Labai sveikinu, smagu girdet.
Labai sveikinu, smagu girdet.
Mergiotes, nu zinokit kaifuoju naujam darbe. Tai, ko labiausiai bijojau, labiausiai ir dziugina.
Nu kaip džiugu nėra to blogo, kas neišeitų į gerą
Sistina, 01 Rug 2019 - 15:16, parašė: Labas, as siandien vel aukle “dirbu” vis tik kiek pet tips vaikus Visio pamatai ismoksti ir aplankai 😊😆 Suk suk rateli suk i viena puse:) Turbut niekada neapsizenysiu del tu visu papildomu dalyku 😊 [indent=1]O ko cia taip sausai po tokiu dovanu 😊ir tokio jubiliejaus. Prasom pasakoti placiau:) [/indent]Nu ką čia pasakot, visą dieną dirbom, grįždama nupirkau ir vyrui 20 l puokštę
20190731_162744-1512x2016.jpg 199,51KB 3 Parsiųsta kartų
Vakare parvežiau colos ir picų, visi pavakarieniavom ir liūlio. Tiek tos romantikos vidury savaitės
Maniskio tai nepriverstum eit i jokias pamokas ir per vestuves sokt pirma soki as ir nelabai noreciau tokios garbes ir tiek demesio
Tu jauna dar Tau teks kaip nors priversti tai negi su teciu ar kokiu kaimynu pirma soki soksi
Einu su dziaugsmu. Bet jei saskaita pildytusi is namu neinant, tai su dziaugsmu i darba neiciau
o as masciau cia kazkada kaip mano gyvenimas keistusi laimejus loterija su 97 milijonais tai zinok buvo punktas, kad i darba eiciau reciau, maziau, bet eiciau
Nu ką čia pasakot, visą dieną dirbom, grįždama nupirkau ir vyrui 20 l puokštę
Vakare parvežiau colos ir picų, visi pavakarieniavom ir liūlio. Tiek tos romantikos vidury savaitės
niu va geriau jau ar vyras ivertino 'puokste' ?
Tu jauna dar Tau teks kaip nors priversti tai negi su teciu ar kokiu kaimynu pirma soki soksi
o as masciau cia kazkada kaip mano gyvenimas keistusi laimejus loterija su 97 milijonais tai zinok buvo punktas, kad i darba eiciau reciau, maziau, bet eiciau
niu va geriau jau ar vyras ivertino 'puokste' ?
O aš neapsisprendžiu niekaip. Jaučiu neičiau į darbą, bet kokią savo veiklą turėčiau. Pvz. prieglaudą kokią šunų. Galvoju, kad kokiems metams - dviems tikrai mesčiau, o po to jau būčiau rinkoj nebeįdomi
Vyras sakė, kad biškį "zagnula" su puokšte. Bet paaiškinau, kad 20 l turėjo būt, tai viskas ok. Tik bėda, kad tą "skarbonkę" atidarius, iš karto išgerti ją reikia. Tai jau vienas 5 l niekaip. Teks kaimynus pagalbon kviestis.
Nu jau ne, mano vestuves man taisykles, apsieisim be sokiu pirmuju kai visi spokso i mus as isvis kuo dazniau tuo labiau pagalvoju apie vestuves dviese tik
Aš kažkaip panašiai kaip Oragė daryčiau. Kažką savo veikčiau. Su fotografija, su gyvūnais ir su kelionėm.
Bet pirmus pora mėnesių tai nedirbčiau absol nieko.
Aš kažkaip panašiai kaip Oragė daryčiau. Kažką savo veikčiau. Su fotografija, su gyvūnais ir su kelionėm.
Va va, pirmus mėnesius gulėčiau lovoj snaigės poza. O po to jau ieškočiau savęs. Nors mano darbas man labai patinka, bet tas amžinas stresas ir deadline'ai žiauriai išvargina.
O aš neapsisprendžiu niekaip. Jaučiu neičiau į darbą, bet kokią savo veiklą turėčiau. Pvz. prieglaudą kokią šunų. Galvoju, kad kokiems metams - dviems tikrai mesčiau, o po to jau būčiau rinkoj nebeįdomi
Vyras sakė, kad biškį "zagnula" su puokšte. Bet paaiškinau, kad 20 l turėjo būt, tai viskas ok. Tik bėda, kad tą "skarbonkę" atidarius, iš karto išgerti ją reikia. Tai jau vienas 5 l niekaip. Teks kaimynus pagalbon kviestis.
tai ziurek ir kaimynams gerai pasiseke su ta puokste
Tai pradzioje turbut, kad ilseciausi, keliauciau. o del savo man jau nebesinoretu jokios atsakomybes. geriau atejai padarei ir isejai Gal, kad nesu karjeriste, kad ir dabar darbe yra galimybe lipti auksciau, bet nea noriu ramiai gyventi, na kam man tas draskymasis ir taip uztenka kvepalams
Nu jau ne, mano vestuves man taisykles, apsieisim be sokiu pirmuju kai visi spokso i mus as isvis kuo dazniau tuo labiau pagalvoju apie vestuves dviese tik
va va ir man si mintis patinka, bet kad liudininku reikia o paskui jau ziurek visas sarasas sveciu susidaro
jau kaip ir minejau savo nieko neveikciau, nes perdaug atsakomybes reikia hobiai taip, keliones taip. bet i darba vaiksciociau valdiska Nors gal noreciau kavines ant juros kranto, bet vel kiek reikalu su ja
48432755421_6e79924ae3.jpg 93,42KB 0 Parsiųsta kartų
jau turbut arciau prikisti snukucio niekaip neiseina
Aš tai dirbčiau bet daugiau skirčiau mokslams laiko ir lėšų. Darbą perkelčiau į savas patalpas, ne nuokojamas. O toliau tai būtų kelionės ir dar kartą kelionės