Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nea  :unsure:  Nuo to prakeikto paraceto skūra lupasi nuo rankų, jau ant šlaunų atopiniai plėmai plečiasi, nieko gero  :frusty:  Ir dar naktim nemiegu nuo kosulio, bet pilvo raumenis puikiai jaučiu  :lol:​ 

Rimtai puola tave. 

Laikykis. 

Atsakyti

Rimtai puola tave. 

Laikykis. 

Gyvensiu, ne pirmas kartas  :mirksiukas:

Ar taip, ar kitaip, reikia nors vienos tokios netikusios, šitam gražuolių bury  :flirt2:​ 

Atsakyti

Pagaliau nuėjau į seniai planuotą Ch. Dior parodą. Ne-re-a-li. Nuostabi. Nepakartojama. Su niekuo nesulyginama. Sėdžiu apspangus nuo grožio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 02 rugpjūčio 2019 - 21:59

Vienas šuo, bet ilgas, skersai būdą išlindęs

Ir taip sukočiota būdutė...

Atsakyti

Skauda Festinos nuotykius skaitant... Sveikatos tau kibiras, brangioji. 

Terreza, aš varvinau seilę į tavo nuotraukas žiūrėdama. 

Madam, tavo šuo vietoj užpakalio antrą galva turi!  :bigsmile:  :lol:​ 

Atsakyti

Skauda Festinos nuotykius skaitant... Sveikatos tau kibiras, brangioji. 

Ačiū  :4u: 

Man visada ką nors skauda  :irnesakyk: Jei atsikeliu ryte ir nieko nejaučiu, suabejoju, ar tikrai jau atsikėliau  :D  :D  :D 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: mes siandien su kolega sedim ofise iki 5, prisinesem aalyvuoiu, suriu visokiu, crakeriu. Net vyno be alkoholio radom  :D svente darbe pilnais zandais  :yahoo:​ 

Atsakyti

Laba visoms, 

Pagaliau nuėjau į seniai planuotą Ch. Dior parodą. Ne-re-a-li. Nuostabi. Nepakartojama. Su niekuo nesulyginama. Sėdžiu apspangus nuo grožio.

Ar cia ta kur V&A vyksta? 

Ir as i ja labai noriu  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 03 rugpjūčio 2019 - 12:23

Laba visoms, 

iki kada ji vyksta? Reiktu mama pakalbint apsilankyti  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Laba visoms, 

iki kada ji vyksta? Reiktu mama pakalbint apsilankyti  :rolleyes:​ 

Taip, V&A. Vyksta iki rugsėjo pirmos.

Aš planuoju dar ateinantį penktadienį po darbo eti, dukterėčią įvesiu. O jei ir judvi prisijungtumėt, būtų visai smagu  :mirksiukas: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 03 rugpjūčio 2019 - 14:53

Aš planuoju dar ateinantį penktadienį po darbo eti, dukterėčią įvesiu. O jei ir judvi prisijungtumėt, būtų visai smagu  :mirksiukas:​ 

as iki 7pm kita savaite penktadieni dirbu  :unsure:​ 

Atsakyti

Sveikos, šiandien nors darbo ir nemažai, bet nepatingėjau po jo į Elektrėnus nuvažiuot, pažiūrėjau vandens motociklų varžybas, vėliau Trakuose pavalgėm midijų  :essen:  su nuostabiu vaizdu į pilį  :wub:​ 

Atsakyti