Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(Terezza @ 2019 08 01, 14:49)
<p>Mergiotes, nu zinokit kaifuoju naujam darbe. Tai, ko labiausiai bijojau, labiausiai ir dziugina.</p>

Labai sveikinu, smagu girdet.
Atsakyti

Mergiotes, nu zinokit kaifuoju naujam darbe. Tai, ko labiausiai bijojau, labiausiai ir dziugina.

Nu kaip džiugu  :wub:  nėra to blogo, kas neišeitų į gerą  :victory2:​ 

Atsakyti

Sistina, 01 Rug 2019 - 15:16, parašė: Labas, as siandien vel aukle “dirbu” vis tik kiek pet tips vaikus Visio pamatai ismoksti ir aplankai 😊😆 Suk suk rateli suk i viena puse:) Turbut niekada neapsizenysiu del tu visu papildomu dalyku 😊 [indent=1]O ko cia taip sausai po tokiu dovanu 😊ir tokio jubiliejaus. Prasom pasakoti placiau:) [/indent]
Nu ką čia pasakot, visą dieną dirbom, grįždama nupirkau ir vyrui 20 l puokštę

Priedas  20190731_162744-1512x2016.jpg   199,51KB   3 Parsiųsta kartų

Vakare parvežiau colos ir picų, visi pavakarieniavom ir liūlio.  :D  Tiek tos romantikos vidury savaitės  :D

Atsakyti

Maniskio tai nepriverstum eit i jokias pamokas ir per vestuves sokt pirma soki biggrin.gifas ir nelabai noreciau tokios garbes ir tiek demesio biggrin.gif

Tu jauna  dar :)  Tau  teks kaip nors priversti :)  tai negi su teciu  ar kokiu  kaimynu pirma soki soksi :)

Einu su dziaugsmu. Bet jei saskaita pildytusi is namu neinant, tai su dziaugsmu i darba neiciau  :D​ 

o as masciau   cia kazkada   kaip mano gyvenimas keistusi  laimejus loterija su 97 milijonais :)  tai zinok  buvo  punktas, kad i darba eiciau :) reciau, maziau, bet  eiciau :)

Nu ką čia pasakot, visą dieną dirbom, grįždama nupirkau ir vyrui 20 l puokštę

attachicon.gif20190731_162744-1512x2016.jpg

Vakare parvežiau colos ir picų, visi pavakarieniavom ir liūlio.  :D  Tiek tos romantikos vidury savaitės  :D

niu va  geriau  jau :) ar vyras  ivertino  'puokste' :) ?

Atsakyti

Tu jauna  dar :)  Tau  teks kaip nors priversti :)  tai negi su teciu  ar kokiu  kaimynu pirma soki soksi :)

o as masciau   cia kazkada   kaip mano gyvenimas keistusi  laimejus loterija su 97 milijonais :)  tai zinok  buvo  punktas, kad i darba eiciau :) reciau, maziau, bet  eiciau :)

niu va  geriau  jau :) ar vyras  ivertino  'puokste' :) ?

O aš neapsisprendžiu niekaip. Jaučiu neičiau į darbą, bet kokią savo veiklą turėčiau. Pvz. prieglaudą kokią šunų. Galvoju, kad kokiems metams - dviems tikrai mesčiau, o po to jau būčiau rinkoj nebeįdomi  :D 

Vyras sakė, kad biškį "zagnula" su puokšte. Bet paaiškinau, kad 20 l turėjo būt, tai viskas ok. Tik bėda, kad tą "skarbonkę" atidarius, iš karto išgerti ją reikia. Tai jau vienas 5 l niekaip. Teks kaimynus pagalbon kviestis. 

Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2019 08 01, 20:35)
Tu jauna  dar smile.gif  Tau  teks kaip nors priversti smile.gif  tai negi su teciu  ar kokiu  kaimynu pirma soki soksi smile.gif

Nu jau ne, mano vestuves man taisykles, apsieisim be sokiu pirmuju kai visi spokso i mus biggrin.gif as isvis kuo dazniau tuo labiau pagalvoju apie vestuves dviese tik unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti

Aš kažkaip panašiai kaip Oragė daryčiau. Kažką savo veikčiau. Su fotografija, su gyvūnais ir su kelionėm.

Bet pirmus pora mėnesių tai nedirbčiau absol nieko.  :D​ 

Atsakyti

Aš kažkaip panašiai kaip Oragė daryčiau. Kažką savo veikčiau. Su fotografija, su gyvūnais ir su kelionėm.

Va va, pirmus mėnesius gulėčiau lovoj snaigės poza. O po to jau ieškočiau savęs. Nors mano darbas man labai patinka, bet tas amžinas stresas ir deadline'ai žiauriai išvargina.

Atsakyti

O aš neapsisprendžiu niekaip. Jaučiu neičiau į darbą, bet kokią savo veiklą turėčiau. Pvz. prieglaudą kokią šunų. Galvoju, kad kokiems metams - dviems tikrai mesčiau, o po to jau būčiau rinkoj nebeįdomi  :D

Vyras sakė, kad biškį "zagnula" su puokšte. Bet paaiškinau, kad 20 l turėjo būt, tai viskas ok. Tik bėda, kad tą "skarbonkę" atidarius, iš karto išgerti ją reikia. Tai jau vienas 5 l niekaip. Teks kaimynus pagalbon kviestis. 

tai ziurek ir kaimynams  gerai pasiseke su ta puokste :) 

Tai pradzioje turbut, kad  ilseciausi, keliauciau. o del  savo man jau  nebesinoretu  jokios atsakomybes. geriau atejai padarei ir isejai :) Gal, kad  nesu karjeriste, kad ir dabar darbe  yra galimybe  lipti auksciau, bet  nea noriu ramiai  gyventi, na kam man tas draskymasis ir  taip  uztenka  kvepalams :)

Nu jau ne, mano vestuves man taisykles, apsieisim be sokiu pirmuju kai visi spokso i mus biggrin.gifas isvis kuo dazniau tuo labiau pagalvoju apie vestuves dviese tik unsure.gifrolleyes.gif

va va ir man si mintis patinka, bet kad liudininku  reikia :) o  paskui jau  ziurek visas sarasas sveciu susidaro :)

jau kaip ir  minejau  savo nieko neveikciau, nes perdaug atsakomybes reikia :) hobiai  taip, keliones  taip. bet i darba vaiksciociau valdiska :) Nors gal noreciau kavines ant juros  kranto,  bet vel  kiek reikalu  su ja  :)

Atsakyti

Priedas  48432755421_6e79924ae3.jpg   93,42KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

jau turbut arciau prikisti snukucio niekaip  neiseina :)

Atsakyti

Aš tai dirbčiau  :D  bet daugiau skirčiau mokslams laiko ir lėšų. Darbą perkelčiau į savas patalpas, ne nuokojamas. O toliau tai būtų kelionės ir dar kartą kelionės  :wub:​ 

Atsakyti