Elija yra ta, kuri intensyviai rašo.
Tęsiant šunų temą, vakar lodorius bijojo griaustinio, sėdėjo ant keliukių savo dievui ir tirtėjo.
Laba. Tikrai laikas nestovi, lekia kaip pašėlęs. Norisi į Nidą dar nuplaukt su kateriu, niekaip nepavyksta, tai priekabai technikinė užsitęsė, tai dabar kateriui tas pats, žodžiu nepigus malonumas tas kateris su visais pričindalais.
Kvepalų dar prisipirkau pabandymui po 5ml, Xerjoff Naxos(šitie tai gėris), Baccarat Rouge 540(o šiuos tai silpnai užuodžiu) ir dar vienus aklai ėmiau, bet negavau dar Amber Oud Gold Edition, nežinau kas šovė į galvą, kažkaip spontaniškai O dar kiek norėčiau, bet laikausi, žiūrėsiu, kurie labiausiai prilips, gal didesnį kiekį imsiu.
https://www.fragrant...tion-51816.html
Kepsiu varškės pyragą su obuoliais, varškę iš kaimo parsivežiau.
LO, taip jau yra, turi daiktą, reik jį žiūrėt ir babkes kišt. Aš šiandien kelių mokestį suplojau. £145. Kiek rankinukų su basanoškėm išeitų. Nors, kai pagalvoju, tai porą basanoškių ir rankinukas.
Norėčiau su Blueta vaikštinėt. Nėr kada. Vakar su lodorium praėjom garbės ratą ir o ne, sutikom kaimynę su Čarliu, o jie seni ir eina lėtai, tai net iš namų man paskambino, nes per ilgai vaikštau.
sveikos,
E.lija nesiriuksmauk, geriau rasyk
Gal nesakyti ...gal pindos užsuks bent paspėlioti, tylą prasklaidyti
O vaikai - tai ir gyventų kelionėse, jiems kaifas...
Tai sakai dabar is paveiksliuko turim spelio kur esi na gal kai kam ir lenga, bet as neatspesiu Nuotraukos grazios ir kvepia siluma poilsiu ir neskubejimu
Elija yra ta, kuri intensyviai rašo.
Tęsiant šunų temą, vakar lodorius bijojo griaustinio, sėdėjo ant keliukių savo dievui ir tirtėjo.
kazkaip itariu, kad busi persistengusi su tuo bambejimu del silumos tai va nei giaude nei lijo nei ka
Laba. Tikrai laikas nestovi, lekia kaip pašėlęs. Norisi į Nidą dar nuplaukt su kateriu, niekaip nepavyksta, tai priekabai technikinė užsitęsė, tai dabar kateriui tas pats, žodžiu nepigus malonumas tas kateris su visais pričindalais.
Kvepalų dar prisipirkau pabandymui po 5ml, Xerjoff Naxos(šitie tai gėris), Baccarat Rouge 540(o šiuos tai silpnai užuodžiu) ir dar vienus aklai ėmiau, bet negavau dar Amber Oud Gold Edition, nežinau kas šovė į galvą, kažkaip spontaniškai O dar kiek norėčiau, bet laikausi, žiūrėsiu, kurie labiausiai prilips, gal didesnį kiekį imsiu.
https://www.fragrant...tion-51816.html
Kepsiu varškės pyragą su obuoliais, varškę iš kaimo parsivežiau.
aha pirmuosius du turiu Amber skaiciau, kad neblogi ir daug merginu juos gyre, papsakok kai gausi koki ispudi Tau paliko.
LO, taip jau yra, turi daiktą, reik jį žiūrėt ir babkes kišt. Aš šiandien kelių mokestį suplojau. £145. Kiek rankinukų su basanoškėm išeitų. Nors, kai pagalvoju, tai porą basanoškių ir rankinukas.
Norėčiau su Blueta vaikštinėt. Nėr kada. Vakar su lodorium praėjom garbės ratą ir o ne, sutikom kaimynę su Čarliu, o jie seni ir eina lėtai, tai net iš namų man paskambino, nes per ilgai vaikštau.
sakai sielvartauji , o kam man daryti kai as £320 moku ar kiek ten nes pradejau nuo £285 ir vis brangsta bjaurybe Jauciu man dar pakels, nes siandien kita kelio puse pavaziavau koki 200 metru buvo uzdaryta viena puse kelio, reikejo persirikiuoti i prieisnga juosta, o paskui po kliuties ir tesiau kelione, nes viskas taip 'teisingai' atrodo kol neisvydau dieduko isukusio priesais i mano juosta supratau, kad grybauju teko mojuoti rankom, kad atsiprasau ir grizti i savo juosta
Abejoju ,del to pieno.
Pigiausiai UK varske darosi is cottage chesse ir pieno. Parduotuvinio.
va tesingai Alta sako, esu dariusi kazkada, bet dar didesni 'kyca' piliau acto i piena ir ji sutrauke