Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Festina, aš per vienišą savaitgalį Lietuvoje taip atsipučiau, nors keliaujant neapleido jausmas, kad su šeima fainiau keliauti. Nėr kada nuobodžiauti su jais.  :devil:  :devil:

Oi, man tai tiesiog reikia vienai pabūti  :rolleyes:  Ramiai, be streso, be lėkimo. Pora savaičių pats tas, bambeklis laukia išsiilgęs  :D​ 

Atsakyti

labas,

jau, kad lijo, tai palijo :) kad ji kur :)  bet paskui pasilde iki +24, o paskui vel liutis. kazkoks, tai slapaliukas paskutiniu metu gaunasi. 

Blueta, pasiilgta esi x :)

Plaukus  ir as kirpti ir dazyti uzsirasiusi, o kai  dabar tu papildu visokiu 'pageriu' tai kazko jie labai greitai auga ;)  o ir  nagai  susitvarke, tai ar cia vitaminai ar  isoperuota skydliauke  turejo itakos. Nors plaukai vis dar  stipriai slenka,bet  ir  nauji ataugineja, antenos styro baisoka  kai perkunija lauke :)

Labas rytas, o aš laukiu savo grindų 😂 vakar turėjo pradėti, bet santechnikas nesugebėjo prieš tai atvykti krano į lauką padaryti, nors tai turėjo būti padaryta dar aną rudenį 🙄 tai šiandien tarp darbų turiu paimti, nuvežti į namą, tada atgal į kažkur... Ponai tie santechnikai 😀 bet vakare jau užtat išlies išlyginamąjį sluoksnį ir pirmadienį ar antradienį bus mano gražios baltos grindys sudėtos 🥰  tuomet jau viskas turėtų pajudėti daug greičiau :)

bet tai  kaip greitai  Tu sukiesi Rykute, greitai su ikurtuvem sveikinsim  ir ikurtuviu dovanas siusim, vesim, nesim :)

Atsakyti

labas,

bet tai  kaip greitai  Tu sukiesi Rykute, greitai su ikurtuvem sveikinsim  ir ikurtuviu dovanas siusim, vesim, nesim :)

Man kaip tik atrodo ilgai, labai daug pašalinių išlaidų, o ir paskolas reikia mokėti tuo pačiu. Bet labai labai noriu kuo greičiau išsikraustyti, kad ir į nebaigtą pusiau remontinį variantą 🥰

Atsakyti

Šiandien turėjau klientę kuri ėjo į anūko vestuves, metų jai labai labai daug 🥰 kokia nereali močiutė 🥰🥰🥰 padariau aš jai makiažą lengvą, bet paryškinau bruožus jau išblukusius, kiek jai laimės buvo, kokia ji laiminga 🥰🥰🥰 norėjau neimti pinigų nei kiek, bet kategoriškai liepė pasakyti kiek mokėti, ir kitai anūkei neleido sumokėti, nes ji pati pajėgi 😀 tad simboliškai paėmiau iš jos užmokestį, ji patenkinta išėjo. Atbėga anūkė sužinojus kiek sumokėjo, man damokėti 🤣😂 sakau nereikia, man garbė ir didžiausia laimė turėti tokią nuostabią klinentę 😍🥰

Atsakyti

Pagaliau namie. Iš ryto lijo, dieną saulė kepino, po dabo važiavau su dukterėčia Dioro apžiūrėt, elektra metro dingo. Pastovėjo 20 min, paskui kažkaip davažiavo iki kitos stoties ir visus išvarė lauk. Perėjom į kitą liniją, atvažiavom į vietą, o čia pila kaip iš kibiro. Per metrą nieko nesimato. Pagaliau dasigavom iki muziejaus, vos įėjom į salę, pradėjo kaukti priešgaisrinė sirena. Vėl visus išvarė lauk. :oh: Po 10 min suleido atgal, mes jokio gaisro nėra, o sirena ėmė kaukti nes elekros dėl audros kilęs elektros šuolis išvedė sistemą iš proto. Tai dabar grįžus taip man gera su arbata prie kompo, kad ir apsakyt nemoku  :D​ 

