Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas, šiandien galvoju pagrybauti važiuot 😁 o tai jau voratinkliai matau apraizgė mano pavėsinę, ruduo....

Atsakyti

67955091_2097485640555859_18084752865519

68678981_594419907752923_252882302672882

Atsakyti

Kokia tyluma :huh2: Mes pagrybavome taip smagiai, gaila mažai grybų, bet vakarienė super gavosi :essen: Nusipirkau suknelę krikštynoms, tokią paprastutė, bet pritaikysiu aksesuarų ir bus tinkama, o ir kitom progom galėsiu nešioti sau :) 

Pridėta:

Atsakyti

Sabotažas?  :hmm:

Atsakyti

Dvi dienas sandėliuke tvarką dariau. Dabar viskas lentynose, dėžėse, o ant dėžių lipdukas su turiniu.  :victory2: 

Na, ir dar darže padirbėjau. 

Greičiau į darbą, pailsėti.  :lol:​ 

Atsakyti

Greičiau į darbą, pailsėti.  :lol:​ 

:D 

Atsakyti

Na jau ne, į jokį darbą nenoriu ...dar atostogauju ir apsimetu, kad atostogų galo nesimato  :vacation1:​ 

Priedas  20190811_212615.jpg   263,02KB   2 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 11 rugpjūčio 2019 - 22:05

Mes tai kaime pas tetą pabuvojom savaitgalį, kepėm šašlykus, rūkėm žuvį, gėrėm naminį vyną.  :vacation1:  :essen:  :alc: Žodžiu buvo smagu visiems.  :good:

[url=https://radikal.ru]82b78afad412.jpg[/url]

Atsakyti

Labas rytas, kai nereikia keltis anksti, tai būtinai turiu prabusti  :aggressive:  :dry2:  

Sugalvojau, kad noriu šonkauliukų keptų ant laužo, daba galvoju ar turgus pirmadienį dirba  :hmm:​ 

Atsakyti

Piene, o kur atostogaujat?

LO, labai skanios tavo nuotraukos.

Geriu kavą tyloje, visiems uždrausta keltis su manim. Nu, Lodoriui draudimo nereikia, jis džiaugsmingai mane sutiko ir net nepalikęs narvelio vėl susisuko į kamuoliuką miegoti. Aš neįdomi esu pusryčiams- sviesto pas mane nėra. :D

Atsakyti
Siandien tas rytas, kai buciau galejus miegot iki pietu, bet teko keltis, nes angelelis priveme ant sofos. Gerai, kad dekingas gobelenas, su Lidl servetelem puikiai issivale, ne zymes neliko. Suo guoly lauke tirtedamas, suprato, kad negerai. Nuspakajinau, paglosciau, kad nieko tokio, jei jau bloga pasidare, visai suprantama.
Siules sugijo, siulus istraukiau ketvirtadieni, suo kaip naujas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 12 rugpjūčio 2019 - 09:11

Linamog, aš nesuprantu, kodėl jie negali bloguot ant grindų??? Mūsiškis per visą kilimą pavarė. Vieninteliam kambaryje su kilimu. Neįmanoma išvalyt. Taip ir liko dėmės. 

Atsakyti