Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Zoline tai dangaus zvaigzdetojo svente. Visatos kitaip tariant. Tos kuri saulute pagimde.
O kargo kultai pritempe prie ideologijos.
O siaip tai kurejo svente,javu seklos laiminamos ju metu. Ta zoline tai kazkoks pasiklydimas vertime.
Herbalistu svente tai jonines.
Atsakyti

Sistina, aš pirkau popierinį variantą. Ten ne vien jo straipsniai, daug kitų puikių rašytojų. Pirksiu ir sekančius. Dar nežinau kaip.

Su mano problemomis man reiktų rimto šamano, nes aš vartoju gyvybiškai svarbius medikamentus. Negaliu žaisti. Net prieskinius ne visus man galima. O jei, taip jau visai atvirai, tai dar ir tingiu gilintis. 

Atsakyti

Sistina, aš pirkau popierinį variantą. Ten ne vien jo straipsniai, daug kitų puikių rašytojų. Pirksiu ir sekančius. Dar nežinau kaip.

Su mano problemomis man reiktų rimto šamano, nes aš vartoju gyvybiškai svarbius medikamentus. Negaliu žaisti. Net prieskinius ne visus man galima. O jei, taip jau visai atvirai, tai dar ir tingiu 

Na taip nuo tinginystes ir as noreciau kokios tabletes 😊ir dar noreciau tabletes, kad dantys sveiki ir grazus ataugtu 😊o dabar va jau pinigine nuskausmino ir tirtu uz duru 😆

Zoline tai dangaus zvaigzdetojo svente. Visatos kitaip tariant. Tos kuri saulute pagimde.
O kargo kultai pritempe prie ideologijos.
O siaip tai kurejo svente,javu seklos laiminamos ju metu. Ta zoline tai kazkoks pasiklydimas vertime.
Herbalistu svente tai jonines.

Graziai aprasei, bet kad ir kaip mes ji vadintume vis vien jis vienas tik zmones skirtingas formas pasirinke tai pripazinti 😊Tai nebuvo Tavo gimtadienis vakar?kitaip gi butum vaisiu atnesusi 😊ar koki recepta skanu 😊sveikuoliska.  

Atsakyti

Laba, 

Brangsta viskas po euro įvedimo pas mus. Ypač paslaugos, pramogos. Knygos visada buvo nepigios, nes maži tiražai Lt. Aš retai perku. Nes skaitau lb daug, tai neturėčiau net kur dėti jų jei pirkčiau. Einu į biblioteką, arba skaitau elektronines. 

Gaile, brangsta visur viskas. Ne tik Lietuvoje po euro. Kažkaip per daug užsiciklinta ant to. 

Parodyk nors vieną šalį, kurioje kažkas atpinga?

Aš skaitau knygas paeiliui. Vieną lietuvišką, vieną anglišką. Lietuviškų skaitmeninių mažas pasirinkimas  :hmm: 

Gaile, primink kokia tavo skaityklė? Reikia man saviškę atnaujinti. 

Limcamca, man Lietuvoje irgi viskas brangoka. Ypač, žinant algas. 

Žiūrint svečio akimis, nepasirodė man viskas brangu. Arba, gal reiktų sakyti kai kas brangu  :hmm: Bet, taip visur yra. Imkim, kad ir vidutinioko gyvenimą UK. Minimali alga į savaitę 328 svaro be mokesčių. Vidutinė nuoma Londone 300 svarų į savaitę. Na, mortgage būtų kokie 150, bet plius draudimai ir pan. O ir mortgage vargu ar gausi su tokia alga. O, jeigu ir gausi, tai ką nusipirksi  :hmm: 

Mes, Šiauliuose 11 žmonių vakarieniavom kavinėje. Visi valgėm antrus karštus patiekalus, 5 valgė užkandžius, dar turėjom 4 rinkinius kaip kepta duona, tokie čipsai, buvo 12 alkoholinių gėrimų, 4 nealkoholiniai. Sumokėjom 136 eurus. Neįsivaizduoju, kaip toks kiekis žmonių už tokią kainą pavalgytų UK, ar Ispanijoje. 

