

Bet va mažė dar 6m nėra o ūgis jau 126 😅 ir pagal pėdą kuri 31 dydžio, sprendžiu, kad bus aukšta mergaitė 🙈 tikiuosi brolio nepraaugs 🙄

Atsakyti

Priedas  20190816_194713.jpg   193,12KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu lapadiena,

Atėjau ir aš bart Elijos. Tikrai tokio vaiko ant jokios dietos sodint ne tik, kad nereikia, bet ir negalima. Labai daugelis vaikų prieš paauglystę pakaupia svorio, o po to šauna į ūgį. Va tiems nepakaupusiems dažnai išlenda sveikatos problemų šuolio į ūgį metu. Aš labiau pergyvenčiau jei būtų sliekas. Tiksliau ir pergyvenu :oh:  Labai labai gražios mergytės :wub:

Atsakyti

As ir nesakiau,kad nutukus.Bet tokia geros mitybos.Manoji tokia buvo.Dabar visai kitaip maitinciau savaja.

O tos kur giriates,kad vaikystej zanduotos buvot,kiek jums kainuoja buti plonom?Va Tere pvz,arba Gaile?Va jums ir atsakymas.As anksciau irgi taip galvojau kaip jus,Paskui is angliu ismokau daug dalyku.Paskui pati dometis pradejau.Zodziu nesigincisiu.

Manoji uztat dabar morkas griauzia,vien del to,kad permaitindavau ir ne tai duodavau.Bulkuciu,cipsu ir kito junk irgi negaudavo.

Va kaip angles,ideda porcija,vaikas suvalgo.Praso dar.Pasiulo morku,agurko,obuoliu,-nenori?-vadinasi ne alkanas.Nuvaro nuo stalo.Fsio.

Atsakyti

Ir aš burbulė buvau maža, gal nuo 5 metų pradėjau kūsti. 

Va, prašom, radau vieną foto.  :D

[url=https://radikal.ru]6705a462f874.jpg[/url]

Atsakyti

As ir nesakiau,kad nutukus.Bet tokia geros mitybos.Manoji tokia buvo.Dabar visai kitaip maitinciau savaja.

O tos kur giriates,kad vaikystej zanduotos buvot,kiek jums kainuoja buti plonom?Va Tere pvz,arba Gaile?Va jums ir atsakymas.As anksciau irgi taip galvojau kaip jus,Paskui is angliu ismokau daug dalyku.Paskui pati dometis pradejau.Zodziu nesigincisiu.

Manoji uztat dabar morkas griauzia,vien del to,kad permaitindavau ir ne tai duodavau.Bulkuciu,cipsu ir kito junk irgi negaudavo.

Va kaip angles,ideda porcija,vaikas suvalgo.Praso dar.Pasiulo morku,agurko,obuoliu,-nenori?-vadinasi ne alkanas.Nuvaro nuo stalo.Fsio.

Aš vaikystėj buvau visiškas sakalys, kudziausia klasej

Atsakyti