Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labos

Upjora, oi :laugh: :laugh: :laugh:  Nu koks cacutis tavo lodorius :wub:

Rykute, išsinuomok papildomai dar drėgmės surinkėją rimtą. Jei tik šildymu, tai džiovinsi du metus. Mes nepamenu kiek, bet savaitę ar dvi kaitinom ir drėgmę surinkinėjom. Ta statybinė drėgmė bjauriai ilgai būna.

Aš vėl darbuose. Per greit tie mėnesiai baigiasi blyn. :unsure: Atlyginimo taip dažnai negaunu atrodo, kiek uždarinėju tuos mėnesius  :oh:

Šitas jau buvo pas mane kelis mėn kol apdaila vyko, daba užteks grindų tik. 

Atsakyti

Labas rytas, miegat ane  :unsure:  aš į darba, o kaip tingiu... Reiks gal žolinių proga kokią procedūrą pasidaryti veidui, bo net jaučiu kaip senstu  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas!

Rykute, nemiegam, košę valgom. Nu, aš valgai, lodorius knarkia, visi kiti irgi nelenda man į akis. Pavargau kažko šią savaitę. O dar ryt į sostinę traukiniu vėlai naktį.  :huh2: Trumpam.  :rolleyes: Sekmadienį namo. Mergaičių savaitgaliui.  :rolleyes: 

Atsakyti

labas rytas, kava geriu ruosiuosi i kirpykla, oras siltas uz lango, maniau prie juros nulekti, bet kad raudona veliava vel :blink:

Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2019 08 15, 09:59)
<p>labas rytas, kava geriu ruosiuosi i kirpykla, oras siltas uz lango, maniau prie juros nulekti, bet kad raudona veliava vel blink.gif
</p>

Tai kad raudona, praktiskai kasdien, jau visa savaite. Gelbetojai nuolat is vandens tuos savizudzius varo. Dideles bangos, sroves.

Labas rytas.
Atsakyti

Laba. Vakar netoli namų avarija buvo, senukas įsirėžė į stovinčią mašiną, žmonės šnekėjo kad girtas buvo, atsisakė pūsti iš pradžių, parlėkė su viena kiaura padanga ir tik bam, garselis buvo ojojoj, suvarė visą priekį čiut ne iki stiklo, daugiau kliuvo keleivio pusėj, ačiū d, kad sužeistų nebuvo, visos tarnybos buvo sulėkusios.

Dukra su pusženčiu Ispanijoj atostogauja, Malagoj dabar(atskrido čia), išsinuomavę auto, varys į Granadą, ten apartamentai užsakyti.

Atsakyti

Labryt,

Nu kakoi miegam? Darbe sėdim :oh:  Pirmadienį ITšnikai atnaujino kompą. Tai rytais kažkokia tragedija, va dabar nuėmiau laiką, 10 min jau praėjo, kompas net nerodo gyvybės ženklų :oh:

Atsakyti

Tiesa, Alta, su gimtadieniu. :4u:  Jei tamstos FB profilis nemeluoja, tai esi beveik malalietka, už mane jaunesnė :D

Atsakyti

Prisijungiu prie sveikinimų AA. Eglės jai nedovanosiu, jai nepatinka kapinių augalai. Palmę atnešu.  :vacation1: Dvi.  :flirt2:​ 

Atsakyti
Mano kovinis siandien buvo aplotas is vieno sono tokio nedidcko sarginio per vartelius, akmeniniu snukiu nuturseno ignoruodamas, ir is kito sono palei tvora netiketai bosu vavavav tokia nesmulki ilgaplauke avciarka, tai pilnom kelnytem maniskis soko begt, baigesi visas heroizmas.
Oras fainas, vaziuociau i Karkle, ten ner jokiu veliavu.
Atsakyti

Linamog kovinis.  :lol: 

Lodorius nekenčia tokio trobšikio mūsų gatvės gale, tai aš vesdama jį, visada pereinu į kitą pusę, nes nu kam be reikalo jam nervuotis.

O kur Limcamca dingusi?  :ploja2:  :help:​ 

Atsakyti

Aloha merginos  :lietuva: Su švente  :lietuva: 

Kaip tik sėdau rašyti žinutės, kai Upjora pakvietė  :wub: Ačiū  :wub: Buvau išvykusi. Dabar jau grįžom, tai darbų visas melejonas apsimėtyti, apsitvarkyti. 

Graži, graži Lietuva, ir žmonės gerai gyvena.  :wub: Bet, tai kaip jūs knygas skaitot? Kokios šiaubingoš kainos  :blink: Pagaliau po ilgų paieškų radau Bluetos rekomenduotą knygą, buvo paskutinė, tai jau griebiau. Ir, šita iš karto pasirodė labai nebloga, o kaina per pus pigiau, nei kitų knygų, kurios "ant bangos".  :hmm: Jaučiu, kad ji man patiks.

Man vis vaidenosi, kad pirmadienį Magdalena buvo Belmonte. Labai panašią moterį mačiau.  :hmm: 

Alta, sveikinimai gimimo dienos proga  :birthday2: Va, ir paaiškėjo tavo žolininkės paslaptis, tokią dieną gimus, kitaip ir  būti negali  :laugh: 

Terezza, užuojauta dėl draugės  :4u: 

Atsakyti