Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Normalus tas varikliukas pas mane  :D  tik idėjų daug visokių, reiktų man gero finansininko, nes skaičiuot nemoku  :rolleyes:   Aš kaip Gailė nenorėčiau Tenerifėje gyventi, labiau patiktų keliauti po skirtingus pasaulio kampelius. Jei jau keisti gyvenamąją vietą, tai tikriausiai rinkčiausi žemyną, Ispanijos pakrantę, mažą miestelį,i tai reiktų pagyventi ar patinka. Tenerifėje buvau daug kartų ir nevilioja ji manęs. 

Labas rytas

Man Ispanijos žemyninėj daly klimatas per ekstremalus. Nesugebėčiau ten vasarą gyvent. Va tenerifej tobulas klimatas 

Atsakyti

Man Ispanijos žemyninėj daly klimatas per ekstremalus. Nesugebėčiau ten vasarą gyvent. Va tenerifej tobulas klimatas 

Man ten šalta 😁 

Atsakyti

Man ten šalta 😁 

Pietinej daly šilta. Sakyčiau lb komfortiska, visad apie 25

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2019 08 02, 13:08)
Pietinej daly šilta. Sakyčiau lb komfortiska, visad apie 25</p>

O, man butu pats tas.
Pasoviau i orkaite cenachus su perlinem krupuom, baravykais ir sonkauliukais.
Atsakyti

O, man butu pats tas.
Pasoviau i orkaite cenachus su perlinem krupuom, baravykais ir sonkauliukais.

Kaip ten tu? Vysks ok?

Atsakyti

Pietinej daly šilta. Sakyčiau lb komfortiska, visad apie 25

Nu, tai sakau, kad šalta 😁 man patinka 30+ tad vasarą pabučiau pakrantėje žemyne, o žiemą keliaučiau po kitas šalis tolimas 🥰

Atsakyti

Saloj gyventi nenoreciau jau vien del to, kad kas karta norint kur nurs nuvykti tektu derintis prie skrydziu grafiko. As kaip ir Rykute varyciau i zemynine pakrante.

Atsakyti

Laba, 

Tai milijonus dalinamės? Kur gyvenčiau nežinau. Bet, norėčiau turėti savo nedidelį restoraną arba viešbutį, jaukiame pajūrio miestelyje. Arba nedidelį knygyną. Gali būti ir prie vandenyno, arba kur nors kalnuose. Mažas, jaukus, ypatingas, ne masėms. Dar auginčiau Azijos leopardinę katę, gal net ir savanna ar bengalų veislyną turėčiau. Jiems nupirkčiau atskiras patalpas, įrengčiau atitinkamai. 

Bet, dabar galvoju prisimindama Zuokus, gal ir dabar gyvenam "ant kokio" milijono, ką ten gali žinoti  :unsure: VA, Zuokienė kiek metų nežinojo apie meno vertybes namuose.  :D 

Tresnia, jeigu norisi vestuvių dviese, tokias ir darykit. Aš labai džiaugiuosi, kad mes taip darėm. Sveikinimai su mašiniuku  :4u: 

Terezza, fainiai dėl darbo  :4u: 

Festina, - ar pasveikai? 

Ir kaži kaip Piene su savo pūslėmis  :unsure: 

Atsakyti

Zuokiene kirto is peties diedui. Perspjovė visus ssedzius ir jasaicius :D

Atsakyti

Festina, - ar pasveikai? 

Nea  :unsure:  Nuo to prakeikto paraceto skūra lupasi nuo rankų, jau ant šlaunų atopiniai plėmai plečiasi, nieko gero  :frusty:  Ir dar naktim nemiegu nuo kosulio, bet pilvo raumenis puikiai jaučiu  :lol:​ 

Atsakyti

labas, 

na  nepatikesite, bet  nusipirkau  loterijos bilieta, bet si karta  tik 43 milijonai  :)  kai  laimesiu pasisakiusioms apie vizijas padesiu jas igyvendinti :) tik turekite omenyje, kad ne 143 milijonu,o tik 43 :)   tad  viskas bus su saiku :)

sveikatos  negaluojancioms, o as siadien  is gydytojo, kad mano  lump traukiasi :)  tai kaip ir  'paleido'  mane is iskaitos :) jeigu ko reikes pas savo  daktariuka kulniuosiu :)

p..s  a kazi kur Savaite, Frofesore, Blueta dingusios kybo investuoja  ka nors kur nors :)

Atsakyti
QUOTE(Fate Fate @ 2019 08 02, 14:39)
aip ten tu? Vysks ok?

Aha, FB update brukstelejau.
Atsakyti