Jetau kokio gražumo pupos
Limcamca, galiu paskolint, pavartysi ir nuspręsi ar tau reikia.
Linamog, ačiū. Kai prisėsiu uodegą ilgesniam laikui, užsiprenumeruosiu.
Elija, sveikinimai. Ir nereguliuok vaiko meilės reikalų. Žinau, kad nereguliuoji, nepradėk reguliuoti. Aš tik perspėju. Iš patirties, kai mano mamai atrodė, kad aš esu beviltiška negraži ir apkūni senmergė su vaiku, jai kiekvienas mano gerbėjas buvo ohohohohohoho kokia laimė.
Upjora,as visai nesneku sitom temom.Tik su jumis.Tyliu kaip sukna.Su vyru bijojim kad pusdukros irgi nepaliktu,bet del kitu priezasciu.
O sitas-tikrai labai fainas.Zinok myliu ji labai labai.Nera saldus,bet savo vietoj,superinis jumoro jausmas,su geru issilavinimu,puiki seima ir tt.Svarbiausia jo elgesys su Elijute.
Zinok negeda parodyti jo niekam.
O kas cia per pasakymai apie tave?Esi nuostabiai sauni jauna moteris.Vaikas tikrai ne problema.Esi atsakinga,linksma,maloni.
O grozis labai salyginis dalykas.Jau kuri cia is musu grazuole?
pasidariau dantu higiena, nezinau ar spece gera, ar as manjake, bet realiai kaifuoju nuo tos proceduros, pamasazuoja dantenas, nu man kaip masazas koks, rado lyg viena skylute, reiks eit taisyti, klaipedietes, gal zino gera odontologa is padabna kaina
giminiu baliu prikepiau vistienos kepsniuku ir baklazanu suktinuku su varske
Elija, ka tavo dukra mokinsis? Elija bet realiai podukra buvo ant sprando, dabar dukra bus su tavim, suprantu, esi gera mama ir t.t. bet mano nuomone tokio amziaus vaikai turi gyventi atskirai, kaip kitaip savarankinskumo ismoks
Evuke,biznio administracija si karta. .Tikuosi pasibaigs.Ir jie zada iseiti greituoju laiku.Taip kad dziaugiuosi kol turiu.
Labas rytas,
sedziu soke darbe, nes vakar nakti koleges vyras mire. Sirdies smugis 50 m, susmuko ir vsio. Trapus tas gyvenimas...
Nu griztant prie latviu, tai nezinau del algu, bet pensijos ju visad zymiai didesnes nei lietuviu buvo.
Kadangi Upjora klause apie mazge, tai uzpilsiu dabar fotkem (nusipirkau Google nauja telefona, tai nuotraukos fantastines (ne Terezoos lygio aisku ).
00100dPORTRAIT_00100_BURST20190719191135610_COVER.jpg00100dPORTRAIT_00100_BURST20190811103016066_COVER.jpg00100dPORTRAIT_00100_BURST20190730074224388_COVER.jpg00100dPORTRAIT_00100_BURST20190728181357578_COVER.jpg
Astunke,grazios tavo mergytes,bet sodink ant dietos didziaja.
O tavo vyras mexas?
Sedi dicke ant dietos. Ner pas mus namie nei saldumynu, nei sulciu, nieko. Tiesiog pas anyta sededama vasara papiknaudziavo ( ). Nieko jai nebus, jos amziaus as irgi panasiai apvali buvau. Nukrito veliau viskas.Plius prasidejo mokslai, atsibegios mokykloj. Ir sokius uzrasem bei tenisa.
Nea, mano vyro tevai kubieciai. Esu dejus jo fotke. Va prasau:
00100dPORTRAIT_00100_BURST20190721180019436_COVER.jpg 160,77KB 0 Parsiųsta kartų
8 pm. šeimyna fantastinė
8p.m.fainuoles mergytės! Kaip tau sekasi derint karjerą su šeima?
L.Elija, kaip tavo dietinimosi rezultatai? Būsi rugsejį LT?
Aciu. Balanso neturiu visiskai. Niekur nespeju, visur veluoju,nesijauciu, kad kazko pasiekiu vienoj ar kitoj sferoj. Visokiu minciu kilo nuo metimo, iki keitimo kur arciau ir pan. Pabanguoju. Kaip seimyna?
Laba.
8.p.m, o jau grožis mergaičių.
Sedi dicke ant dietos. Ner pas mus namie nei saldumynu, nei sulciu, nieko. Tiesiog pas anyta sededama vasara papiknaudziavo ( ). Nieko jai nebus, jos amziaus as irgi panasiai apvali buvau. Nukrito veliau viskas.Plius prasidejo mokslai, atsibegios mokykloj. Ir sokius uzrasem bei tenisa.
Nea, mano vyro tevai kubieciai. Esu dejus jo fotke. Va prasau:
Svoris paauglystej arba apie 23-25 islenda,nuo musu suformuotu maitinimosi iprociu.Zodziu,didele ir plati tema.
Vyras grazuolis tavo.Svarbiausia kad geras butu tau ir vaikams-tikiu taip ir yra.
L.Elija, kaip tavo dietinimosi rezultatai? Būsi rugsejį LT?
Sunkiai su dieta.Sveikatos problemu islindo blyn.
Dar nezinau ar busiu.Labai noriu.
Bet, tai daug vaikų ar žmonių yra, kurie vaikystėje storuliukai buvo, o paskui sukūsta ir kūdi būna. Mano pačios mažius rubuilis buvo, dabar plonas kaip šakaliukas. Biški dar ir genai duoda savo. Man tai atrodo, svarbu prižiūrėti sveiką, teisingą mitybą, o ne dietintis vaikui. Užsiimti aktyvia veikla.
8 p.m nuostabi šeima 🥰😍 aš kol nėra nutukimo tai skaitau, kad vaikams dietos nereikia, tiesiog labiau žiūrėti visos šeimos racioną ir stengtis diegti valgymo įpročius tinkamus. Viršvorį pameta augdami jei viskas +- tinkamai sudėliota. O dietos jau kaip gydymo tikslais nutukusiems.
GAILE*, 13 Rug 2019 - 18:00, parašė: Italijoj pienė
Labiausiai va čia man dvelkia tarsi būčiau Italijoj
20190816_190237.jpg 237,49KB 0 Parsiųsta kartų
Jo, cia ilga diskusija gali gautis. Ner pas ja nutukimo, plius ji auksta pagal savo amziu. Projektuoja, kad bus 170 -172 (zinau zinau, lietuviams cia norma, bet as 164 cm).
Valgis velgi, ner pas mus nesveiku dalyku namie, nes as ju paprasciausiai nemegstu. Net cukraus ner . Galetu ji valgyt daugiau darzoviu, nu bet neikisu nieko isskyrus morkas, agurkus, kukuruzus ir pupeles. Nemazai angliavandeniu valgo, bet kaip sakiau - pabegios mokykloj nemazai, plius sportai ir bus normali. Isaugs, svarbiausia dabar aktyvu gyvenimo idiegt. Jau del maisto sveikumo seniai zino, pati kitiems vaikams apie "artificial colors, sugar" ir pan. komentuoja.