jau turbut arciau prikisti snukucio niekaip neiseina
Arčiau jau tektų į telefoną įlįst
As kaip Orage, tureciau prieglauda, tik gal ne sunu, o katinu Nors ne, butu ten visko, ir sunu, ir katinu, ir net balandziu gal Dar tureciau dideli nama kur nors grazioje vetoje uzmiestyje, pora zirgu... kokius 4 sunis ir net nezinau kiek katinu, bet juodu orientalu tai tikrai kokius 6 O dar tame name butu atskiras kambarys batam Ech, jauciu reikia koki bilieteli nusipirkt?
Jis prisipažino, kad pamoka jam patiko. Ir mokytoja labai faina, jokio jaudulio, tik geros emocijos.
Kai laimėsiu loterijoje, mesiu darbą ir puoselėsiu sodą, turėsiu daug šunų. Gal net arklį. Ar žirafą. Būtinai namuką Telšiuose diedui pirksim. Daug skaitysiu ir dėlionių dėliosiu. Keliausiu. Nu, reiks ir pinigus kur įdarbinti, kad neštų pelną. Tik tiek.
As kaip Orage, tureciau prieglauda, tik gal ne sunu, o katinu Nors ne, butu ten visko, ir sunu, ir katinu, ir net balandziu gal Dar tureciau dideli nama kur nors grazioje vetoje uzmiestyje, pora zirgu... kokius 4 sunis ir net nezinau kiek katinu, bet juodu orientalu tai tikrai kokius 6 O dar tame name butu atskiras kambarys batam Ech, jauciu reikia koki bilieteli nusipirkt?
kol skaiciau taip jau ir isivaizdavau visa uki va batu kambari tai imu
Buvo laikas kai tai galėjau suderinti, tai ir vėliau manau sugebėčiau be problemų 😁
su Tavo varikliuku ir turint pinigu baisu ir pagalvoti ka Tu gali sugebeti
Jis prisipažino, kad pamoka jam patiko. Ir mokytoja labai faina, jokio jaudulio, tik geros emocijos.
Kai laimėsiu loterijoje, mesiu darbą ir puoselėsiu sodą, turėsiu daug šunų. Gal net arklį. Ar žirafą. Būtinai namuką Telšiuose diedui pirksim. Daug skaitysiu ir dėlionių dėliosiu. Keliausiu. Nu, reiks ir pinigus kur įdarbinti, kad neštų pelną. Tik tiek.
as suprantu, kad jums ugio netruksta na, bet kam ta zirafa nori isigyti ?
Smagu, kad sokis patiko, tai ziurek gal bus viena is laisvalaikio praleidmo formu su laiku.
as dar galvoju, kad drauges lankyciau manau, kad su pinigais lauks visada
Sistina, jei draugai, tai ir be pinigų laukia. Žirafos man labai gražios. Labai labai.
bet tiek daznai kiek as turesiu laiko gi nelauks teks susimoketi uz nedarbo dienas arba veztis atostogu ir tada plepeti plepeti
ka tik suzinojau, kad Bacardi romas neturi nei angliavandeniu nei baltymu a nei riebalu nu tikras dietininku gerimas jeigu nepridetas dirbtiniu saldikliu
su Tavo varikliuku ir turint pinigu baisu ir pagalvoti ka Tu gali sugebetiNormalus tas varikliukas pas mane tik idėjų daug visokių, reiktų man gero finansininko, nes skaičiuot nemoku Aš kaip Gailė nenorėčiau Tenerifėje gyventi, labiau patiktų keliauti po skirtingus pasaulio kampelius. Jei jau keisti gyvenamąją vietą, tai tikriausiai rinkčiausi žemyną, Ispanijos pakrantę, mažą miestelį,i tai reiktų pagyventi ar patinka. Tenerifėje buvau daug kartų ir nevilioja ji manęs.
Labas rytas
bet tiek daznai kiek as turesiu laiko gi nelauks teks susimoketi uz nedarbo dienas arba veztis atostogu ir tada plepeti plepeti
ka tik suzinojau, kad Bacardi romas neturi nei angliavandeniu nei baltymu a nei riebalu nu tikras dietininku gerimas jeigu nepridetas dirbtiniu saldikliu
As daug ideju turiu ka daryciau su tokiais pinigais,bet nesedeciau ilgiau kaip menesi.Ir is pradziu reiktu tuos pinigus kazkaip issukti nuo mokesciu,nes jie viena ranka duoda,kita atima,o man gali paskui pritrukti,kokio milijono-kito.
Va vakar draugei ismusem konsulini buta.Kaip apvaziavom ka jie duoda-atsoko fantazija is ju ka nors imti.Dar taip baisiai nebuvau maciusi.
Sistina-yra visas sarasas kas neturi angliavandeniu,gliuteno,riebalu ir tt.
Todel as va geriu Smirnova.
Labas rytas mamzes.