Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Elija yra ta, kuri intensyviai rašo.  :laugh: 

Tęsiant šunų temą, vakar lodorius bijojo griaustinio, sėdėjo ant keliukių savo dievui ir tirtėjo. 

Atsakyti

Sveikos puonios. Vis dar megaujuos gamtos groziu ir ramybe. Beigi vaikstau, vaikstau, vaikstau.
Bet rasysiu. Kai tik turesiu ka pasakyt.
Atsakyti

Laikas skrieja be galo, vasara baiginėjasi, ir taip dėl to liūdna darosi  :unsure: 

Atsakyti

Laba. Tikrai laikas nestovi, lekia kaip pašėlęs. Norisi į Nidą dar nuplaukt su kateriu, niekaip nepavyksta, tai priekabai technikinė užsitęsė, tai dabar kateriui tas pats, žodžiu nepigus malonumas tas kateris su visais pričindalais.  :oh: 

Kvepalų dar prisipirkau pabandymui po 5ml, Xerjoff Naxos(šitie tai gėris), Baccarat Rouge 540(o šiuos tai silpnai užuodžiu) ir dar vienus aklai ėmiau, bet negavau dar  Amber Oud Gold Edition, nežinau kas šovė į galvą, kažkaip spontaniškai :D O dar kiek norėčiau, bet laikausi, žiūrėsiu, kurie labiausiai prilips, gal didesnį kiekį imsiu.  :rolleyes: 

https://www.fragrant...tion-51816.html

Kepsiu varškės pyragą su obuoliais, varškę iš kaimo parsivežiau. 

Atsakyti

Grįžo namo brolis, tai mama verda cepelinus ir žele šaldytuve stengsta  :essen:​ 

Atsakyti

LO, taip jau yra, turi daiktą, reik jį žiūrėt ir babkes kišt. Aš šiandien kelių mokestį suplojau. £145. Kiek rankinukų su basanoškėm išeitų. Nors, kai pagalvoju, tai porą basanoškių ir rankinukas.  :hmm:  :D 

Norėčiau su Blueta vaikštinėt. Nėr kada. Vakar su lodorium praėjom garbės ratą ir o ne, sutikom kaimynę su Čarliu, o jie seni ir eina lėtai, tai net iš namų man paskambino, nes per ilgai vaikštau.  :D​ 

Atsakyti

Laikas skrieja be galo, vasara baiginėjasi, ir taip dėl to liūdna darosi  :unsure:

Nu pala pala, dar geros dvi savaitės.  Nidoj karšta, gulim prie jūros.

Atsakyti

Vaišinu.  :essen:

[url=https://radikal.ru]83ad3edace98.jpg[/url]

Atsakyti

LO, ech... Ačiū! 

Nebeturiu Birutės naminės varškės. Diedas už mane labiau sielvartauja.  :D Sakė paprašyti Birutės vestuvėms dovanų varškės.  :essen:​ 

Atsakyti

LO, ech... Ačiū! 

Nebeturiu Birutės naminės varškės. Diedas už mane labiau sielvartauja.  :D Sakė paprašyti Birutės vestuvėms dovanų varškės.  :essen:​ 

o pas jus ukininku turguose nabuna naminio nenugriebto pieno? gi gali pasigamint tos varskes, paprasta

Atsakyti
Abejoju ,del to pieno.
Pigiausiai UK varske darosi is cottage chesse ir pieno. Parduotuvinio.
Atsakyti

sveikos,

E.lija nesiriuksmauk, geriau  rasyk :)

Gal nesakyti  :hmm:  ...gal pindos užsuks bent paspėlioti, tylą prasklaidyti  :)

O vaikai - tai ir gyventų kelionėse, jiems kaifas... 

attachicon.gif20190813_083713.jpg

Tai sakai  dabar is paveiksliuko  turim spelio  kur esi :)  na gal kai kam  ir lenga, bet  as neatspesiu :) Nuotraukos grazios  ir  kvepia siluma  poilsiu  ir  neskubejimu :)

Elija yra ta, kuri intensyviai rašo.  :laugh:

Tęsiant šunų temą, vakar lodorius bijojo griaustinio, sėdėjo ant keliukių savo dievui ir tirtėjo. 

kazkaip itariu, kad busi persistengusi  su tuo bambejimu del silumos :) tai va nei giaude nei lijo  nei ka :)

Laba. Tikrai laikas nestovi, lekia kaip pašėlęs. Norisi į Nidą dar nuplaukt su kateriu, niekaip nepavyksta, tai priekabai technikinė užsitęsė, tai dabar kateriui tas pats, žodžiu nepigus malonumas tas kateris su visais pričindalais.  :oh:

Kvepalų dar prisipirkau pabandymui po 5ml, Xerjoff Naxos(šitie tai gėris), Baccarat Rouge 540(o šiuos tai silpnai užuodžiu) ir dar vienus aklai ėmiau, bet negavau dar  Amber Oud Gold Edition, nežinau kas šovė į galvą, kažkaip spontaniškai :D O dar kiek norėčiau, bet laikausi, žiūrėsiu, kurie labiausiai prilips, gal didesnį kiekį imsiu.  :rolleyes:

https://www.fragrant...tion-51816.html

Kepsiu varškės pyragą su obuoliais, varškę iš kaimo parsivežiau. 

aha pirmuosius  du turiu :) Amber skaiciau, kad  neblogi ir  daug merginu juos gyre, papsakok kai  gausi koki ispudi Tau paliko.

LO, taip jau yra, turi daiktą, reik jį žiūrėt ir babkes kišt. Aš šiandien kelių mokestį suplojau. £145. Kiek rankinukų su basanoškėm išeitų. Nors, kai pagalvoju, tai porą basanoškių ir rankinukas.  :hmm:  :D

Norėčiau su Blueta vaikštinėt. Nėr kada. Vakar su lodorium praėjom garbės ratą ir o ne, sutikom kaimynę su Čarliu, o jie seni ir eina lėtai, tai net iš namų man paskambino, nes per ilgai vaikštau.  :D​ 

sakai sielvartauji :) ,  o kam man daryti  kai as £320 moku :) ar kiek ten nes pradejau  nuo £285  ir vis brangsta bjaurybe :(  Jauciu man  dar pakels, nes siandien kita kelio  puse  pavaziavau koki  200 metru :) buvo uzdaryta viena puse kelio, reikejo  persirikiuoti i prieisnga juosta, o paskui  po  kliuties ir tesiau kelione, nes viskas taip  'teisingai'  atrodo kol neisvydau dieduko isukusio priesais i  mano juosta :) supratau, kad grybauju :)  teko  mojuoti rankom, kad atsiprasau  ir grizti i savo juosta :)

Abejoju ,del to pieno.
Pigiausiai UK varske darosi is cottage chesse ir pieno. Parduotuvinio.

va tesingai Alta sako, esu  dariusi kazkada, bet dar  didesni  'kyca'  piliau acto i piena  ir ji sutrauke :)

Atsakyti