Labas rytas, šiandien galvoju pagrybauti važiuot 😁 o tai jau voratinkliai matau apraizgė mano pavėsinę, ruduo....
Kokia tyluma Mes pagrybavome taip smagiai, gaila mažai grybų, bet vakarienė super gavosi Nusipirkau suknelę krikštynoms, tokią paprastutė, bet pritaikysiu aksesuarų ir bus tinkama, o ir kitom progom galėsiu nešioti sau
Pridėta:
Sabotažas?
Dvi dienas sandėliuke tvarką dariau. Dabar viskas lentynose, dėžėse, o ant dėžių lipdukas su turiniu.
Na, ir dar darže padirbėjau.
Greičiau į darbą, pailsėti.
Greičiau į darbą, pailsėti.
Na jau ne, į jokį darbą nenoriu ...dar atostogauju ir apsimetu, kad atostogų galo nesimato
20190811_212615.jpg 263,02KB 2 Parsiųsta kartų
Mes tai kaime pas tetą pabuvojom savaitgalį, kepėm šašlykus, rūkėm žuvį, gėrėm naminį vyną. Žodžiu buvo smagu visiems.
Labas rytas, kai nereikia keltis anksti, tai būtinai turiu prabusti
Sugalvojau, kad noriu šonkauliukų keptų ant laužo, daba galvoju ar turgus pirmadienį dirba
Piene, o kur atostogaujat?
LO, labai skanios tavo nuotraukos.
Geriu kavą tyloje, visiems uždrausta keltis su manim. Nu, Lodoriui draudimo nereikia, jis džiaugsmingai mane sutiko ir net nepalikęs narvelio vėl susisuko į kamuoliuką miegoti. Aš neįdomi esu pusryčiams- sviesto pas mane nėra.
Siules sugijo, siulus istraukiau ketvirtadieni, suo kaip naujas.
Linamog, aš nesuprantu, kodėl jie negali bloguot ant grindų??? Mūsiškis per visą kilimą pavarė. Vieninteliam kambaryje su kilimu. Neįmanoma išvalyt. Taip ir liko dėmės.