Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labryt.

Linamog, aš nesuprantu, kodėl jie negali bloguot ant grindų??? Mūsiškis per visą kilimą pavarė. Vieninteliam kambaryje su kilimu. Neįmanoma išvalyt. Taip ir liko dėmės. 

Jo, jo, maniškė irgi jeigu vemia, tai ant lovos.  :D  Dukra, kai maža buvo, kartu miegojom, tai visada man ant plaukų apvemdavo.  :D 

Atsakyti

Linamog, aš nesuprantu, kodėl jie negali bloguot ant grindų??? Mūsiškis per visą kilimą pavarė. Vieninteliam kambaryje su kilimu. Neįmanoma išvalyt. Taip ir liko dėmės. 

Harpija ateina vemti ant lovos. Ačiū D, tai nedažnas reikalas.

O ant lovos dėl to, kad blogai besijaučiantis gyvūnas eina į jo supratimu saugiausią ir ramiausią vietą. Gi ir mes prastai pasijutę darbe stengiamės kuo greičiau parsirasti namo, į tą pačią lovą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 12 rugpjūčio 2019 - 12:03
QUOTE(Upjora @ 2019 08 12, 11:13)
<p>Linamog, aš nesuprantu, kodėl jie negali bloguot ant grindų??? Mūsiškis per visą kilimą pavarė. Vieninteliam kambaryje su kilimu. Neįmanoma išvalyt. Taip ir liko dėmės. 

Tai va va, cia filosofinis klausimas. Galetu eit i guoli ar salia jo, kazkur ant plyteliu.
O dusna, o ner kuo kvepuot, ejau pesciom iki bibliotekos rezervuotos knygos paimt.
Atsakyti

Tęsiant temą, tai lodorius per visą kambario ilgį pavarė blogavimo.  :wub: Nu, bet jei jam nuo to komfortiškiau pasidarė, tiek jau to. Nepraeis nei porą metų ir pasikeisim tą kilimą.  :rolleyes: Baigiau. 

Nifiga ne poilsis darbe, dar ir papildomo darbo pasiūlė.  :huh2:  :huh2:  :huh2:​ 

Atsakyti

Tęsiant temą, tai lodorius per visą kambario ilgį pavarė blogavimo.  :wub: Nu, bet jei jam nuo to komfortiškiau pasidarė, tiek jau to. Nepraeis nei porą metų ir pasikeisim tą kilimą.  :rolleyes: Baigiau. 

O kuriems galams jis iš viso reikalingas? 

------------------------------

Mirė draugė. Kraujo vėžys. Liūdesys ir gedulas.

Atsakyti

Užuojauta, Terezza. 

Atsakyti

Sveikos ciocytės,

Tai mano briedis yra fantastiškas šO, išsivemt visada eina arba tiesiog ant grindų arba į savo gultą. Tam reikalui gultai abu kažkaip savaime pasikeitė į a la odinius, tai iš viso jokių bėdų.

Terre, užjaučiu :4u:  Baisu baisu baisu ir žiauriai neteisinga. :(

Atsakyti

Mano kerėplos irgi fantastiški, visada nulipdavo issivemt ant grindų. O prieš kelias dienas ėmė ir privėmė man ant telefono  :D Gerai kad užmačiau patį procesą, tai puoliau valyt iškart. Bet vistiek fui fui.

Terre, užjaučiu... Labai baisu kai jauni žmonės išeina  :(​ 

Atsakyti

Terreza, užuojauta. Neteisinga. 

Kilimo svetainėje man norisi, jaukiau. Daugiau niekur ir neturime. Meluoju. Laiptai po kilimine danga paslėpti. 

Atsakyti

Terezza, uzuojauta nors zinau, kad jokie zodziai nepaguos. 

Žiūriu gyvūnėliai pagerinti 😊 na, bet geriausi mūsų draugai 😊

Atsakyti

Na jau ne, į jokį darbą nenoriu ...dar atostogauju ir apsimetu, kad atostogų galo nesimato  :vacation1:​ 

attachicon.gif20190811_212615.jpg

Piene,kaip smagu,kur esate?Ar vaikai patenkinti?

Bet per visas tokias nesamones supranti gyvenime,kodel tu juos taip myli juos.

Pindos,o jums negeda taip nebuti?

Atsakyti

I.Elija, 12 Rug 2019 - 23:44, parašė: Piene,kaip smagu,kur esate?Ar vaikai patenkinti?

Pindos,o jums negeda taip nebuti?

Gal nesakyti  :hmm:  ...gal pindos užsuks bent paspėlioti, tylą prasklaidyti  :) 

O vaikai - tai ir gyventų kelionėse, jiems kaifas... 

Priedas  20190813_083713.jpg   295,76KB   4 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 13 rugpjūčio 2019 - 08:53