Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(evuxiene @ 2019 03 12, 20:34)
kokio bieso tas farines laidas ziuri unsure.gif biggrin.gif
</p><p>o kur tavo ratai,kad bitutes prireike?

Idomu, nu. Kiba kokius pazistamus parodys. biggrin.gif
Mytuose, ponia, kazkurioj kitoj dimensijoj sedit. Per kozna bedavojuos, kad antri metai Fiat pas uosvi ant kaladziu stovi "remontuojamas".
Atsakyti

Pas  mane nuolatinio bėgimo nėra darbe. Bet būna etapų, kad kaip gaisre. Patinka man tas adrenalinas.

City by gėris. Naudojuosi. Kažkada įsėdau į BMW x1 ir nemokėjau autimatinėje pavarų dežėje bėgio įjungti  :D  pasimučinau gal 5 minutes, kompas parašė kaip  :D​ 

Sveikos  :) 

Atsakyti
QUOTE(Eularija @ 2019 03 12, 20:55)
City by gėris. Naudojuosi. Kažkada įsėdau į BMW x1 ir nemokėjau autimatinėje pavarų dežėje bėgio įjungti  biggrin.gif  pasimučinau gal 5 minutes, kompas parašė kaip  biggrin.gif​ 

As ten bent keliose esu niurkiusi ta ryciaga. Siandien ekrane raso "Antra pavara", galvoju "Cevo?" O ten, pasirodo, radijo laidos pavadinimas. huh.gif
Atsakyti

As ten bent keliose esu niurkiusi ta ryciaga. Siandien ekrane raso "Antra pavara", galvoju "Cevo?" O ten, pasirodo, radijo laidos pavadinimas. huh.gif
 Geras  :lol: 

Pastaruosius 5 metus su bėgine važinėju. 

Aš tai pasivažinėjau ir taip užsimaniau naujos auto  :cray:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eularija: 12 kovo 2019 - 21:01

Aaaaaaaaa  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Geras  :lol:

Pastaruosius 5 metus su bėgine važinėju. 

Aš tai pasivažinėjau ir taip užsimaniau naujos auto  :cray:​ 

Galiu prakonsultuot kur gaut  :laugh:  :laugh:  :laugh:​ 

Atsakyti

Idomu, nu. Kiba kokius pazistamus parodys. biggrin.gif
Mytuose, ponia, kazkurioj kitoj dimensijoj sedit. Per kozna bedavojuos, kad antri metai Fiat pas uosvi ant kaladziu stovi "remontuojamas".

ryskiai kitoje, nes tik BMW tavo ratuose esu sedejusi, kad dar Fiatas ant kaladziu stovi, tai klink klink blastienomis :D :blink: yra matyt idomesniu temu :P

Atsakyti
QUOTE(Eularija @ 2019 03 12, 21:00)
Aš tai pasivažinėjau ir taip užsimaniau naujos auto  cray.gif

Nieko nebesakyk. Po 97 metu veteranes prie naujos vairo atsisedus mygom supratau, kad as sutverta prabangai ir kokybei...
Atsakyti

Galiu prakonsultuot kur gaut  :laugh:  :laugh:  :laugh:​ 

:D  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2019 03 12, 21:10)
ryskiai kitoje, nes tik BMW tavo ratuose esu sedejusi, kad dar Fiatas ant kaladziu stovi, tai klink klink blastienomis biggrin.gif blink.gif yra matyt idomesniu temu tongue.gif

Bembelis tai sutuoktinio bernautinis kraitis, o Fiatas maniskis buvo, dabar visai nusistekenusi, berate.
Atsakyti
Sveikos. Galiu jungtis? Temą skaitau senokai, bet nesiryžau, ir dabar turbūt nebūsiu labai akytvi narė, bet kartais būtų visai smagu paplepėti. Nickas naujas, sm jau daug metų, tik paskutinius buvau aktyvi skaitytoja.
Iš karto pataisau: senąją temą skaičiau 😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novemberr: 12 kovo 2019 - 21:14
QUOTE(Novemberr @ 2019 03 12, 21:12)
Sveikos. Galiu jungtis? Temą skaitau senokai, bet nesiryžau, ir dabar turbūt nebūsiu labai akytvi narė, bet kartais būtų visai smagu paplepėti. Nickas naujas, sm jau daug metų, tik paskutinius buvau aktyvi skaitytoja.

Sveika, prasom. Gal siek tiek apie save - LT (ar ne LT) dislokacija, +- amzius, seimine (nynine) padetis? ax.gif
Atsakyti