Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Kaip Blueta sako, byzgiu kaip užsukta, tik pas kirpėjuką uodegą prisėdau. Laukiu savaitgalio, kad išsimiegoti.  :rolleyes: 

Atsakyti

Kaip Blueta sako, byzgiu kaip užsukta, tik pas kirpėjuką uodegą prisėdau. Laukiu savaitgalio, kad išsimiegoti.  :rolleyes:

Aš irgi. Bo mano uodeguotos berazumės vis anksčiau mane pažadina. Sakiau šiąnakt pasidėsiu biūdą vandens šalia. Tegu tik pabando prisiartint.  :gun_bandana:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 08 rugpjūčio 2019 - 19:15
QUOTE(Upjora @ 2019 08 08, 18:56)
<p>Kaip Blueta sako, byzgiu kaip užsukta, tik pas kirpėjuką uodegą prisėdau. Laukiu savaitgalio, kad išsimiegoti.  rolleyes.gif </p><p></p>

Nebyzgiu. Vakar atvaziavom su vaikais pravedint galva i Nida, lb daug vaikstom, grozimes ir tiesiog bunam kartu.

labs.
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 08 08, 17:39)
O tai į sm ir eiti visada per tą adblock? Plius jis po 14 d. jau mokamas patampa  hmm.gif​ </p>

Taip, visur per ji eini. Man nemokamas iki db jis, net pavadinime raso, kad free

QUOTE(Blueta @ 2019 08 08, 20:53)
Nebyzgiu. Vakar atvaziavom su vaikais pravedint galva i Nida, lb daug vaikstom, grozimes ir tiesiog bunam kartu.

labs.

O, kokie zmones.
Man irgi jau pas kirpeja reik, esmi liuc dabar.
Atsakyti

Blueta, smagu tave čia matyt! Pasiilgau! 

Linamog, mano kirpėjukas manęs griežtai nekerpa. Net centimetro. Jis augina plaukus veselai. Aš jau jam grąsinau, kad pati kirpsiu. Tai sutiko per sekantį dažymą pakirpti. Šakojasi galiukai. Jis bliamba, augina kasas man. 

Terreza, ko jos anksti kyla? Paškustvos.

Lodorius dieną naktį miegotų, jei galėtų. Vakar pagaliau su drauge susibėgom trumpam su šunimis prasieit, tai lodorius pirmą pažintį su stirna apturėjo, oi, kokias kalnų sutartines dainavo. Žvengė visi aplinkiniai šunininkai. 

Atsakyti

Daugumai pūkuotų uodeguotų paryčiais meilė užeina  :wub:  :D  Mūsiškė 4-6 ryto myluotis užsimanydavo  :wub:  

Jau kaip laukiu nesulaukiu savo vienišų atostogų Lietuvoj  :lietuva: 

Atsakyti

Labas rytas, o aš laukiu savo grindų 😂 vakar turėjo pradėti, bet santechnikas nesugebėjo prieš tai atvykti krano į lauką padaryti, nors tai turėjo būti padaryta dar aną rudenį 🙄 tai šiandien tarp darbų turiu paimti, nuvežti į namą, tada atgal į kažkur... Ponai tie santechnikai 😀 bet vakare jau užtat išlies išlyginamąjį sluoksnį ir pirmadienį ar antradienį bus mano gražios baltos grindys sudėtos 🥰  tuomet jau viskas turėtų pajudėti daug greičiau :)

Atsakyti

Laba. Blueta, jau tikrai pasiilgom mes tavęs čia.

Terreza, ko jos anksti kyla? Paškustvos.

Lodorius dieną naktį miegotų, jei galėtų. Vakar pagaliau su drauge susibėgom trumpam su šunimis prasieit, tai lodorius pirmą pažintį su stirna apturėjo, oi, kokias kalnų sutartines dainavo. Žvengė visi aplinkiniai šunininkai. 

Oi kaip seniai begirdėjau šitą žodį, net nepamenu iš kur :hmm: , va paškudla daugiau buvo vartojamas, dukra mano kažkada šunę taip vadindavo.  :D 

Lodorius prajuokino, o ką į tai stirna, į jo dainavimą, jaučiu akis išpūtus buvo.  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2019 08 08, 23:01)
<p>Blueta, smagu tave čia matyt! Pasiilgau! </p><p></p><p>Linamog, mano kirpėjukas manęs griežtai nekerpa. Net centimetro. Jis augina plaukus veselai. Aš jau jam grąsinau, kad pati kirpsiu. Tai sutiko per sekantį dažymą pakirpti. Šakojasi galiukai. Jis bliamba, augina kasas man. </p><p></p><p>Terreza, ko jos anksti kyla? Paškustvos.

Mane tai kerpa, praktiskai, kas antro vizito metu, pakerpa galiukus. Bet jis zino, kad as nenoriu ilgesniu plauku ir man svarbu, kad galai butu sveiki ir nenusiure.

geras zodis. Is mano vaikystes....mama naudodavo.

labas rytas.
Atsakyti
Aha, is pasiurusiu galu jokio grozio.
Atsakyti

Baba sakydavo paškustva. 

Galai pašiurę negražu, toks jausmas, kad kirpėjukas laukia veselės labiau už mane.  :laugh: 

Festina, aš per vienišą savaitgalį Lietuvoje taip atsipučiau, nors keliaujant neapleido jausmas, kad su šeima fainiau keliauti. Nėr kada nuobodžiauti su jais.  :devil:  :devil: 

Pliaupia šiandien, tai kiemo darbams stop, diedas sakė, teliką žiūrės, o aš paprašiau tris reikalus sutvarkyti, na, jei liks laiko nuo teliko žiūrėjimo. Kaip aš jam pavydžiu tų 6 savaičių vasaros atostogų.  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Pas mus Kaune ir liūtis siaubia miestą žiauru. 

Plaukus nurėžiau labai labai nemažai, negražu nušiūre ir nutrupėję galai. 

Atsakyti