Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

jau turbut arciau prikisti snukucio niekaip  neiseina :)

Arčiau jau tektų į telefoną įlįst  :D​ 

Atsakyti

Aš tai dirbčiau  :D  bet daugiau skirčiau mokslams laiko ir lėšų. Darbą perkelčiau į savas patalpas, ne nuokojamas. O toliau tai būtų kelionės ir dar kartą kelionės  :wub:​ 

na kada  tu dirbsi  jeigu  keliones  ir dar keliones :)

Arčiau jau tektų į telefoną įlįst  :D​ 

na bet pabandyti galima :)

Atsakyti

As kaip Orage, tureciau prieglauda, tik gal ne sunu, o katinu  :D Nors ne, butu ten visko, ir sunu, ir katinu, ir net balandziu gal  :rolleyes:  Dar tureciau dideli nama kur nors grazioje vetoje uzmiestyje, pora zirgu... kokius 4 sunis ir net nezinau kiek katinu, bet juodu orientalu tai tikrai kokius 6 :D O dar tame name butu atskiras kambarys batam  :D Ech, jauciu reikia koki bilieteli nusipirkt?  :hmm: 

Atsakyti

na kada  tu dirbsi  jeigu  keliones  ir dar keliones :)

na bet pabandyti galima :)

Buvo laikas kai tai galėjau suderinti, tai ir vėliau manau sugebėčiau be problemų 😁

Atsakyti

Jis prisipažino, kad pamoka jam patiko. Ir mokytoja labai faina, jokio jaudulio, tik geros emocijos.  :rolleyes: 

Kai laimėsiu loterijoje, mesiu darbą ir puoselėsiu sodą, turėsiu daug šunų. Gal net arklį. Ar žirafą. Būtinai namuką Telšiuose diedui pirksim. Daug skaitysiu ir dėlionių dėliosiu. Keliausiu. Nu, reiks ir pinigus kur įdarbinti, kad neštų pelną.  :D​ Tik tiek.

Atsakyti

As kaip Orage, tureciau prieglauda, tik gal ne sunu, o katinu  :D Nors ne, butu ten visko, ir sunu, ir katinu, ir net balandziu gal  :rolleyes:  Dar tureciau dideli nama kur nors grazioje vetoje uzmiestyje, pora zirgu... kokius 4 sunis ir net nezinau kiek katinu, bet juodu orientalu tai tikrai kokius 6 :D O dar tame name butu atskiras kambarys batam  :D Ech, jauciu reikia koki bilieteli nusipirkt?  :hmm:

kol skaiciau taip jau ir isivaizdavau visa uki :) va batu kambari tai imu :)

Buvo laikas kai tai galėjau suderinti, tai ir vėliau manau sugebėčiau be problemų 😁

su Tavo  varikliuku :) ir turint pinigu  baisu ir  pagalvoti ka  Tu gali  sugebeti :)

Jis prisipažino, kad pamoka jam patiko. Ir mokytoja labai faina, jokio jaudulio, tik geros emocijos.  :rolleyes:

Kai laimėsiu loterijoje, mesiu darbą ir puoselėsiu sodą, turėsiu daug šunų. Gal net arklį. Ar žirafą. Būtinai namuką Telšiuose diedui pirksim. Daug skaitysiu ir dėlionių dėliosiu. Keliausiu. Nu, reiks ir pinigus kur įdarbinti, kad neštų pelną.  :D​ Tik tiek.

as suprantu, kad jums  ugio netruksta na, bet  kam  ta zirafa  nori isigyti :) ?

Smagu, kad sokis  patiko, tai ziurek gal  bus viena is laisvalaikio praleidmo formu su laiku.

as  dar  galvoju, kad drauges  lankyciau  manau, kad su pinigais   lauks visada :)

Atsakyti

Oo kokios svajonės. Aš tai turėčiau svečiu namus tenerifej ant jūros kranto. 💕

Laisvu laiku skaityčiau knygas pliaže ir vaikščiojau po Teide 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 01 rugpjūčio 2019 - 21:53

Sistina, jei draugai, tai ir be pinigų laukia. Žirafos man labai gražios. Labai labai.

Atsakyti

Sistina, jei draugai, tai ir be pinigų laukia. Žirafos man labai gražios. Labai labai.

bet tiek daznai kiek as turesiu laiko gi nelauks :) teks susimoketi uz  nedarbo dienas arba  veztis  atostogu  :) ir tada plepeti plepeti :)

ka tik suzinojau, kad Bacardi romas neturi nei  angliavandeniu  nei  baltymu a nei riebalu :) nu tikras dietininku gerimas :) jeigu nepridetas dirbtiniu saldikliu :)

Atsakyti

su Tavo  varikliuku :) ir turint pinigu  baisu ir  pagalvoti ka  Tu gali  sugebeti :)
Normalus tas varikliukas pas mane  :D  tik idėjų daug visokių, reiktų man gero finansininko, nes skaičiuot nemoku  :rolleyes:   Aš kaip Gailė nenorėčiau Tenerifėje gyventi, labiau patiktų keliauti po skirtingus pasaulio kampelius. Jei jau keisti gyvenamąją vietą, tai tikriausiai rinkčiausi žemyną, Ispanijos pakrantę, mažą miestelį,i tai reiktų pagyventi ar patinka. Tenerifėje buvau daug kartų ir nevilioja ji manęs. 

Labas rytas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 02 rugpjūčio 2019 - 07:56

bet tiek daznai kiek as turesiu laiko gi nelauks :) teks susimoketi uz  nedarbo dienas arba  veztis  atostogu  :) ir tada plepeti plepeti :)

ka tik suzinojau, kad Bacardi romas neturi nei  angliavandeniu  nei  baltymu a nei riebalu :) nu tikras dietininku gerimas :) jeigu nepridetas dirbtiniu saldikliu :)

As daug ideju turiu ka daryciau su tokiais pinigais,bet nesedeciau ilgiau kaip menesi.Ir is pradziu reiktu tuos pinigus kazkaip issukti nuo mokesciu,nes jie viena ranka duoda,kita atima,o man gali paskui pritrukti,kokio milijono-kito.

Va vakar draugei ismusem konsulini buta.Kaip apvaziavom ka jie duoda-atsoko fantazija is ju ka nors imti.Dar taip baisiai nebuvau maciusi. :D 

Sistina-yra visas sarasas kas neturi angliavandeniu,gliuteno,riebalu ir tt.

Todel as va geriu Smirnova.

Labas rytas mamzes.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif as darbe bet mintyse tai dar giliai miegu lovoj biggrin.gif
Atsakyti