Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Jetau, kaip gaila arkliuko. I ta grandine ant kojos net skauda ziuret   :cry2:  :cry2:  :cry2: 

Issikuopiau namus siandien, spinta susitvarkiau, ispasolvoninau lauk voskias nesamones, kuriu jau kelis meytus uzsidejus nebuvau, dabar tiek vietos atsirado. Idomu, per kiek laiko vel visko prisikaups?  :hmm: 

Orage, Oragiuka pati blondini? As nesiryzau, maniskis i kirpykla blondintis ejo. Bet gavosi visai neblogas rezultatas  :ax:​ 

Atsakyti

Parodyk kokia blondine padarei. 

Jetau, kaip gaila arkliuko. I ta grandine ant kojos net skauda ziuret   :cry2:  :cry2:  :cry2:

Issikuopiau namus siandien, spinta susitvarkiau, ispasolvoninau lauk voskias nesamones, kuriu jau kelis meytus uzsidejus nebuvau, dabar tiek vietos atsirado. Idomu, per kiek laiko vel visko prisikaups?  :hmm:

Orage, Oragiuka pati blondini? As nesiryzau, maniskis i kirpykla blondintis ejo. Bet gavosi visai neblogas rezultatas  :ax:​ 

Juo, pati. Aš gi kirpėjos anūkė  :D 

Bet žinok nesigavo. Pirmą kartą nudažiau, tai šiek tiek pašviesėjo, bet išlindo toks ryžas atspalvis. Nuvariau, nupirkau kitus dažus dar kartą nutepiau, fyg, ryžumas nuėjo, bet nenusibalino. Jis gi pas mane ne tamsus, galvojau juokas čia bus. A nifiga, pypins irgi į kirpyklą.

Atsakyti

Vadinasi neprasoviau iskart i kirpykla issiuntus  :D Kazkaip man sviesinimas labai jau sudetingas reikalas atrodo...

Atsakyti

Mano sūnui buvo skiauterė nubalinta kokioje 3k vasarą, prieš mokyklą apkirpom, kad nesimatytų taip. Kirpykloje tiesiog su milteliais nuėmė ir tiek :)

Atsakyti

Nu ir vėl pasigirsiu. Šiandien iš grupės, kurioje esu, administratoriaus (jis į pensiją išėjęs buvęs vieno Italijos universitetų profesorius, dėstęs fotografiją) gavau pasiūlymą jungtis į kitą, uždarą grupę, į kurią patenkama tik su kvietimais.

Džiaugiuosi iki mėnulio ir atgal, nes tai reiškia, kad mano darbus pastebėjo fotografiją išmanantys.

:yahoo:   :yu:  :showoff: 

Atsakyti

Nu ir vėl pasigirsiu. Šiandien iš grupės, kurioje esu, administratoriaus (jis į pensiją išėjęs buvęs vieno Italijos universitetų profesorius, dėstęs fotografiją) gavau pasiūlymą jungtis į kitą, uždarą grupę, į kurią patenkama tik su kvietimais.

Džiaugiuosi iki mėnulio ir atgal, nes tai reiškia, kad mano darbus pastebėjo fotografiją išmanantys.

:yahoo:   :yu:  :showoff:

Užuodžiu naują studentę ateityje  :D​ 

Atsakyti

Vadinasi neprasoviau iskart i kirpykla issiuntus  :D Kazkaip man sviesinimas labai jau sudetingas reikalas atrodo...

Tikrai neprašovei. Aš dabar dar apžiūrėjau galvą, blyn iki žaizdų vietom išėsta  :unsure:  :oh:  Nežinau ar dėl to, kad 2x dažiau ar antrieji dažai tokie brudni buvo  :oh:​ 

Atsakyti

Užuodžiu naują studentę ateityje  :D​ 

Vargu. Greičiausiai taip ir liksiu savamokslė. Nors pastudijuoti labai norėčiau, bet.... Sunku suderint būtų.

Atsakyti

Labas rytas.

Nesu portretistė, bet va šitas kažkaip visai neblogai pavyko:

Priedas  07.JPG   56,39KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 05 rugpjūčio 2019 - 07:49

Labas rytas, koks geras pirmadienis 🥰 lova, kava ir žydras dangus su jūros kvapu 😁 

Atsakyti

Laba ryta  :4u:  

vakar pas mus buvo cepelinu diena, turejom uzsisake cepelinu, bet tokia guma jau, krakmolo prideta daugiau nei reikia, siandien dar turiu viena pietum, bet nelabai jauciu jis bus  :rolleyes: 

As kai maza buvau auginom du ponius, tai man arkiai ir laabai prie sirdies  :wub:​ 

Atsakyti

Guliu pleže ir kaifuoju, nu galėčiau gyventi Palangos pakraštyje 🥰

Atsakyti