Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Oi, negaliu, zvengiu  :laugh:  :laugh:

Kiba isimylejai, Orage, kad tokia issiblaskius?

Nea, tik reikalų nebeapžioju jau... Viskas bėgte, sekundžių ir milimetrų tikslumu. Išskyrus klaviatūrą pliac   :B  :D​ 

Atsakyti

Vieryk vieryk.  :D

O Oraginui žinok aš ne foto siučiu, aš jam gyvai rodau  :D  Tai šitoj vietoj bent rizikos nėr.

Jez, kad tavo žodžiai kažkam į ausį. Man visai patiktų taip  :B  :D  

Tai babytes atvykimo proga vis dar karine parengtis? :D 

Atsakyti

Tai babytes atvykimo proga vis dar karine parengtis? :D
Nea, babytė atmeniajetsia. Daktariukas Klp patvirtino, kad tyrimą ir pas juos daro su narkoze  :B  :D​  Tai dar kokie 6 skambučiai iš šeimos narių pasitikslinimui ar tikrai, ir problemos nebėr  :B
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 12 kovo 2019 - 20:08

Nea, tik reikalų nebeapžioju jau... Viskas bėgte, sekundžių ir milimetrų tikslumu. Išskyrus klaviatūrą pliac   :B  :D 

Jei rimtai, kaip as tave suprantu. Kaip man tas lekimas atsibodo.

Atsakyti

Jei rimtai, kaip as tave suprantu. Kaip man tas lekimas atsibodo.

Tai nelekit. Bene kas medali uzkabins uz persidirbima :D

As snd karstligiskai bandau įveikti knyga, nes irgi veluoju i bible :D

Rykute, tere, ar yra teke kurioj nors kelionėje gert vaistus nuo maliarijos?

Atsakyti

Man jau ir prasitest nebeleido, sake, ponicka, nebeafigelinkit.

Aš dar nepasiekiau tokio lygio.  :D​ 

Atsakyti

Nesu gėrusi nei karto, bet aš į jokias rimtas džiungles nesu vykusi :D 

Atsakyti

Gaile, mano darbe labai daug visokiu dead line. Nori nenori turi lekt.

Atsakyti

Nevieriju. Nu tai gerai, kad ne bankui kokia sepsy foto, skirta Oraginui. wub.gifAs su CityBee apduzgiau visa Klaipeda, uzveluotas bibliotekos knygas patyliukais sumeciau i knygu grazinimo deze ir pabegau. Visai akuratna arbuza IKI nusipirkau, beveik kaip vasarinis.
Ziuriu per Balticum kazkokia laida, panasiai kaip "Farai", tik veiksmas Klaipedoj. Tai egzemplioriai tokie, kad as nezinau, kokios pagarbos nusipelno pareigunai, kurie turi su tokiais vazotis, ryskintis, issiaiskint, kas kviete, kas nukentejes ir kas pretenziju turi. Veiksmas, aisku, dazniausiai bendikuose. As ju vietoj jau seniai buciau su bananu per kupra pertraukusi ir dar tazerio desertui.

auksinis reikalas ta grazinimo deze :Dkokio bieso tas farines laidas ziuri :unsure: :D

o kur tavo ratai,kad bitutes prireike?

Atsakyti

vakar paziurejau filma Zalia knyga, rekomenduoju, geras :)

Atsakyti

Negali nelėkt. Darbas toks su ištisiniais deadline'ais. O darbe dažnai iki savo darbų nedasikasi, nes amžinai gesini gaisrus tam to, šitam ano vakar reik. Aš jau rimtai svarstau apie "lankymo valandas" užsidėt, nes nu pliac nesikeikus. 

Atsakyti

Nevirskinu darbinio streso. Blokas man ant smegenų iskart, kunui paralyzius. Jei tik pradeda duzgint kas nors, vsio, susergu, visiškai rimtai, tikra liga, suveikia man psichosomatiskai

Atsakyti