Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Čin Čin su kava iš batutų su Maja 🥰

Pridėta:

Atsakyti

Va kaip gerai, nereikia ne Ispaniju ❤🌞

As tai pedikiure kaifuoju dabar 😄

Atsakyti

Laba ryta :4u: , kaip ramu cia siadien  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresnia: 06 rugpjūčio 2019 - 09:28

Laba ryta :4u: , kaip ramu cia siadien  :)

Nu rimtai kaip išmirę  :unsure:​ 

Atsakyti

Taigi vaaasara  :rolleyes: 

Aš tai dar ligonis, nesinori nei kalbėti  :frusty: 

Atsakyti

Nu ieko as vel banda visas pakalbinti  :D 

Labas rytas  :4u: tai kur vakar visos dingusios?  :rolleyes:  :)​ 

Atsakyti

Laba, aš tai šiandien tiesiai iš Palangos į darbą praktiškai  :D​  maže tik namo pas močiutę ir palikau 😇

Atsakyti

Labas rytas.

Čia taip būna, kai prisėdu paskaityt:

67639639_405940100269273_575188943767601

Atsakyti

Labryt,

Oras puikumėlis, juoda šikna pirmą kartą atsisakė eit į lauką. Sėdi savo guolyje dabar visas įsižeidęs ir negavęs ėst.  :B 

Miargai, kas naudojatės AdBlok programke, jums paskutiniu metu viskas ok? Blyn pas mane neveikia. Vakar pabandžiau ištrint ir iš naujo parsisiųst, net telefoną perkroviau. Šūds, vis tiek kabo reklamos  :oh:​  Kuriuos appsus naudojat samsungų turėtojos? 

Atsakyti
Labas rytas :)
:4u:
Mes vakar mano masinyte pardavem, atvaziavo ir nupirko, tai palydejom kol isvaziavo, tada pas MB teti uzvaziavom kavos, ziurinejosi jis bilietus i LT sventems, tai be £300 niekaip, nusprende, kad sventes praleis su mumis.  :rolleyes:
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 08 08, 09:33)
<p>Labryt,</p><p></p><p>Oras puikumėlis, juoda šikna pirmą kartą atsisakė eit į lauką. Sėdi savo guolyje dabar visas įsižeidęs ir negavęs ėst.  cool.gif </p><p></p><p>Miargai, kas naudojatės AdBlok programke, jums paskutiniu metu viskas ok? Blyn pas mane neveikia. Vakar pabandžiau ištrint ir iš naujo parsisiųst, net telefoną perkroviau. Šūds, vis tiek kabo reklamos  doh.gif​  Kuriuos appsus naudojat samsungų turėtojos? </p>

Parsisiusk free adblock browser ir nustatymuose padaryk kaip pagrindine narsykle, vualia
Atsakyti

Parsisiusk free adblock browser ir nustatymuose padaryk kaip pagrindine narsykle, vualia

O tai į sm ir eiti visada per tą adblock? Plius jis po 14 d. jau mokamas patampa  :hmm:​ 

Atsakyti