Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas. Šiandien mano planuose gėlių turgus. 

O ką veiksit jūs?

Atsakyti

Labas rytas, 

Siandien visiskai nieko, tinginio diena. Vakar su dukterecia shopinames, visokius paskutinius dalykelius sventei rinkom. 

Vakarienei bus rakletes, kad irgi, maziau darbo butu. 

Atsakyti

Labas rytas, 

Siandien visiskai nieko, tinginio diena. Vakar su dukterecia shopinames, visokius paskutinius dalykelius sventei rinkom. 

Vakarienei bus rakletes, kad irgi, maziau darbo butu. 

Kas kas? Rakletės? Kas tas yr?

Atsakyti

Labryt Vakar nuo ryto labai savęs gailėjau, kad šeštadienį reikia keltis anksčiau nei į darbą. Bo gi giminės susitikimas. Bet netikėtai tas susitikimas visai fainas buvo. Susipažinau su tolimesne gimine, o svarbiausia šalia kiemo radom žmogaus arklį. Jo banda nepriima, muša, jis buvo pririštas visai prie mūsų sodybos. O jis toks žmogaus arklys, kaip katinas. Tik užmatė, kad ateinam, iš karto atėjo, galvą įrėmė man į pilvą, kad glostyčiau :wub: Šėrėm duona iš rankos :wub: Grįžtant namo su Oragiuku nutarėm, kad abu norim arklio  :B  :D

Priedas  20190803_124818-1512x2016.jpg   573,53KB   0 Parsiųsta kartų

Šian tingėsiu.

Atsakyti

Arkliams negalima vieniems gyvent, jie suserga nuo to. Turi šalia kitas gyvūnas būt, nebūtinai arklys, gali kad ir karvė, avis, šuo 

Atsakyti

Aš irgi noriu arklio. Galėtų gyventi su žirafa.

Vakar dažėme tvoras, šiandien visur gelia   ir panagės pajuodusios nuo dažų.

Reikia ritintis iš lovos uošviai jau važiuoja čionai. Pasikviečiau pas mus paatostogaut. Tai reik patalynę apvilkt, aslą prašluot. Dar vaikutis blynų prašo. Juk sekmadienio rytas!  :D 

Atsakyti
Vaikutis blynu gali jau ir tau iskept. Tai nuo to ir pradek.
Atsakyti

Arkliams negalima vieniems gyvent, jie suserga nuo to. Turi šalia kitas gyvūnas būt, nebūtinai arklys, gali kad ir karvė, avis, šuo 

Tai jis negyvena vienas. Šalia visa banda. Tik jis atskirtas, nes jį muša, jeigu tu apie tai.

Atsakyti

Labas rytas iš darbo 😁 aš planuose Palanga 🥰   Prieš tai pažastų ir bikini depiliacija 😂🤣 nes mauduko tokio neturiu šortinio 😅

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 04 rugpjūčio 2019 - 11:09

Kas kas? Rakletės? Kas tas yr?

Suris toks. Esu rasiusi kelis kart cia, tiesiog ant bulviu, ivairiu mesyciu, juros gerybiu, uzdedi ta suri ir kepi specialioje keptuveje. Labiau ziemos patiekalas, bet reikia mazinti saldymo kameros atsargas - tai teks valgyti ir vasara  :D 

Koks fainas arklys, kuo jau jis neitinka visai chebrai  :unsure: 

Vakar ziurejau filma, nesenai isejes, angliskai Unplanned. Tikra istorija. Kas ruosiasi ziureti, ispeju, kad apie abortus. 

Radau filmai.in pavadinimu Neplanuotas. Verta paziureti, nebent asmeniskai sita tema butu per sunki  :4u: 

Atsakyti

Koks fainas arklys, kuo jau jis neitinka visai chebrai  :unsure:

Nu mes priėjom bendrą išpvadąt, kad arba auga konkurentas eržilui arba serga kažuo. O kaime, pririštas grandine prie kojos, ta grandinė nutrynusi koją, nors apsibliauk ir vežkis namo.  :unsure: 

Spėkit ką veikiu  :B  Darau iš Oragiuko blondinę  :B  :D​ 

Atsakyti

Parodyk kokia blondine padarei. 

Atsakyti