Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Italijoj pienė

Atsakyti

aha pirmuosius  du turiu :) Amber skaiciau, kad  neblogi ir  daug merginu juos gyre, papsakok kai  gausi koki ispudi Tau paliko.

Gerai, bet tai bus dar negreit, nes tik užsakė, kol gaus ir tada dalins, jaučiu po kokių dviejų savaičių.  :hmm:​ 

Atsakyti

Sistina, vasara yra tobula- ryte +15, dienos metu +20. Pats tas. 

O tu negrybauk keliuose, miške reikia grybauti.  :D 

Lodorius taip norėjo su arkliu draugauti, tas suprunkštė, šuo man tarp kojų slėptis. Dviejų bokserių vedžiotojas nenustojo juoktis.  :unsure: Kaip man jaustis? :unsure: 

Varškės reiktų pasigaminti, kai diedas į virtuvę įleis, mat jis dabar ją užkaraliavęs. O aš nelabai ir prieštarauju.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Lodorius taip norėjo su arkliu draugauti, tas suprunkštė, šuo man tarp kojų slėptis. Dviejų bokserių vedžiotojas nenustojo juoktis.  :unsure: Kaip man jaustis? :unsure:

Tavo lodorius žiauriai mielas :wub:​  

Atsakyti

Sistina, vasara yra tobula- ryte +15, dienos metu +20. Pats tas. 

Prie abieju skaiciu prideciau po 5-7 laipsnius, tada tikrai butu vasara. Pas tave tai tik pavasaris koks tai.

-----------------

Taip ir matau vaizdzIAli. Griuk, voliokis, nesikelk  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

sveikos kumutes, atostogai  ir man baiginejasi, smagiai pasibuvom kaimukyje, gamtoje smagu atsijungti,aplankem vyro mociute 99 metu, labai tikimes, kad 100 jubiliejaus sulauks :)

Blueta smagu tave matyti, vaiksciojimas ir man superinis reikalas ypac pajuriu, pravalo galva puikiai :P

Atsakyti

Vakar suvalgėm paskutinę lietuvišką silkę. Šiandien, o dieve padėk, veidelis vadinasi "labas rytas Mongolija"  :oh:  :lol: 

Labas rytas  :4u:​ 

Atsakyti

O man atvažiavo dėt grindis ir pšš, drėgmė bame, sujungė šildymą grindinį ir langus atidarė. Daba penktadienį bandys rasti laiko.  Reikia kuo sausesnio oro, o pas mus lietus lyja, griaudėja, aš langus uždariau kai žaibavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 14 rugpjūčio 2019 - 15:11

Labos

Upjora, oi :laugh: :laugh: :laugh:  Nu koks cacutis tavo lodorius :wub:

Rykute, išsinuomok papildomai dar drėgmės surinkėją rimtą. Jei tik šildymu, tai džiovinsi du metus. Mes nepamenu kiek, bet savaitę ar dvi kaitinom ir drėgmę surinkinėjom. Ta statybinė drėgmė bjauriai ilgai būna.

Aš vėl darbuose. Per greit tie mėnesiai baigiasi blyn. :unsure: Atlyginimo taip dažnai negaunu atrodo, kiek uždarinėju tuos mėnesius  :oh:

Atsakyti

Vakar suvalgėm paskutinę lietuvišką silkę. Šiandien, o dieve padėk, veidelis vadinasi "labas rytas Mongolija"  :oh:  :lol:

Labas rytas  :4u:​ 

Pas mus tai kitaiskoe utro vadinasi.

Atsakyti

Juokiasi jos iš mano lodoriaus...  :cray: 

Ir aš norėjau Rykutei patarti dėl pramoninio drėgmės surinkėjo. 

Atsakyti

Juokiasi jos iš mano lodoriaus...  :cray:

Ir aš norėjau Rykutei patarti dėl pramoninio drėgmės surinkėjo. 

Nejuokiamės  :topsecret:  :hihihi: Labai tavo lodorius fainuolis  :wub: Briedis jau būtų ėjęs razborintis. Nors gal ne, gal tik garsiai apmaurotų, nes jam pačiam laaabaaai baiššššu. 

Atsakyti