Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Limcamca, 31 Lie 2019 - 22:26, parašė: As maciau zieda, bet maniau, kad ten santuokinis ziedas padetas. Kazkada pati tokia foto dariau. Nesk zieda arciau parodyti, aptarsim 😀

Prašom, nesantuokinis, jubiliejinis   :D  

Priedas  20190730_130950-1512x2016.jpg   102,97KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 31 liepos 2019 - 21:33

Nu tai dabar užduotis, surasti žiedą. Kol nerasit, negalit eit miegot  :laugh:​ 

Tai jau radau ir aš, po Madam posto.  :D​ 

Atsakyti

Labai grazus ❤

Atsakyti

Labai grazus ❤

Ačiū. Man irgi labai patinka  :wub: 

Labas litras

Atsakyti

Labai dailus žiedelis.

Labas rytas.

Šiandien pirmą šokių pamoką turėsime. Diedas nesulaukia.  :laugh:​ 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ziedas labai grazus 4u.gif bigsmile.gif man laai visada patinka tokie su akutem wub.gif
Atsakyti

Mergiotes, nu zinokit kaifuoju naujam darbe. Tai, ko labiausiai bijojau, labiausiai ir dziugina.

Atsakyti

Labas, as siandien vel aukle “dirbu” vis tik kiek pet tips vaikus Visio pamatai ismoksti ir aplankai 😊😆

Labai dailus žiedelis.

Labas rytas.

Šiandien pirmą šokių pamoką turėsime. Diedas nesulaukia.  :laugh: 

Suk suk rateli suk i viena puse:) Turbut niekada neapsizenysiu  del tu visu papildomu dalyku 😊

Ačiū. Man irgi labai patinka  :wub:

Labas litras

O ko cia  taip sausai po tokiu dovanu 😊ir tokio jubiliejaus. Prasom pasakoti placiau:) 

Atsakyti

Mergiotes, nu zinokit kaifuoju naujam darbe. Tai, ko labiausiai bijojau, labiausiai ir dziugina.

Tai jau kaip supratau susiradai darba  I kuri kaip I svente😊smagu! As irgi 80%einu i darba su dziaugsmu 😊

Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2019 08 01, 16:16)
Suk suk rateli suk i viena puse:) Turbut niekada neapsizenysiu  del tu visu papildomu dalyku 😊

Maniskio tai nepriverstum eit i jokias pamokas ir per vestuves sokt pirma soki biggrin.gif as ir nelabai noreciau tokios garbes ir tiek demesio biggrin.gif
Atsakyti

Tai jau kaip supratau susiradai darba  I kuri kaip I svente😊smagu! As irgi 80%einu i darba su dziaugsmu 😊

Einu su dziaugsmu. Bet jei saskaita pildytusi is namu neinant, tai su dziaugsmu i darba neiciau  :D​ 

Atsakyti

Aš dėl savęs noriu išmokti šokti. Vestuvės- puiki proga. Kitaip aš jo neištempčiau į šokių pamokas. Viena lankyt nenoriu. 

Atsakyti