Atsakyti

Metro greičiausias ir patogiausias viešasis transportas, nu bet toks š kartais, kad nervai nelaiko  :oh:  Vasarą neįmanoma kvėpuoti vagonuose, žiemą baisiai šalta. O autobusuose ir tramvajuose kuo puikiausiai kondicionieriai veikia. Nesuprantu, kodėl jie čia taip nesąmoningai padarę. Ir tie elektros šokinėjimai varo iš proto, kai visai neveikia metro linijos arba yra tokių ruožų, kur žiauriai trūkčioja važiuojant. O žiemą jei tik ledukas dedasi, vėl problemos su metro. Viskas būtų dzin, tik mes tokioj vietoj gyvenam, kad tik metro stotelė šalia. Iki kito transporto reikia pavažiuoti tuo pačiu metro  :oh:  :lol:​ 

Atsakyti

Labas rytas.

Kažin, yra daugiau puspročių 5:30 kavą geriančių, ar čia aš tik viena tokia?

Atsakyti

Labas rytas.

Žinoma tiktų viena  :D​ 

Atsakyti

Terreza, aš 6.40 jau norėjau kavos. 

Atsakyti

Labas rytas.

Kap tycia siandien kava velyva :) bet pries ja arbuzas buvo :) O kas cia taip anksti  kavos Tave pakviete ;) kates?

Terreza, aš 6.40 jau norėjau kavos. 

tik norejai?  jeigu negerei, tai  'silpnas' buvo  troskulys :)

Žinoma tiktų viena  :D​ 

:lol:

Labas rytas :) saltas  rytas :)

o siaip ta va panos jauciuosi labai sena, tiksliau r esu sena  jau :cray: :(  :D.  vienu zodziu kazkas pasidalino irasu vienoje grupeje, taip  nuklydau i savo  kaimo  1988 metus,  buvo  filmuotas  vienas renginys, paskui dar  visokiu irasu  per YouTuba,  tada aisku pradedi tyrineti  kas ten tokie yra, gal ka pazistu  ir  va  uzmaciau savo tevus, o gi jie gerokai jaunesni  ten nei as dabar, paskui ir save  pamaciau ir broli, tai kazkaip keistas jausmas, kad taip greitai praleke tas gyvenimas :) nemaniau, kad toks  irasas is tokiu metu  egzistuoja, bet pamenu, kad  buvome toje sventeje :) Nors imk ir susuk 'sustok akimirka  zavinga'  :)

Atsakyti

Sistina, nu čia dabar. Sena ji. Pffffff

Kavos gavau vėliau, tyliai skaičiau knygą, kad nebūčiau išjuokta už nemiegojimą per išeigines. Kavą savaitgalį aš tik lovoje geriu, tą pirmąją. 

Atsakyti

Tu jauna dar  nesuprasi :)  ha ha ha bet kai  pradeti galvoti, kad darei, buvai, matei  vietoje eisiu, darysiu, matysiu :)  va tada sako zmogus jaus sensta,   daznai  pagaunu save mastant ka  dariau, nei ka darysiu :) ai nu tik kvepalu sarasas i  prieki eina :) ka reikes dar susipirkti  :lol: :oh:

Sistina, nu čia dabar. Sena ji. Pffffff

Kavos gavau vėliau, tyliai skaičiau knygą, kad nebūčiau išjuokta už nemiegojimą per išeigines. Kavą savaitgalį aš tik lovoje geriu, tą pirmąją. 

kokia  Tu gera :) tyliai  ramiai :), o as savo silkines kojytes  nesu i virtuve  ir  vienu JUROS mygtuko paspaudimu, garsiai prisipilu puodeli silkines espresso kavos :) :lol: O siandien  dar norejau kazko saldaus, tai  traukiau  melynes is saldiklio, dejau i blenderi su plakama grietinele truputi cream suriu, keliais saukstais varskes ir  viska sublenderiavau :)  gavosi  puikus 'kazkas' . cia  tik norejau  pasakyti, kad as vis  dar liekneju :)  letai labai  letai,  bet  zemyn ne aukstyn  kyla skaiciai :)

Atsakyti