Pastebėjau, kad labai valdo akcijos. Stebuklingas žodis  :D 

tiesa atrodo laikas ir mums pagalvoti apie vaisiu stala.

:essen:  :gossip:​ 

Atsakyti

Pas mane pocketbook, tiksliau modelio nepasakysiu. Didžiausio įmanomo formato pirkau 

Atsakyti

labas rytas :)

turiu beveik paskutini dara siandien, reik  vaikams krauja paimti, gavom pakvietima i mini gimines susitikima, tipo sunestinis balius, ka tokiu atveju nestumetes be pyragu :hmm:

Kibira saslyku nesciausi.Va.

Vakar mano Elijute patvirtino unike.Visa vasara laike ant nervu.Dabar vel busiu studentes mama.

Atvaziavo puszentis pas mus gyventi.Elijute visa apsipatenkinusi dabar.As irgi.Myliu,myliu savo puszenti.Fainas vaikis.Kad tik mano Elijute jo neprasiktu su savo charakteriu.

Linamog,o tu jau pas Italus suskraidei ar dar ne?

Privet mamzes.

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2019 08 16, 12:23)
<p>Sistina, aš pirkau popierinį variantą. Ten ne vien jo straipsniai, daug kitų puikių rašytojų. Pirksiu ir sekančius. Dar nežinau kaip.

As irgi visus numerius turiu. Galima prenumeruot, jie siuncia i visas salis.
Atsakyti

Nesu skaičiusi Užkalnio žurnalo. Sudominot. 

Skaitau Happy365, gerų straipsnių būna. 

Atsakyti

Limcamca, galiu paskolint, pavartysi ir nuspręsi ar tau reikia.

Linamog, ačiū. Kai prisėsiu uodegą ilgesniam laikui, užsiprenumeruosiu.

Elija, sveikinimai. Ir nereguliuok vaiko meilės reikalų. Žinau, kad nereguliuoji, nepradėk reguliuoti. :ax:  Aš tik perspėju. Iš patirties, kai mano mamai atrodė, kad aš esu beviltiška negraži ir apkūni senmergė su vaiku, jai kiekvienas mano gerbėjas buvo ohohohohohoho kokia laimė. :oh:​ 

Atsakyti

pasidariau dantu higiena, nezinau ar spece gera,  ar as manjake, bet realiai kaifuoju nuo tos proceduros, pamasazuoja dantenas, nu man kaip masazas koks, rado lyg viena skylute, reiks eit taisyti, klaipedietes, gal zino gera odontologa is padabna kaina :hmm:

giminiu baliu prikepiau vistienos kepsniuku  ir baklazanu suktinuku su varske :P

Elija, ka tavo dukra mokinsis? Elija bet realiai podukra buvo ant sprando, dabar dukra bus su tavim, suprantu, esi gera mama ir t.t. bet mano nuomone tokio amziaus vaikai turi gyventi atskirai, kaip kitaip savarankinskumo ismoks :)

Atsakyti

Labas rytas,

sedziu soke darbe, nes vakar nakti koleges vyras mire. Sirdies smugis 50 m, susmuko ir vsio. Trapus tas gyvenimas...

Nu griztant prie latviu, tai nezinau del algu, bet pensijos ju visad zymiai didesnes nei lietuviu buvo.

Kadangi Upjora klause apie mazge, tai uzpilsiu dabar fotkem (nusipirkau Google nauja telefona, tai nuotraukos fantastines (ne Terezoos lygio aisku :D :D ).

Priedas  00100dPORTRAIT_00100_BURST20190719191135610_COVER.jpg   316,62KB   5 Parsiųsta kartųPriedas  00100dPORTRAIT_00100_BURST20190811103016066_COVER.jpg   268,19KB   6 Parsiųsta kartųPriedas  00100dPORTRAIT_00100_BURST20190730074224388_COVER.jpg   357,52KB   5 Parsiųsta kartųPriedas  00100dPORTRAIT_00100_BURST20190728181357578_COVER.jpg   323,3KB   5 Parsiųsta kartų

Atsakyti

8pm, kokio grožio tavo dukros.  :wub: Didžiosios veido bruožai.  :wub:  :wub:  :wub: Kaip pasidažiusi.  :wub:​ 

Atsakyti