Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Mb turėjo doga, pririšavo jį kieme prie geležinkelio bėgio kartais. Tai kartą jis išėjo su visu geležinių bėgiu. Na bet sakė lengva rast užtai buvo 🤣, pėdsakai ryškus nuvedė 

:lol:​ 

Atsakyti

Mes savo rotveileriui nupirkom tokį lenciūgą į žemę įgrežiamą kur tipo net bulių išlaiko 😅 girdim tik Pokšt ir štai vaizdą kaip senis nuo dviračio per tvorą peršoka, net žemės nepasiekęs 😂🤣 mūsų labai nemėgdavo girtų ir dviračių, o čia 2in1 🥰 

Atsakyti

Taip juokiaus is Terezzos ideto video, bet paskui supratau, kad suo isdresiruotas ta katina taip tampyti. Tai sugadino visa bajeri 😕

Atsakyti

Taip juokiaus is Terezzos ideto video, bet paskui supratau, kad suo isdresiruotas ta katina taip tampyti. Tai sugadino visa bajeri 😕

Šuo tai kaip šuo, bet va katinas tai tikras banditas.  :D​ 

Atsakyti

Labryt

... ir varge ir džiaugsme, kol mirtis mus išskirs... 20!

Priedas  20190731_085314-1512x2016.jpg   215,51KB   0 Parsiųsta kartų

Mano rytas  :wub:

Labryt  :rolleyes:

Atsakyti
Smagios sunu zbitkos, pats tas ryte prie kavos. Orage, sveikinimai! Sikna su bantuku irgi sveikina.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas.

Orage, sveikinu su gražia data.  :bigsmile:

Priedas  sku3610308.jpg   131,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas,

Orage, kartok foto, kokios 2 rozes i kadra nepateko! Sveikinimai dideliausi. Stazas rimts.

Juokiausi ir as vakar is sunu odiseju.

Atsakyti

Orage, sveikinimai dideliausi  :4u: Linkiu dar penkis kartus tiek  :4u:  :wub:​ 

Atsakyti
labas rytas visoms 4u.gif
Orage Su grazia svente jus! 4u.gif

Atejo laikas atsisveikinti man su savo masiniuku pirmuoju, o taip gaila. MB juokiasi, kad nenoriu pati vairuoti jos bet ir arduoti nenoriu. O jau lenda visokios problemos su ja, reikia parduoti. Issirinkom jau nauja masina man. Nu bet nemotivja manes visai jos pirkimas zinant kad maniskis su ja vazines daugiau nei as unsure.gif
Atsakyti

Orage, sveikinimai dideliausi  :4u:​ 

Atsakyti

Orage, ilgiausių metų ilgiausių !!!  :4u: 

O aš galuojuosi, jau nervas ima. Grįžau sirgdama. Vaistinėj nieko nepasiūlė, kaip tik paracetamolis. Jei nepadės, imk dvigubą dozę  :oh:  Jaučiu, kad nieko negeriau man. Skūra jau lupasi nuo vaistų.  Dar sužinojau, kad turiu pilvo raumenis, nuo kosulio taip skauda, apsimyžti galima  :unsure:  

Atsakyti